Reclamă

Iris Law a cucerit din nou lumea modei. Fiica lui Jude Law are doar 21 ani, dar modelează pentru brand-uri mari de haine

Iris Law a cucerit din nou lumea modei. Fiica lui Jude Law a apărut într-o nouă campanie de vară pentru Versace. Tânăra de doar 21 de ani a arătat impecabil în cele mai frumoase costume de baie pe o plajă superbă.

Publicat: 5 iunie 2022, 7:30 / Actualizat: 22 august 2022, 16:24

Iris Law și-a făcut rapid un nume singură în industria fashion-ului și a modei. Acest lucru l-a demonstrat din nou în cea mai recentă campanie pentru care a modelat. Pentru prima dată, fiica în vârstă de 21 de ani a lui Jude Law a apărut într-o campanie Versace, scrie hollywoodlife.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iris Law a cucerit din nou lumea modei

Noile costume de baie de la celebrul brand i-au pus în valoare formele fără cusur. Frumusețea ei a fost etalată în cele mai frumoase feluri și toți au admirat-o pentru ceea ce face.

Într-una dintre poze, Iris Law apare într-un costum de baie din două piese, negru, purtat peste o bandană albastră, care i-a pus decolteul în valoare. Fiica lui Jude Law face senzație pe podium și în campaniile publicitare cu tunsoarea ei scurtă, vopsită blond. I se potrivește de minune și lasă hainele să vorbească despre sine.

Donatella Versace a spus despre colaborarea cu Iris: „Vacanța de vară trebuie să fie despre lux, frumusețe și seducție, dar trebuie să fie și despre distracție și expresivitate. Avem un star în Iris care are o atitudine unică și care are toate aceste elemente. Sunt foarte încântată că face parte din noua campanie și acum parte din familia Versace”.

Reclamă

Iris a publicat și ea pe contul ei de Instagram o imagine din timpul ședinței foto realizate pentru Versace. Tânăra a spus că este încântată de rezultat și de ceea ce a făcut pentru Versace. Fiica lui Jude Law a mai spus că o iubește pe Donatella Versace, iar creatoarea de modă i-a răspuns în comentarii: „Ești atât de frumoasă, Iris!”

Cu ce se ocupă Iris Law

Toate aceste ședințe foto și campanii publicitare nu sunt ceva nou pentru fiica lui Jude Law. Iris a fost imaginea campaniei Burberry Beauty atunci când avea numai 16 ani. În anul 2020 a urcat pe podium pentru Miu Miu și a lucrat cu brand-uri de la Marc Jacobs până la Dior.

Reclamă

Așa cum fac toți cei de vârsta ei, Iris este destul de activă pe rețelele sociale. Are deja o comunitate mare de fani care este interesată de tot ceea ce face, atât pe plan personal, dar și din punct de vedere profesional.

Iris Law este fiica actorului Jude Law și a actriței de origine britanică Sadie Frost. Aceasta a atras de-a lungul timpului cu felul în care se îmbracă, cu libertatea pe care o emană în jur, dar și cu faptul că este o feministă convinsă. În trecut, atunci când a avut apariții publice, a ținută să menționeze că femeile din viața sa sunt o adevărată sursă de inspirație în tot ceea ce face.

„Femeile din viața mea mă inspiră zilnic prin bunătatea lor și firea lor muncitoare. Îmi place să organizez evenimente în care să îi reunesc pe cei dragi. Sper să îmi ajut familia și prietenii să se aprecieze. Să se prețuiască unii pe ceilalți”, a spus Iris într-un interviu pentru L’Officiel.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×