Reclamă

Gal Gadot este însărcinată. Actrița și soțul ei așteaptă al treilea copil

Gal Gadot este însărcinată cu al treilea copil. Actrița în vârstă de 35 de ani și soțul ei, Yaron Varsano, au două fete.

Publicat: 2 martie 2021, 11:14 / Actualizat: 2 martie 2021, 14:30

Gal Gadot este însărcinată a treia oară. Acrița în vârstă de 35 de ani și soțul ei, Yaron Varsano, au în prezent două fete, Alma și Maya. Anunțul sarcinii a fost făcut la doar o zi după ce Gal Gadot a prezentat ceremonia de decernare a premiilor Globurilor de Aur, duminică, 28 februarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gal Gadot este însărcinată

Starul din „Wonder Woman” a anunțat printr-o postare pe Instagram că este însărcinată pentru a treia oară. Gal Gadot s-a fotografiat alături de cele două fiice și de soțul ei. Alături de imaginea în care Yaron Varsano îi mângâie burta, actrița a atașat mesajul „o luăm de la capăt”. 

În decembrie anul trecut, actrița a vorbit cu bucurie despre familia ei și de modul în care aceasta fost încorporată într-o scenă specială din „Wonder Woman 1984”. Soțul lui Gadot a apărut într-o scenă din film alături de cele două fiice ale lor.

„Am două fiice, amândouă au apărut. Cea mai mare a apărut împreună cu Asa, fiul regizorului Patty Jenkins, și apoi cea mai mică, cu care am fost însărcinată în timpul reluărilor pentru Wonder Woman, prima a fost acolo cu soțul meu”, a spus Gadot. „Să apară într-un film alături de mine a însemnat foarte mult și este un suvenir uimitor pe care îl vom prețui pentru totdeauna.”

Reclamă
Gal Gadot în „Wonder Woman 1984” / Profimedia Images

„Mă simt ca Femeia Fantastică când nasc”

În timp ce era însărcinată cu cea de-a doua fiică, Gal Gadot a vorbit despre ce înseamnă pentru ea experiența nașterii. Actrița a dezvăluit că astfel de momente îi dau putere și că a deveni mamă este cel mai bun lucru care i se poate întâmpla.

Reclamă

„Poate suna siropos, dar mă simt ca Wonder Woman când nasc. Când aduci pe cineva pe lume, te simți ca o zeiță. Îți spui Doamne, am făcut asta!. Cel mai bun lucru este să devii mamă și să dai viață”, a declarat ea pentru news.com.au în mai 2017.

Experiența sarcinii a fost o provocare pentru Gadot în timpul filmărilor.

„M-am simțit groaznic. Eram literalmente pe platourile de filmare, și în timpul unei scene îmi spuneam în minte nu vomita, nu vomita.Ține în tine, te rog să nu vomiți. Faptul că nu am vomitat pe băieți este un miracol, mă așteptam să se întâmple.”, a povestit actrița pentru Baby Magazine.

Gal Gadot alături de cele două fiice / Profimedia Images

Actrița a dezvăluit că a doua sarcină a fost mai ușoară decât prima. Gadot s-a simțit nepregătită la nașterea Almei.

„Cu Maya, mă pot bucura de toate mult mai mult. De asemenea, am văzut că a avea un al doilea copil schimbă dinamica familiei tale și trebuie să mă asigur că Alma primește în continuare multă dragoste și atenție de la mine, chiar dacă petrec atât de mult timp cu Maya. Dar Alma este curioasă și își iubește sora mai mică. Este un moment frumos pentru familia noastră ”, a mai spus ea pentru sursa anterior citată. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×