Reclamă

Imagini cu Pippa Middleton, după ce s-a aflat că este însărcinată din nou

Pippa Middleton a fost fotografiată pe stradă, la plimbare. Aceasta este a treia apariție publică după ce s-a aflat că este însărcinată din nou. Imagini cu Pippa Middleton au fost făcute publice rapid de paparazzi, mai ales că aceasta a afișat un zâmbet larg pe tot parcursul ieșirii în public.

Publicat: 10 februarie 2021, 12:23

Pippa a avut o apariție stylish la plimbare pe străzile din Londra. La 37 de ani, sora lui Kate Middleton este însărcinată pentru a doua oară. Deși a purtat o ținută lejeră, Pippa a atras toate privirile cu zâmbetul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagini cu Pippa Middleton de la ieșirea în public

Pippa a purtat o parka stilul army, o pereche de jeanși și ochelari de soare Jimmy Choo la plimbarea de pe străzile Londrei. La capitolul încălțări a optat pentru o pereche de sneakerși albi, comozi. Aceasta s-a bucurat de razele de soare și a zâmbit chiar și atunci când a văzut că este fotografiată.

Părul l-a lăsat lejer pe spate. Cu o atitudine relaxată, Pippa a atras toate privirile, chiar dacă nu avea nimic cu care să iasă în evidență.

În luna decembrie a anului trecut s-a aflat că Pippa este însărcinată pentru a doua oară. Acesta mai are un băiețel pe nume Arthur, în vârstă de doi ani, din căsnicia cu James Matthews. Imagini cu Pippa Middleton sunt la mare căutare, mai ales după ce s-a scris că e din nou gravidă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

O sursă a publicației Page Six a declarat în decembrie 2020: „Pippa și James sunt în culmea fericirii. Această veste este extraordinară după ce anul 2020 a fost unul extrem de dificil. Întreaga familie este încântată.”

Cuplul nu a dorit să comenteze până în acest moment informația despre cea de-a doua sarcină. Bebelușul este al cincilea nepot din familia Middleton. Părinții Pippei și al lui Kate se bucură deja de rolul de bunici pentru Arthur, de 2 ani, George, în vârstă de 7 ani, Charlotte, în vârstă de 5 ani și Louis, de tot de 2 ani.

Povestea de dragoste dintre Pippa și James

Reclamă

Cei doi s-au căsătorit în anul 2017. Copiii lui Kate, George și Chralotte, au fost în prim plan la marele eveniment. Cei doi au avut roluri importante și au fost cavaler, respctiv domnișoară de onoare la nunta mătușii lor.

La puțin timp de la nuntă, Pippa a pus capăt speculațiilor care vorbeau despre sarcina sa. Aceasta a anunțat oficial că este însărcinată.

James Matthews, soțul Pippei Middleton este un fost pilot profesionist de curse. Acesta este fiul lui David și al lui Jane Matthews. Aceștia sunt oameni de afaceri și dețin mai multe proprietăți de lux, printre care și un hotel de cinci stele din insulele St. Barts, acolo unde ducii de Cambridge petrec adesea sărbătorile.

Familia Matthews mai are un star și anume Spencer, fratele mai mic al lui James. Acesta a devenit cunoscut prin intermediul emisiunii Made in Chelsea. E o producție care aduce în prim-plan viața tinerilor bogați din Marea Britanie.

Pippa Middleton a devenit cunoscută presei după ce a fost domnișoară de onoare la nunta lui Kate cu Prințul William, în anul 2011. Atunci, Pippa a ținut primele pagini ale publicațiilor după ce a optat pentru o rochie care i-a pus în evidență formele perfecte ale trupului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×