Reclamă

Elon Musk are o nouă iubită. Miliardarul a fost suprins în compania actriței Natasha Bassett

Elon Musk are o nouă iubită. Miliardarul în vârstă de 50 de ani a fost surprins în compania unei roșcate superbe. Se pare că fondatorul SpaceX trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de actrița Natasha Bassett.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 iunie 2022, 7:40 / Actualizat: 1 iunie 2022, 13:09

Vedeta în vârstă de 29 de ani a fost surprinsă în compania miliardarului într-o vacanță relaxantă în St. Tropez. Bassett este în prezent cea mai tânără iubită pe care miliardarul a avut-o de-a lungul timpului. În ciuda diferenței de vârstă, cei doi pare că se înțeleg foarte bine și nu par dispuși să se lase influențați de părerile celor din jur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elon Musk are o nouă iubită

Musk și-a răsfățat iubita cu o întâlnire romantică la un hotel de lux din St. Tropez. Cei doi au luat prânzul  la hotelul Cheval Blanc, acolo unde o cameră se poate închiria cu suma de 1.3000 de dolari pe noapte. Musk și Bassett au părut extrem de apropiați unul de celălalt.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Fotografii i-au surprins în ipostaze tandre. Discuțiile antrenante i-au făcut pe cei doi să izbucnească de multe ori în hohote de râs. Pentru întâlnirea romantică, Natasha a ales o rochie verde estimată la suma de 689 de dolari. Actrița a preferat un look de vară natural și lejer.

Reclamă

Iubitul său nu s-a străduit foarte mult să facă impresie. Musk a decis să poarte o pereche de pantaloni negri și un tricou. Conform publicației DailyMail.com, cei doi ar fi început să se întâlnească încă din luna februarie a anului acesta. Atunci au fost surprinși împreună într-un private jet în Los Angeles. De când a renunțat la relația cu artista Grimes, Musk pare că și-a găsit iubirea în brațele altei femei.

Miliardarul și fosta parteneră au adus pe lume cel de-al doilea copil în luna decembrie a anului trecut cu ajutorul unei mame surogat.

Acest lucru nu l-a împiedicat pe Musk să-și caute liniștea în brațele frumoasei actrițe Natasha Bassett. Musk a avut mai multe relații în trecut. Printre partenerele acestuia s-au aflat Amber Heard și actrița Talulah Riley.

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă Natasha Bassett

Natasha Bassett este în prezent cea mai tânără parteneră pe care miliardarul Elon Musk a avut-o. Actrița s-a născut în Sydney, Australia și a știut de mică ce anume vrea să facă atunci când va crește mare. Încă de la vârsta de 14 ani aceasta a dat o audiție pentru celebra piesă de teatru Romeo și Julieta.

În timpul liceului a apărut la mai multe show-uri de televiziune din Australia și a încercat să-și crească popularitatea. Cel mai recent proiect al acesteia a fost filmul Elvis unde diva a interpretat-o pe Dixie Locke, prima iubită a artistului Elvis Presley.

Vedeta s-a aflat pe platourile de filmare alături de Austin Butler și Tom Hanks. Aceasta a jucat inclusiv în filmul Hail,Caesar! Din 2016. De-a lungul timpului a apărut pe marele ecran alături de George Clooney, Scarlett Johansson și Channing Tatum.

Una din pasiunile sale principale este gătitul. Vedeta a declarat că în timpul pandemiei de COVID-19 și-a ocupat timpul gătind și învățând să cânte la pian.

Se pare că roșcata în vârstă de 29 de ani a reușit să-l cucerească complet pe miliardarul în vârstă de 50 de ani. Deși relația lor este încă la început, admiratorii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum vor evolua lucrurile între cei doi.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×