Reclamă

Rutina de frumusețe a Ducesei de Cambridge

Rutina de frumusețe a Ducesei de Cambridge pare perfectă atunci când îi privim aparițiile impecabile. Deși membrii Casei Regale beneficiază de ajutorul specialiștilor în frumusețe, Kate Middleton și-a asumat responsabilitatea propriului machiaj din momentul căsătoriei cu Prințul William.

Publicat: 8 februarie 2021, 17:25 / Actualizat: 11 februarie 2021, 18:44

A fi membru al uneia dintre cele mai populare familii regale presupune respectarea protocolului și atunci când vine vorba de aspectul fizic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rutina de frumusețe a Ducesei de Cambridge se aliniază la rândul ei acestor restricții, dar asta nu o împiedică să atragă privirile la toate evenimentele la care participă.

Preferă întotdeuna oja nude

Și nu doar pentru că Ducesa este o fană a nonculorilor. Adevăratul motiv pentru care soția Prințului William nu poartă niciodată ojă roșie se rezumă la ordinea regală. Potrivit Marie Claire, numai unghiile cu aspect natural sunt permise la evenimentele regale oficiale.

Aplică pe păr șampon și balsam

Propriul stilist al lui Kate Middleton a dat toate detaliile despre cum își îngrijește aceasta părul. Richard Ward îi răsfață părul cu un ”șampon holistic botanic fără spumă”, formula fără sulfat, care este suficient de blândă și hidratantă pentru a curăța și hidrata părul fără prea mult efort.

Reclamă

Nu există machiaj fără puțin fard de obraz

Potrivit Daily Mail, Kate Middleton optează pentru un blush tip cremă în loc de pudră. În articol, fondatoarea companiei de înfrumusețare The Dollz, Samantha Mercer, a spus că machiajul lui Kate nu a arătat niciodată mai bine și că unul dintre motive este utilizarea fardului de obraz cremă, care ”conferă o strălucire superbă pielii’’.

Kate Middleton optează pentru un blush tip cremă în loc de pudră / Getty Images
Reclamă

Fără unghii lungi și strălucitoare

Regina Elisabeta este cunoscută pentru dezgustul ei pentru manichiura strălucitoare și unghiile foarte lungi. Prin urmare, Ducesa își păstrează întotdeauna unghiile scurte și adoptă o culoare semi-nude. Mai mult, ea și Regina folosesc aceaași nuanță pală.

Ducesa își păstrează întotdeauna unghiile scurte și adoptă o culoare semi-nude / Getty Images

Rujul de o nuanță cât mai neutră

Există un motiv pentru care nu o veți vedea niciodată pe Ducesa de Cambridge cu buze roșii. Motivul? Printre regulile de protocol ale Casei Regale Britanice se numără și evitarea machiajului strident. Și deși buzele roz sunt o semnătură a Reginei Elisabeta a II-a, restul curții regale este ferit de purtarea culorilor care ies în evidență. De asemenea, Kate Middleton este nevoită să se asigure că nu are niciodată urme de ruj pe dinți.

Deși buzele roz sunt o semnătură a Reginei Elisabeta a II-a, restul curții regale este ferit de purtarea culorilor care ies în evidență / Getty Images

Pudra și fixativul, armele secrete

Un eveniment la care participă Kate Middleton poate dura câteva ore bune și poate presupune un anumit nivel de efort. Asta înseamnă că, pe tot parcursul zilei, machiajul și părul ei trebuie să rămână impecabile. De aceea, o pudră foarte bună pentru a estompa aspectul uleios și un fixativ pentru îmblânzirea firelor de păr rebele sunt de nelipsit din trusa de îngrijire a Ducesei.

Într-un cuvânt, simplitate

Chiar dacă s-ar putea să o surprinzi cu un machiaj smoky sau cu un strat mai consistent de mascara la un eveniment de seară, Ducesa de Cambridge își face rareori apariția cu un machiaj strident. Kate Middleton păstrează întotdeauna un aspect simplu și nu întrece niciodată măsură în materie de fard sau ruj.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×