Reclamă

Gal Gadot este însărcinată. Actrița și soțul ei așteaptă al treilea copil

Gal Gadot este însărcinată cu al treilea copil. Actrița în vârstă de 35 de ani și soțul ei, Yaron Varsano, au două fete.

Publicat: 2 martie 2021, 11:14 / Actualizat: 2 martie 2021, 14:30

Gal Gadot este însărcinată a treia oară. Acrița în vârstă de 35 de ani și soțul ei, Yaron Varsano, au în prezent două fete, Alma și Maya. Anunțul sarcinii a fost făcut la doar o zi după ce Gal Gadot a prezentat ceremonia de decernare a premiilor Globurilor de Aur, duminică, 28 februarie.

Gal Gadot este însărcinată

Starul din „Wonder Woman” a anunțat printr-o postare pe Instagram că este însărcinată pentru a treia oară. Gal Gadot s-a fotografiat alături de cele două fiice și de soțul ei. Alături de imaginea în care Yaron Varsano îi mângâie burta, actrița a atașat mesajul „o luăm de la capăt”. 

În decembrie anul trecut, actrița a vorbit cu bucurie despre familia ei și de modul în care aceasta fost încorporată într-o scenă specială din „Wonder Woman 1984”. Soțul lui Gadot a apărut într-o scenă din film alături de cele două fiice ale lor.

„Am două fiice, amândouă au apărut. Cea mai mare a apărut împreună cu Asa, fiul regizorului Patty Jenkins, și apoi cea mai mică, cu care am fost însărcinată în timpul reluărilor pentru Wonder Woman, prima a fost acolo cu soțul meu”, a spus Gadot. „Să apară într-un film alături de mine a însemnat foarte mult și este un suvenir uimitor pe care îl vom prețui pentru totdeauna.”

Reclamă
Gal Gadot în „Wonder Woman 1984” / Profimedia Images

„Mă simt ca Femeia Fantastică când nasc”

În timp ce era însărcinată cu cea de-a doua fiică, Gal Gadot a vorbit despre ce înseamnă pentru ea experiența nașterii. Actrița a dezvăluit că astfel de momente îi dau putere și că a deveni mamă este cel mai bun lucru care i se poate întâmpla.

Reclamă

„Poate suna siropos, dar mă simt ca Wonder Woman când nasc. Când aduci pe cineva pe lume, te simți ca o zeiță. Îți spui Doamne, am făcut asta!. Cel mai bun lucru este să devii mamă și să dai viață”, a declarat ea pentru news.com.au în mai 2017.

Experiența sarcinii a fost o provocare pentru Gadot în timpul filmărilor.

„M-am simțit groaznic. Eram literalmente pe platourile de filmare, și în timpul unei scene îmi spuneam în minte nu vomita, nu vomita.Ține în tine, te rog să nu vomiți. Faptul că nu am vomitat pe băieți este un miracol, mă așteptam să se întâmple.”, a povestit actrița pentru Baby Magazine.

Gal Gadot alături de cele două fiice / Profimedia Images

Actrița a dezvăluit că a doua sarcină a fost mai ușoară decât prima. Gadot s-a simțit nepregătită la nașterea Almei.

„Cu Maya, mă pot bucura de toate mult mai mult. De asemenea, am văzut că a avea un al doilea copil schimbă dinamica familiei tale și trebuie să mă asigur că Alma primește în continuare multă dragoste și atenție de la mine, chiar dacă petrec atât de mult timp cu Maya. Dar Alma este curioasă și își iubește sora mai mică. Este un moment frumos pentru familia noastră ”, a mai spus ea pentru sursa anterior citată. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×