Reclamă

Bindi Irwin spune că fiica sa i-a oferit o lecție de viață. Tânăra a declarat că o apreciază mai mult pe mama ei: „Nu știu cum a făcut”

Tatăl lui Bindi, starul Crocodile Hunter Steve Irwin, a murit brusc în 2006. Acesta avea 44 de ani când a lăsat-o pe Terri Irwin să o crească pe Bindi și pe fratele ei mai mic, Robert. Ei aveau 8 și 2 ani la acea vreme. Acum, copiii săi sunt cei care îi duc numele mai departe. Bindi Irwin spune că fiica sa i-a oferit o lecție de viață și că vede lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Publicat: 2 iunie 2022, 7:38 / Actualizat: 2 iunie 2022, 16:34

Bindi Irwin a declarat pentru People că după ce a devenit mamă, acest nou statut a făcut-o să-și vadă propria mamă cu alți ochi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bindi Irwin spune că fiica sa i-a oferit o lecție de viață

Starul Irwins, în vârstă de 23 de ani, și soțul ei, Chandler Powell, în vârstă de 25 de ani, au devenit părinții micuței Grace Warrior, în martie trecut. Bindi a spus cu inima deschisă că noul rol „îți schimbă perspectiva” și că se află într-un moment fericit al vieții sale.

„Probabil că îi spun mamei cât de mult apreciez tot ce a făcut. Tata a murit când eram foarte mici”, spune ea. „Este o persoană atât de puternică și a trebuit să ne crească pe mine și pe Robert singură”.

Bindi adaugă: „Nici măcar nu pot să încep să vă spun cât de mult respect, mândrie și recunoștință am pentru mama mea”.

După ce tatăl ei, starul Crocodile Hunter, Steve Irwin, a ajuns să cunoască faima internațională cu seria sa de documentare cu animale sălbatice, acesta a avut un sfârșit brusc. El se scufunda pentru un film subacvatic intitulat Ocean’s Deadliest când a murit pe 4 septembrie 2006, la vârsta de 44 de ani. Bindi avea 8 ani. Fratele ei mai mic, Robert, avea doar 2 ani.

Reclamă

Ce spune Bindi Irwin despre familia sa

„Mama a reușit să crească doi copii mici. A avut grijă de Australia Zoo și s-a asigurat că aceasta continuă să funcționeze. Moștenirea tatălui meu trebuia să meargă mai departe. Ea a ținut pasul cu toată munca noastră de conservare la scară globală”, spune Bindi. „Sunt fără cuvinte. Nu știu cum a făcut toate astea. Este o super-femeie atât de puternică.”

Reclamă

„Suntem foarte norocoși să avem un sistem de asistență atât de minunat”, spune Bindi.

În ceea ce privește un alt copil, cuplul spune că acest lucru nu este încă pe lista priorităților.

„Între tot ce se întâmplă la Grădina Zoologică din Australia și cu Wildlife Warriors, organizația noastră nonprofit, și ținând pasul cu Grace, nu știu dacă am putea jongla cu un alt copil, spune ea. „Nu deocamdata. Nu cred ca am destule brațe!”

Cuplul o crește pe Grace la grădina zoologică din Australia. Ei locuiesc și lucrează alături de mama lui Bindi, Terri, în vârstă de 57 de ani. Îl au alături și pe fratele ei Robert, de 18 ani. Bindi nu a ezitat să spună că familia este totul pentru ei și că sunt foarte fericiți împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×