Reclamă

Maye Musk a pozat pe coperta Sports Illustrated la 74 de ani: „E ceva la care nu am visat niciodată”

Maye Musk a pozat pe coperta Sports Illustrated. Mama lui Elon Musk este o femeie frumoasă. Fiecare acțiune sau apariție a ei are un mesaj aparte în spate. De data aceasta, Maye a spus că speră ca apariția ei să le ajute pe femei să se simtă mai confortabile în pielea lor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 19 mai 2022, 10:40

Maye Musk face totul ca să zdrobească preconcepțiile și judecata societății. Modelul, autoarea, mama și activistul în vârstă de 74 de ani continuă să schimbe concepția despre îmbătrânire cu coperta ei din 2022 Sports Illustrated Swimsuit, alăturându-se lui Kim Kardashian, cântăreței Ciara și modelului Yumi Nu. Acestea au pozat și ele pentru celebra copertă recent 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maye Musk a pozat la 74 de ani pe coperta Sports Illustrated

„Prima mea reacție a fost că n-aș putea niciodată să visez așa ceva. De ce ar avea cineva pe copertă o femeie de 74 de ani, mai ales într-un costum de baie”, a glumit Musk cu People despre momentul ei.

„Cred că va face femeile să se simtă mai confortabile la 70 de ani, dar și pe cele de douăzeci și treizeci de ani. Când femeile merg la plajă, suntem oarecum timide în privința corpului nostru. Cred că trebuie să nu ne pese atât de mult!”, a continuat ea.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Maye Musk, pe coperta Sports Illustrated, într-un costum de baie dintr-o singură piesă
Maye Musk face totul ca să zdrobească preconcepțiile și judecata societății / Profimedia Images
Reclamă

Musk, care poartă un costum de baie dintr-o singură bucată Maygel Coronel, cu volane și niște cercei sub formă de palmier, a declarat pentru publicația menționată mai sus că fotografia SI Swimsuit cu fotograful Yu Tsai în Belize a fost o „ceva încântător”.

„Toată lumea a fost politicoasă, amabilă, grijulie. Așa că, m-am simțit foarte confortabil în costumul meu de baie”, a spus ea, adăugând că „odată ce ai făcut primul pas, ești bine cu toți ceilalți, pentru că îți oferă atât de multă încredere în a arăta bine într-un costum de baie”.

Ce sfat are Maye pentru femei

Reclamă

În cartea ei de memorii din 2019, A Woman Makes a Plan: Advice for a Lifetime of Adventure, Beauty, and Success, creatorul de stil din industria modei și dietetician-nutriționist înregistrat vorbește deschis despre îmbătrânire. Ea detaliază că energia negativă din jurul acesteia nu este ceva ce ea sau alții ar trebui să tolereze.

„Am trecut prin diferite etape ale vieții mele în care am fost respinsă, insultată, dezamăgită. Ele îți pot lua încrederea”, a spus Musk pentru People. „Trebuie doar să treci peste asta. Deci iată, am 74 de ani, sunt cea mai fericită. Nu-mi pasă și nimeni nu mă insultă pentru că nu vrei să insulți o bunică. Ideea este că oamenii sunt foarte buni cu mine în acest stadiu. Dar de ce ar trebui să dureze atât de mult?”

Musk a spus că a învățat să-și schimbe mediul înconjurător și să elimine influențele negative din viața ei. Aceasta a fost o modalitate care a ajutat-o să evolueze.

„Dacă te amesteci cu oameni care sunt cruzi cu tine și fac lucruri care sunt răutăcioase și acceptăm asta, ei bine, atunci vei suferi ca și mine. Dar, în schimb, trebuie să te îndrepți către oameni care sunt drăguți.”

Fiica sa, Tosca, o venerează

Ca parte a numărului SI Swimsuit din 2022, fiica lui Musk, Tosca, a scris un eseu intitulat The Unstoppable Force, ca un tribut adus impactului pe care îl produce Maye.

„Toată viața mea, am văzut-o pe mama făcând totul. Drept urmare, cred că mă voi aștepta întotdeauna ca ea să poată face totul”, a spus Tosca. „Uneori mă întreb dacă este timpul să încep să limitez acele așteptări, pe măsură ce ea îmbătrânește. Dar apoi mă uit din nou la ea, eîncă de neoprit și cred că nu e momentul încă.”

Tosca a evidențiat, de asemenea, doar câteva dintre realizările mamei sale, scriind: „Mama mea are acum 74 de ani. În anii pe care i-a petrecut pe această planetă, a obținut două diplome de master în știința nutriției. A câștigat premii în domeniul dietelor, a participat la nenumărate prezentări de modă și editoriale. Chiar a apărut într-un videoclip Beyoncé. Ea este o forță de nestăpânit și este cea mai neînfricată femeie pe care am cunoscut-o vreodată.”

MJ Day, redactor-șef la SI Swimsuit, despre Maye Musk

Musk este, de asemenea, mama fiilor Elon și Kimbal. Ea a participat recent la Gala Met 2022 împreună cu CEO-ul Tesla și SpaceX. Această experiență a spus că a fost „atât de distractivă”.

MJ Day, redactor-șef la SI Swimsuit, a spus despre Musk: „La 74 de ani, Maye continuă să lucreze în fiecare zi pentru a-i inspira pe cei din jurul ei”.

În ceea ce privește mesajul din spatele ediției din acest an, Day a spus că rămâne înrădăcinat în celebrarea autenticității și a capacității de a evolua.

„Cu toții merităm șansa de a evolua. Așadar, în acest număr, încurajăm cititorii să vadă aceste modele așa cum le vedem noi. Cu mai multe fațete, multitalentate și sexy. Lumea le poate eticheta într-un fel. Noi vrem să ne concentrăm obiectivul asupra tuturor modurilor în care se văd pe ei înșiși. Asupra modului în care dețin ceea ce au realizat. Indiferent de vârsta ta, dacă ești proaspătă mamă, parteneră, soră, animatoare, atletă, antreprenoare, avocată, studentă, mentor, model, lider sau visător, sau toate cele de mai sus, vrem să sărbătorim aceste femei. Evoluția lor și numeroasele dimensiuni ale vieții lor.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×