Reclamă

Kanye West și Julia Fox au mers la o piesă de teatru. E prima lor ieșire publică în New York

Kanye West și Julia Fox au mers la o piesă de teatru. Cei doi au ales să vadă „Slave Play”, o piesă în trei acte despre rasă, relații de putere, traume și relații interrasiale, a lui Jeremy O. Harris. Rapper-ul și-a dus partenera pe Broadway. Au fost însoțiți de un grup de prieteni, a confirmat o sursă pentru Page Six.

Publicat: 5 ianuarie 2022, 12:42

Ulterior, cei doi au mers să ia cina la un restaurant renumit din New York, Carbone. Este prima întâlnire a cuplului la New York, după ce s-au distrat câteva seri în Miami. Cei doi și prietenii lor s-au urcat într-un SUV negru care i-a dus de la August Wilson Theatre, unde rulează "Slave Play", la Carbone după spectacol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotografii au fost mereu pe urmele lor și i-au pozat din toate unghiurile.

Kanye West și Julia Fox au mers la o piesă de teatru

West, în vârstă de 44 de ani, și Fox, de 31 de ani, au fost văzuți pentru prima dată în Miami în weekend, luând masa tot la Carbone. O sursă a declarat la acel moment pentru TMZ că nu era nimic serios între ei atunci. Julia Fox a fost întrebată de un paparazzo a doua zi dacă există o a doua întâlnire în planurile lor. Ea a spus „Nu știu”.

Ulterior, Page Six a dat vestea că rapper-ul și actrița se întâlnesc de fapt.

„Julia și Ye se întâlnesc”, a spus o sursă apropiată actriției Julia Fox în exclusivitate pentru Page Six. Amândoi tocmai au ieșit din relațiile lor anterioare. S-au ajutat unul pe celălalt să-și revină: „Sunt un fel de spirite înrudite și este grozav că sunt împreună”.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Julia Fox și Kanye West, la un teatru din New York
West se află, evident, în mijlocul divorțului său de Kim Kardashian, în timp ce Fox e în aceeași situație / Profimedia Images

West se află, evident, în mijlocul divorțului său de Kim Kardashian, în timp ce Fox e în aceeași situație. Aceasta s-a despărțit de tatăl fiului ei, Peter Artemiev. Rămâne de văzut dacă dorința lui Kanye West de a se împăca cu Kim îi vor afecta relația cu Fox.

Reclamă

Cu cine s-a iubit în trecut Julia Fox

În prezent, Julia are mai multe dispute cu fostul partener. Deși s-au căsătorit în anul 2018, se pare că lucrurile s-au răcit între cei doi. Acum actrița îl acuză că are probleme de comportament din cauza consumului excesiv de băuturi alcoolice. Cei doi au împreună un fiu pe nume Valentino.

„Nu mai pot să fac asta. Nu vreau ca fiul meu să crească alături de un tată care merge tot timpul la petreceri. Este absent din viața fiului său. Bărbatul acesta m-a lăsat singură acasă cu un bebeluș de cinci luni, un câine și multe datorii! Este complet greșit și este nedrept!!”

În urmă cu puțin timp, Kanye a avut o relație cu Vinetria. Se pare însă că cei doi nu mai sunt împreună, iar acum artistul și-a găsit liniștea în brațele Juliei. Cu toate acestea, rapper-ul pare indecis cu privire la viața sa amoroasă, declarând recent că vrea să se reîmpace cu Kim Kardashian.

Kim nu a făcut încă declarații privind alegerile fostului soț. Aceasta se află în acest moment într-o relație cu Pete Davidson și pare că lucrurile merg foarte bine între cei doi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×