Reclamă

Poză rară cu Kim Kardashian din copilărie. Ce fotografie a publicat vedeta pe Instagram: „Încă mai fac această față”

S-a creat mare vâlvă pe rețelele sociale zilele acestea. A apărut o poză rară cu Kim Kardashian din copilărie. Fondatoarea SKIMS și-a luat fanii prin surprindere cu o imagine pe care nu a mai publicat-o până acum.

Publicat: 15 februarie 2022, 7:51

Vedeta apare cu o pereche de patine roz în picioare, în timp ce se uită foarte hotărâtă către camera de fotografiat. Kim Kardashian și-a amintit cu drag de copilărie. Aceasta este recunoscătoare pentru copilăria pe care a avut-o și pentru faptul că mama sa i-a pus la dispoziție toate resursele ca să evolueze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poză rară cu Kim Kardashian din copilărie

Vedeta de reality show în vârstă de 41 de ani și-a luat urmăritorii prin surprindere atunci când a publicat imaginea ei preferată. Kim și-a dat seama că acea expresie a feței încă o are, semn că unele lucruri nu se schimbă niciodată.

În poză se poate vedeam cum Kim era fashionistă de mică. Acesta purta un compleu sport asortat, iar în picioare avea o pereche de patine roz. Părul din față era prins într-o coadă în vârful capului, iar restul era lăsat liber pe spate, scrie People.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

În descrierea pozei, Kim a spus că acea expresie a feței este ceva ce încă face, chiar dacă au trecut mulți ani de la realizarea imaginii. Patinele ei roz dovedesc că este o fană a nuanței îndrăznețe încă din primii ani de viață.

Ca adult, antreprenoarea a fost fotografiată de mai multe ori purtând ținute roz, inclusiv la debutul ei la Saturday Night Live, toamna trecută.

Unii adepți au observat și asemănarea cu copiii ei. Un utilizator de Instagram a comentat: „Chicago este geamănul tău!!!😍❤️”, în timp ce altul a scris: „Această fotografie arată cât de mult semeni cu North 😊”.

Reclamă

Ce spune Kim despre ținuta de la Met Gala de anul trecut

Mama a patru copii este de ceva timp cunoscută pentru simțul ei estetic. Cu toate acestea, Kardashian și-a dus vestimentația la un alt nivel la Gala Met din 2021, după ce s-a prezentat la eveniment într-o ținută Balenciaga, complet neagră, din cap până în picioare. Într-un interviu pentru Vogue, ea a recunoscut că inițial nu a fost convinsă de alegerea ținutei.

„M-am luptat cu toți împotriva ei. Eram ca, nu știu cum aș putea purta masca. De ce aș vrea să-mi acopăr fața?” și-a amintit Kardashian. „Dar Demna Gvasalia, director de creație la Balenciaga și echipa ei au spus: „Aceasta este o gală costumată. Aceasta nu este o petrecere Vanity Fair în care toată lumea arată frumos. Există o temă și trebuie să porți mască. Aceasta este, uite.”

Gvasalia și-a explicat și ea părerea despre influența lui Kardashian în industria modei în timpul interviului.

„Cred că de mulți, mulți ani, nu a existat nimeni care să fii redefinit standardele frumuseții, ale frumuseții feminine, la fel de mult ca ea”, a spus el. „Kim a făcut ceva care este foarte asemănător cu ceea ce a făcut Marilyn Monroe pe vremuri. Ne-a redefinit percepția despre ceea ce este frumusețea.”

Fără fostul ei soț, Kanye West, alături, Kardashian a recunoscut că intră pe un teritoriu neexplorat.

„Mă gândesc mereu ce va urma. Pentru că l-am avut întotdeauna pe Kanye, care știa exact care va fi următoarea etapă a modei pentru mine. Și este ceva înfricoșător în a fi acolo pe cont propriu, dar și ceva atât de eliberator”, a mai spus ea pentru Vogue.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×