Reclamă

Kim Kardashian a participat la Săptămâna Modei de la Milano. Cu ce ținută a impresionat vedeta

Kim Kardashian a participat la Săptămâna Modei de la Milano. Vedeta în vârstă de 41 de ani a impresionat cu o ținută din piele. Fotografii au urmărit-o la fiecare pas și au încercat să o surprindă din toate unghiurile. Apariția modelului vine la doar câteva zile după ce Kanye West a fost văzut în compania unei femei care seamănă izbitor cu starul din Keeping Up With The Kardashians.

Publicat: 25 februarie 2022, 7:00

Kim Kardashian știe cum să impresioneze publicul. De data aceasta fotografii au pozat-o în timp ce părăsea hotelul în care s-a cazat. Vedeta a luat parte la Săptămâna Modei acolo unde s-a întâlnit și cu Julia Fox, fosta iubită a lui Kanye West. În ciuda evenimentelor întâmplate recent în viața vedetei, aceasta a afișat o atitudine încrezătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a participat la Săptămâna Modei de la Milano

Vedeta din Keeping Up With the Kardashians a optat pentru o ținută din piele. Costumul divei a atras atenția tuturor. Aceasta și-a acoperit trupul din cap până-n picioare, însă a ales să0și lase la vedere bustul generos. Vedeta a lăsat nasturii costumului deschiși.

Vezi mai multe imagini cu Kim Kardashian în Galeria Foto!

Kim Kardashian într-un costum de piele portocaliu pe străzile din Milano
Kim Kardashian a impresionat cu ținuta sa la Săptămâna Modei de la Milano / Profimedia Images

Aceștia au oferit fotografilor o privire mai atentă asupra abdomenului lucrat al modelului internațional. Aceasta nu a renunțat la machiajul care a consacrat-o sau la tocurile înalte. Pentru a se proteja de camerele de fotografiat ale celor prezenți a optat pentru o pereche de ochelari negri. În cea de-a doua zi, vedeta a apărut într-un alt costum de piele.

Reclamă

Pentru a doua apariție a optat pentru un costum negru, mult, care să-i pună în evidență trupul de invidiat. Imaginile cu diva internațională apar la scurt timp după ce fotografii l-au surprins pe Kanye West în compania lui Chaney Jones. Fanii sunt de părere că Jones este sosia frumoasei Kim Kardashian. Aceasta poartă ținute identice cu ale divei și își aranjează părul într-un mod asemănător.

Jones a început să fie văzută în compania lui West la scurt timp după ce acesta a rupt relația cu Julia Fox. Publicația Daily Mail a numit-o pe Jones noua ”muză” a rapperului celebru.

Kim a dovedit din nou la Săptămâna Modei de la Milano că este unică și nu poate fi înlocuită cu ușurință. Aceasta a pășit în costumele sale de piele plină de încredere și nu s-a lăsat deranjată de zvonurile privind noua relație a fostului soț. Diva este fericită cu viața pe care o are și cu noua sa relație alături de Pete Davidson. 

Reclamă

Kim Kardashian este fericită cu alegerile pe care le-a făcut

Kim Kardashian a participat la Săptămâna Modei de la Milano și a părut mai fericită ca niciodată. Vedeta internațională este mulțumită cu alegerile pe care le-a făcut în ultima perioadă. Apropiații acesteia spun că sunt încântați să o vadă fericită.

De când a depus actele pentru a divorța de Kanye West, aceasta a trecut prin mai multe momente dificile. Cu toate acestea, Kim a reușit să-și găsească din nou iubirea în brațele altui bărbat. Ea și Pete Davidson trăiesc în prezent o frumoasă poveste de iubire.

Cei doi se văd rar din cauza programului aglomerat. Cu toate acestea, apropiații lui Davidson au declarat că acesta ar vrea să-și achiziționeze o casă în același cartier în care locuiește și iubita sa. Cei doi au fost surprinși deseori în ipostaze tandre sau mergând în vizită la prietenii divei. Kim le-a mărturisit fanilor săi că în ultima perioadă a decis să se pună pe primul loc, motiv pentru care acum este mult mai fericită cu viața sa.

”Am făcut pentru foarte mult timp ceea ce-i făcea pe ceilalți fericiți. În ultimii doi ani am decis să mă fac pe mine fericită, chiar dacă aceste schimbări au dus inclusiv la divorțul meu. Cred că este foarte important să fii sinceră cu tine. M-am ales pe mine și cred că acest lucru este perfect ok”.

Admiratorii vedetei au remarcat și ei o schimbare în bine în viața vedetei. Kim radiază de fericire cu fiecare apariție pe care o are în public.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×