Reclamă

Amber Heard și-a cerut iertare față de Johnny Depp la un an după despărțire. Cei doi se acuză reciproc de violență

Amber Heard și-a cerut iertare față de Johnny Depp la un an după despărțire. Potrivit mesajelor text citite cu voce tare în instanță, Amber Heard a scris în septembrie 2017, „Doamne, mi-e dor de el”, referindu-se la fostul soț Johnny Depp.

Publicat: 29 aprilie 2022, 12:26

Amber Heard i-a cerut fostului ei agent să-i dea mesaje cu scuze. Aceasta le avea scrise pentru Johnny Depp la peste un an după despărțirea lor. Într-o depoziție preînregistrată a lui Christian Carino, un agent de talente care la un moment dat i-a reprezentat atât pe Heard, cât și pe Depp pentru Creative Artists Agency, acesta a depus dovezile, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a dezvăluit un psiholog clinician despre comportamentul lui Amber Heard. Și aceste dovezi au fost depuse la dosar.

Amber Heard și-a cerut iertare față de Johnny Depp

Christian Carino a dat detalii în care se vede clar că Heard părea că vrea să se împace cu Depp la peste un an după despărțirea lor controversată. Dovezile au fost prezentate în instanță.

Carino, care a spus că era un prieten apropiat și confident al lui Heard la acea vreme, a fost întrebat despre mesajele text pe care le-a schimbat cu actrița în august 2017.

Amber Heard și Johnny Depp au apărut la Toronto International Film Festival, în 2015. Ea a purtat o rohie neagră cu decolteu, păr blond lung, el a purtat un costum gri, cu o cămașă roșie
Johnny Depp și Amber Heard au avut una dintre cele mai controversate relații din deceniul trecut. La Toronto International Film Festival, din 2015, cei doi au apărut împreună pe covorul roșu / Getty Images

Depp și Heard, care s-au cunoscut în timp ce își lucrau la filmul din 2011, The Rum Diary, s-au căsătorit în Februarie 2015. Heard a cerut divorțul în mai 2016. Ea a solicitat un ordin de restricție din cauza violenței domestice împotriva lui Depp la mai puțin de o săptămână.

Mesajele dintre Carino și Heard au fost citite cu voce tare de echipa juridică a lui Depp. Heard i-a scris lui Carino despre Depp: „Am scris atât de multe note. Poți să-i dai una? Nu știu cum și de unde să încep. Nu există nicio modalitate de a începe și tot ce am de spus, dar am atât de multe. În sfârșit, sunt singură, clar în inima și mintea mea. Vreau doar ca el să știe că îl iubesc și că îmi pare rău”.

Carino a mărturisit că „a crezut” că Heard încerca să se împace cu Depp în acel moment. Relația lui Heard cu CEO-ul Tesla, Elon Musk, s-a încheiat în aceeași lună, în august 2017.

Reclamă

Într-un text trimis lui Carino în septembrie 2017, Heard a scris: „Doamne, mi-e dor de el”, referindu-se la Depp. O alta a ei din iunie 2018 scria: „Îi scriu la mulți ani”.

După Musk, Heard a avut o relație și cu Bianca Butti în 2020. Fosta soție a lui Johnny Depp a devenit mamă în aprilie 2021. Ea a spus atunci că a decis să devină părinte „în propriile mele condiții”.

De ce a dat-o Johnny Depp în judecată pe Amber Heard

Depp, în vârstă de 58 de ani, o dă în judecată pe Heard, în vârstă de 36 de ani, pentru defăimare. Totul se întâmplă din cauza unui articol de opinie din Washington Post pe care actrița l-a scris în decembrie 2018. Ea a vorbit despre violența domestică, deși nu a menționat numele lui Depp în articol.

Actorul producției Pirații din Caraibe a mărturisit că „obiectivul său este adevărul”. El a spus că încearcă să-și clarifice numele în procesul care este televizat în direct. Înaintea procesului, Heard, care nu a depus încă mărturie, a declarat într-o declarație că „sper că, atunci când acest caz se va încheia, pot merge mai departe și la fel și Johnny. Am păstrat întotdeauna dragostea pentru Johnny. Îmi aduce o mare durere să trăim împreună detaliile vieții noastre trecute în fața lumii”.

În declarații, avocatul lui Heard, Ben Rottenborn, a spus că dovezile vor arăta că a suferit abuzuri domestice din partea lui Depp. Potrvit acestuia, violența „a luat mai multe forme”, inclusiv fizice, emoționale, verbale și psihologice. Depp e acuzat și de „violență sexuală”. Un purtător de cuvânt al lui Depp neagă acuzația și o descrie drept „fictivă”.

Încheind mărturia sa la începutul acestei săptămâni, Depp, care a spus de mai multe ori sub jurământ că nu a lovit-o niciodată pe Heard sau o altă femeie a declarat că, după acuzațiile lui Heard împotriva lui, a pierdut „nimic în afară de toate”.

În noiembrie 2020, Depp a pierdut procesul de calomnie din Marea Britanie împotriva tabloidului britanic The Sun pentru că l-a numit „bătător de soții”. Instanța a confirmat afirmațiile distribuitorului ca fiind „în mod substanțial adevărate”, iar Heard a depus mărturie pentru a susține afirmațiile. În martie 2021, încercarea sa de a anula decizia a fost respinsă.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×