Reclamă

Kim Kardashian a renunțat la pantofii cu toc. Cum a fost surprinsă vedeta alături de Pete Davidson

Kim Kardashian este renumită pentru ținutele sale extravagante, dar de data aceasta vedeta a renunțat la pantofii cu toc. Vedeta internațională a fost surprinsă alături de noul său iubit, Pete Davidson. Cei doi îndrăgostiți au mers împreună în vizită la prietenii modelului, scrie publicația Daily Mail.

Publicat: 4 februarie 2022, 12:01

Kim Kardashian și Pete Davidson și-au dat de data aceasta întâlnire în Beverly Hills. Modelul în vârstă de 41 de ani și-a luat prin surprindere admiratorii cu ținuta aleasă. Vedeta a ales să poarte haine asemănătoare cu ale iubitului său. Se pare că cei doi și-au găsit deja un stil vestimentar care să li se potrivească amândurora. Imaginile apar la scurt timp după ce Kanye West l-a acuzat pe Pete Davidson de mai multe ori că a intervenit în relațiile dintre el și copiii săi. Apropiații vedetei Kim Kardashian spun că rapperul are un comportament ”copilăresc”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a renunțat la pantofii cu toc

Kim Kardashian nu pare deranjată de zvonurile pe care fostul su soț le împrăștie despre actualul iubit. Vedeta este mai fericită ca niciodată și se bucură să-și petreacă timpul cu Davidson. Cei doi au fost recent surprinși în vizită la prietenii modelului de 41 de ani. Se pare că Davidson îi cunoaște deja pe apropiații iubitei sale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Pete Davidson alături de Kim Kardashian în timp ce părăsesc o reședință din Beverly Hills
Sursele apropiate comediantului Pete Davidson spun că acesta își caută o locuință în Los Angeles / Profimedia Images

Fotografii i-au pozat din toate unghiurile în timp ce părăseau locuința din Beverley Hils. Cei doi au ales ținute casual, dar foarte asemănătoare una cu cealaltă. Pete Davidson a optat pentru un hanorac verde la care a asortat o pereche de pantaloni de trening.

Reclamă

Comediantul a ales să-și pună în picioare o pereche de șosete colorate și papuci. Alegerea acestuia a atras câteva critici din partea admiratorilor de modă.

Pe de altă parte, Kim Kardashian și-a surprins fanii și a renunțat la pantofii cu toc în favoarea unei perechi de sneakers. Vedeta a ales un hanorac negru și o pereche de colanți. Aceasta a purtat tot timpul ochelarii de soare și o mască de protecție neagră. Prietenii vedetei au fost tot timpul zâmbitori și i-au condus pe cei doi până la ușă. Conform publicației Daily Mail, Pete Davidson își caută deja o casă în Los Angeles entru a se muta mai aproape de iubita sa.

”Pete a petrecut tot mai mult timp în Los Angeles pentru a fi alături de Kim Kardashian. Deja își caută un loc unde să se mute acolo. Relația lor este din ce în ce mai serioasă.”

Reclamă

Pete Davidson s-ar putea muta în Los Angeles

Relația dintre Kim Kardashian și Pete Davidson pare să evolueze tot mai frumos. Cei doi îndrăgostiți își doresc să petreacă tot mai mult timp împreună, motiv pentru care comediantul în vârstă de 28 de ani a început căutările pentru un loc în care să se stabilească în Los Angeles. Cu toate acestea, Kim va avea un program foarte aglomerat în perioada care urmează.

”Kim și Pete încearcă să fie cât mai mult unul alături de celălalt. Amândoi vor avea o perioadă solicitantă în lunile care urmează. Își doresc foarte mult să facă lucrurile să meargă între ei și relația să reziste.”

Cea mai recentă apariție a cuplului vine la doar câteva zile după ce au ieșit la o întâlnire în Los Angeles. Cei doi au luat cina la un restaurant de lux, iar mai apoi s-au văzut cu un grup de prieteni. Câteva zile mai târziu paparazzi i-au surprins la reședința lui Jeff Bezos.

În prezent Pete stă la un hotel din Beverly Hills pentru a putea fi alături de Kim mai mult timp. Kim și Pete s-au întâlnit prima dată în luna octombrie a anului trecut atunci când vedeta a luat parte la show-ul Saturday Night Live. De atunci cei doi au fost de nedespărțit, iar Kim a venit de multe ori în New York pentru a-și vedea iubitul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×