Reclamă

Chantel Jeffries a purtat un costum de baie prea mic. Vedeta a fost surprinsă pe o plajă din Miami

Chantel Jeffries a purtat un costum de baie prea mic pentru formele sale. Vedeta internațională s-a distrat și de această dată pe una din plajele din Miami. Bruneta în vârstă de 29 de ani a ridicat temperaturile din termometre cu o siluetă de invidiat.

Publicat: 15 mai 2022, 6:41

Chantel știe cum să se facă remarcată în fața celor din jur. După ce și-a creat un nume în industria muzicii, aceasta a ajuns să fie una dintre cele mai apreciate artiste la nivel internațional. Cel mai mult se bucură atunci când poate performa ca DJ, dar și când se poate bucura de timpul liber făcând plajă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chantel Jeffries a purtat un costum de baie prea mic

Jeffries este pozată deseori de fotografi în timp ce se relaxează la plajă. Vedeta are grijă să obțină întotdeauna bronzul perfect. Atunci când nu postează pe rețelele sociale, aceasta se bălăcește în apele agitate ale oceanului.

Vezi mai multe imagini cu Chantel Jeffries în Galeria Foto!

Chantel Jeffries într-un costum de baie din două piese în Miami
Costumul de baie ales de Chantel Jeffries a pus-o pe vedetă în dificultate / Profimedia Images

Pentru această ieșire, Chantel a ales să poarte un costum de baie alb, din două piese. Costumul a pus-o în dificultate pe artistă. Mărimea acestuia i-a acoperit cu greu bustul generos pe care l-a lăsat la vedere. Totodată, diva a mai asortat o pereche de ochelari de soare.

Reclamă

Colecția impresionantă de tatuaje a fost și ea expusă pe plajele fierbinți din Miami. Jeffries nu a ținut seama de prezența fotografilor și s-a bucura de fiecare clipă. Vedeta este pozată deseori la plajă, fiind una din activitățile sale preferate.

De data aceasta Ceejay the DJ a fost surprinsă singură. Cu toate acesta, în ultimele luni paparazzi au fotografiat-o în compania artistului muzical Diplo. Cei doi nu au confirmat încă zvonurile privind o posibilă relație.

În trecut aceasta a trăit o poveste de iubire cu Justin Bieber. Cei doi au fost implicați în mai multe scandaluri care au dus la despărțire.

Reclamă

Chantel și Bieber s-au întâlnit pentru prima dată la începutul anului 2014. De atunci a avut mai multe relații, însă niciuna nu a fost de lungă durată, Jeffries preferând să se concentreze asupra carierei sale.

Cum reușește Chantel Jeffries să-și păstreze silueta perfectă

Ceejay the DJ își petrece cea mai mare parte a timpului pe plajele din Miami. Vedeta muncește din greu la proiectele sale muzicale, dar și la postările pe care le face pe rețelele sociale. Atunci când nu este implicată într-un proiect și nici nu se relaxează, vedeta își petrece timpul în sala de fitness.

Silueta sa de invidiat atrage multe priviri, însă puțini știu că diva face o mulțime de sacrificii pentru a avea trupul pe care și-l dorește.

Pe lângă antrenamentele de forță, aceasta face o mulțime de tratamente pentru îngrijirea tenului. Chiar dacă rezultatele nu apar peste noapte, vedeta muncește întotdeauna pentru a ajunge la cea mai bună versiune a sa.

Jeffries spune că are foarte mare grijă la ceea ce consumă. Aceasta încearcă să evite alimentele bogate în zahăr sau carbohidrați.

Diva spune că proteinele sunt alegerea ideală pentru dieta sa. Atunci când nu se află la sală, Jeffries face mișcare fizică și alege să se plimbe cu bicicleta sau să meargă la înot. Pentru ea varietatea activităților fizice este foarte importantă și o mențin într-o formă de invidiat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×