Reclamă

Kim Kardashian a dezvăluit „schimbările” pe care le-a făcut în viața sa. Acestea au dus la divorțul de Kanye West

Kim Kardashian a dezvăluit „schimbările” pe care le-a făcut în viața sa. Ea a spus că acestea au dus la divorțul de Kanye West. Vedeta de reality show a recunoscut că totul s-a schimbat atunci când a ales să se pună pe ea pe primul loc.

Publicat: 11 februarie 2022, 7:44

Kim Kardashian se pune pe primul loc. Într-un nou interviu pentru Vogue, creatorul Skims a spus despre modul în care a învățat să acorde prioritate propriei fericiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acest lucru a contribuit la decizia ei de a se despărți de Kanye West anul trecut, scrie People.

Kim Kardashian a dezvăluit „schimbările” pe care le-a făcut în viața sa

„Atât de mult timp am făcut ceea ce i-a făcut fericiți pe alții. Și cred că în ultimii doi ani m-am hotărât, o să fiu eu fericită. Și asta e fiarte bine. Și chiar dacă asta a creat schimbări și a provocat divorțul meu, cred că este important să fii sinceră cu tine. E despre ceea ce te face fericită cu adevărat. M-am ales pe mine. Cred că e în regulă să te alegi pe tine.”

Kardashian a adăugat: „Am 40 de ani. O să mănânc bine. Mă voi antrena. Mă voi distra mai mult, voi petrece mai mult timp cu copiii mei și cu oamenii care mă fac fericită. O să-mi las telefonul jos. Sora mea Khloé a venit cu cea mai bună frază: „Postează și fantomă”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Kim Kardashian, fotografiată în timp ce îl privește pe Kanye West, într-un turneu din California, în 2018
Kanye West i-a fost infidel lui Kim Kardashian după venirea pe lumea a primilor doi copii / Getty Images

Călătoria ei de auto-descoperire a influențat și alegerile în modă, pe care West, de 44 de ani, le-a influențat puternic în trecut.

„Întotdeauna mă gândesc ce va urma. Pentru că l-am avut întotdeauna pe Kanye, care știa exact care va fi următoarea perioadă în modă pentru mine. Și este ceva înfricoșător în a fi acolo pe cont propriu, dar și ceva atât de eliberator. Cine știe? S-ar putea să fiu în Skims. Să fiu îmbrăcată mai comod și mai casual și să nu port machiaj. Asta ar putea fi ceea ce vreau să prezint lumii. Poate că nu e chiar atât de grav.”

Reclamă

Ce se întâmplă acum cu Kim și Kanye

Kardashian a cerut divorțul de West în februarie 2021, după aproape șapte ani de căsnicie. Spre sfârșitul acelui an, ea a cerut permisiunea unui judecător pentru a fi declarată legal necăsătorită.

Cei doi au continuat să-și crească împreună copiii, deși chiar săptămâna trecută, cei doi s-au duelat în declarații. Kardashian a fost nevoită să-și apere stilul în care își educă micuții după ce West a criticat public faptul că fiica sa North utilizează TikTok împotriva voinței lui.

Descriind dinamica lor actuală, Kardashian a spus pentru Vogue: „Poți fi atât de răniă sau de supărată pe fostul tău, dar cred că în fața copiilor, trebuie să fie întotdeauna cel mai bun tată, indiferent prin ce treci la nivel personal”.

Kardashian se întâlnește cu Pete Davidson de la sfârșitul anului trecut. Într-un interviu recent cu Kay Adams de la People, starul Saturday Night Live a numit-o pe Kardashian „iubita” lui pentru prima dată. Tânărul în vârstă de 28 de ani a vorbit și despre petrecerea primului lor Valentine’s Day împreună în calitate de cuplu.

„Nu cred că am avut vreodată o chestie de Ziua Îndrăgostiților. Deci, acesta ar fi primul an în care mă gândesc la planurile de Ziua Îndrăgostiților, cred.”

Kanye West, între timp, se întâlnește cu actrița Julia Fox. Cei doi par fericiți împreună și au mereu un fotograf personal care să-i pozeze ori de câte ori ies în public.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×