Reclamă

Chaney Jones a pozat nud pe rețelele sociale. Tânăra de 24 de ani a publicat și prima poză cu Kanye West

Chaney Jones a pozat nud pe rețelele sociale. Tânăra de numai 24 de ani este noua iubită a lui Kanye West. Rapper-ul de 44 de ani a avut o căsnicie de șapte ani cu Kim Kardashian. Coincidență sau nu, cele două femei seamănă foarte mult, iar formele lor sunt imposibil de ignorat.

Publicat: 6 martie 2022, 7:22

Modelul are aproape 300 000 de urmăritori pe contul de Instagram. După ce le-a atras atenția tuturor cu o imagine în care apare alături de rapper pe Insta Story, acum aceasta a intrat în atenția tuturor cu o altă fotografie. A pozat nud și și-a acoperit zonele intime cu părul lung și ușor ondulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chaney Jones a pozat nud pe rețelele sociale

Imaginea a fost publicată la numai câteva ore după ce și-a asumat relația cu rapper-ul. Se pare că povestea lor de dragoste continuă fără niciun impediment. Recent, Kanye West s-a despărțit de Julia Fox. Aceasta din urmă a spus că nu are timpul necesar să aibă o relație serioasă cu fostul soț al lui Kim. Potrivit presei internaționale, acesta o ținea mereu în preajma sa. Actrița are de crescut un băiețel de numai un an din fosta relație.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Primele zvonuri despre relația dintre Chaney și Kanye au apărut luna aceasta. Atunci, cei doi au fost fotografiați râzând și simțindu-se bine la un restaurant celebru din Malibu. Primele fotografii cu ei au apărut când rapper-ul era încă într-o relație cu actrița Julia Fox.

Reclamă

Kanye și Julia Fox au avut o relație timp de șase săptămâni, dar s-au despărțit recent. În ultima înfățișare la divorț, potrivit DailyMail, se pare că Kim Kardashian a cerut ca judecătorul să dizolve cât mai repede căsnicia lor. Diva „suferă de stres emoțional” din cauza postărilor lui Kanye pe rețelele sociale.

Ce vrea Kim Kardashian de la Kanye West

Cu toate că vrea să fie o femeie liberă, Kim Kardashian îi cere lui Kanye să fie un tată bun în continuare pentru cei patru copii ai lor. Ea cere în continuare să-i crească împreună în liniște și armonie.

Reclamă

Kim, de 41 de ani, a cerut divorțul de Kanye West anul trecut în luna februarie, după aproape 7 ani de căsnicie. Cei doi au împreună patru copii, iar cel mai mic dintre ei are doar doi ani.

Sursa publicației menționate mai spus a declarat că Kim Kardashian este îngrijorată de faptul că Kanye expune chestiuni intime din familia lor pe rețelele sociale.

În noile documente depuse la dosarul de divorț, obținute de TMZ, Kim a declarat: „Îmi doresc foarte mult să divorțez”.

Ea i-a spus unui judecător că i-a cerut lui Kanye să păstreze divorțul lor departe de ochii presei, „dar el nu a făcut acest lucru”.

„Kanye a pus multe dezinformari cu privire la chestiunile noastre private, dar și legat de copii pe rețelele sociale. Ceea ce a creat o mare suferință emoțională”, spune Kim în noile documente.

Drama dintre Kardashian și West s-a desfășurat public în mediul online în ultimele săptămâni. Rapper-ul a postat capturi cu mesaje text trimise de fosta sa soție și i-a declarat „război” chiar și noul ei iubit, Pete Davidson.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×