Reclamă

Sarcina lui Bindi Irwin: detalii mai puțin cunoscute de fani

Sarcina lui Bindi Irwin a fost cu siguranță cel mai fericit eveniment pentru frumoasa actriță. Alături de soțul său, Chandler Powell, fiica celebrului prezentator, Steve Irwin, trăiește acum cele mai frumoase luni din viața sa. De câteva săptămâni Bindi Irwin a devenit mama lui Grace Warrior. Cuplul a decis încă de la început să o facă pe fetița lor o mică vedetă. Un gest lăudabil, mai ales că majoritatea celebrităților evită să dea foarte multe detalii despre bebelușii lor la început.

Publicat: 6 mai 2021, 16:54

Cei doi postează destul de des poze cu ei alături de Grace Warrior. De fiecare dată au grijă să lase și câteva cuvinte foarte frumoase și personale despre tot ce simt în această perioadă deosebită. Fanii actriței sunt la curent cu aproape fiecare noutate care se întâmplă în viața ei sau a familiei sale. Pe lângă această activitate plăcută pentru ei, Bindi Irwin și Chandler Powell continuă să aibă grijă și de Grădina Zoologică din Australia, loc în care muncesc împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a aflat Chandler Powell de sarcina lui Bindi Irwin

Actrița și-a surprins partenerul cu veste că urmează să aibă un copil. Pentru că ei își petrec aproape tot timpul împreună lui Bindi Irwin i-a fost destul de greu să găsească un moment bun. Pentru a avea câteva minute libere să pregătească testul de sarcină, actrița i-a dat soțului ei ceva de făcut. Totul trebuia să pară cât mai natural, ca Chandler Powell să afle sarcina lui Bindi Irwin într-un mod inedit.

Când și-a văzut partenera cu testul de sarcină în mână nu a știut cum să reacționeze și a rămas fără cuvinte pentru câteva momente, menționează Thelist.com. Cei doi s-au bucurat de momentele care au urmat în liniște și în intimitate. După aceea, împreună au gândit și un anunț emoționant pentru cei dragi și pentru fanii lor. Inițialul cuplul a vrut să vorbească despre sarcina lui Bindi Irwin mai târziu. Însă actrița nu a mai avut răbdare și a dat marea veste chiar din primul trimestru.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Fanii lui Bindi Irwin au fost și ei nerăbdători să o vadă pe viitoarea mămică cum trece prin fiecare etapă a sarcinii. Vedeta însă a avut grijă să fie mai discretă. Aceasta a purtat mai mereu haine largi sau a avut în brațe animale care să-i ascundă burtica. Atunci când a făcut prima sonografie a fetiței, actrița a postat-o special pentru fanii ei. Atunci aceștia au putut auzi pe fundal inclusiv câteva animale de la Grădina Zoologică.

Bindi Irwin și Chandler Powell au devenit părinți anul acesta

Reclamă

În 25 martie 2021 cuplul și-a cunoscut fetița, pe Grace Warrior. Cei doi completează cu succes lista vedetelor care au devenit părinți anul acesta. Ei se bucură de fiecare moment pe care-l petrec acum, după sarcina lui Bindi Irwin care a decurs fără probleme. Vedete din Australia, precum comedianul Rove McManus, i-au felicitat pe tinerii părinți. Ei au primit chiar și încurajări și asigurări că se vor descurca minunat în noul lor rol, conform People.com.

Chandler Powell alături de Bindi Irwin. Amândoi sunt îmbrăcați în blugi de culoare albastră, el are cămașă albă, ea are o cămașă bej. Amândoi zâmbesc pentru că fac o poză. În spate au un panou negru.
Bindi Irwin l-a surprins pe Chandler Powell cu vestea că vor deveni părinți / Getty Images

Micuța Grace Warrior poartă numele în memoria străbunicii lui Bindi Irwin. De asemenea, atunci când i-a ales numele, cei doi s-au gândit și la tatăl vedetei, care a fost un luptător, dar și la rudele lui Chandler Powell tocmai din anii 1700. Părinții fetei sunt deja convinși că ea va fi bândă și bună cu toată lumea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×