Reclamă

Paris Hilton și Carter Reum s-au căsătorit. Cum a arătat ceremonia privată din Los Angeles

Paris Hilton și logodnicul său, Carter Reum, s-au căsătorit. Vestea cea mare a fost făcută chiar de fotomodelul celebru pe contul său personal de Instagram. Ceremonia a fost una restrânsă și avut loc alături de apropiații cuplului în Los Angeles.

Publicat: 12 noiembrie 2021, 10:55

Paris Hilton și-a surprins fanii din întreaga lume cu o veste îmbucurătoare. Vedeta internațională și-a unit destinul cu cel al logodnicului său Carter Reum. Printre invitații de seamă la ceremonia privată s-au numprat și Kim Kardashin, Kyle Richards și Paula Abdul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paris Hilton și Carter Reum s-au căsătorit

Fotomodelul internațional a postat pe rețelele sociale o imagine în care apărea purtând rochia de mireasă. Fanii au rămas surprinși la aflarea veștii. Vedeta și-a dorit să anunțe chiar ea comunitatea mare de admiratori. Vedeta în vârstă de 40 de ani este logodită cu Caster Reum încă din luna februarie a anului acesta.

Cei doi au decis că este momentul să ducă relația mai departe și să-și unească destinele într-o ceremonie restrânsă. Aceasta a avut loc în Los Angeles, iar printre invitați s-au aflat doar apropiații cuplului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Paris Hilton a postat pe rețelele sociale un mesaj emoționant alături de fotografia impresionantă în care apare îmbrăcată în rochia de mireasă. ”Pentru totdeauna începe azi” a scris vedeta fericită să se afle alături de cel pe care-l iubește. 

Conform publicației People, nunta se va bucura și de două petreceri care nu au fost încă stabilite. Acestea vor fi filmate și documentate în întregime pentru a face parte din noua serie de 13 episoade a Paris in Love. Vedeta a vrut ca fanii săi să trăiască alături de ea clipele frumoase.

Povestea de iubire dintre Paris Hilton și Carter Reum

Reclamă

Paris Hilton s-a căsătorit cu Carter Reum. Cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele alături de familie și prieteni. Kim Kardashian a fost și ea prezentă la nunta prietenei sale. Deși încă încearcă să treacă peste divorțul de fostul soț, aceasta nu a putut să rateze evenimentul important din viața lui Paris.

Povestea de dragoste dintre Paris și Carter a început în anul 2019. Cei doi s-au cunoscut în luna noiembrie a anului 2019 și s-au întâlnit în urma recomandărilor unor prieteni comuni. A fost dragoste la prima vedere, cuplul s-a înțeles foarte bine, iar în luna februarie a anului acesta, Carter a cerut-o pe paris de soție.

”Avem o chimie incredibilă. Am avut prima noastră întâlnire, iar de atunci nu am mai petrecut o noapte departe unul de celălalt. Este uimitor.”

Declarațiile lui Hilton din 2020 demonstrează cât de mult se iubesc cei doi parteneri. Deși vedeta nu s-a crezut pregătită pentru o nouă relație, Carter i-a demonstrat că lucrurile stau cu totul diferit.

”Înainte nu am crezut că sunt pregătită pentru o nouă relație. Dacă nu te cunoști în întregime, nu poți lăsa pe altcineva lângă tine. Sunt atât de recunoscătoare că am găsit pe cineva care este perfect pentru mine. Mă simt de parcă acest lucrur, această întâlnire a fost menită să se întâmple. Simt că el este alesul pentru mine.”

Declarațiile vedetei nu au fost departe de adevăr. LA un an de vând Paris își mărturisea iubirea în interviuri, ea și logodnicul său s-au căsătorit într-o ceremonie restrânsă din Los Angeles. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×