Reclamă

Grimes a vorbit despre averea lui Elon Musk. Cântăreața spune că omul de afaceri trăiește „la limita sărăciei”

Grimes a vorbit despre averea lui Elon Musk. Cântăreața spune că omul de afaceri trăiește de multe ori ”la limita sărăciei”. Vedeta a oferit mai multe informații despre fondatorul SpaceX în cadrul unui interviu pentru publicația Vanity Fair.

Publicat: 23 aprilie 2022, 7:13

Grimes nu s-a abținut din a da detalii din viața pe care a trăit-o alături de Elon Musk. Deși cei doi s-au despărțit, aceștia își cresc copiii împreună. Grimes și fostul său partener au împreună un băiețel și o fetiță. Fiica celor doi a fost ținută în secret, iar aceasta a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grimes a vorbit despre averea lui Elon Musk

Elon Musk și Grimes au anunțat că s-au despărțit după trei ani de relație la jumătatea lunii septembrie a anului trecut. Aceștia au început să se întâlnească în anul 2018, iar prima apariție publică a celor doi a fost în cadrul evenimentului Met Gala.

Deși Musk a declarat recent într-un interviu că uneori ”se simte singur” acesta nu a reluat relația cu fosta parteneră. Sursele spun că cei doi au o relație de prietenie în continuare. Cu ocazia interviului pe care l-a oferit pentru Vanity Fair, Grimes a vorbit despre averea lui Elon Musk.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Elon Musk, alături de cântăreața Grimes și fiul lor
Elon Musk sosește pe aeroport, alături de partenera sa și fiul lor / Profimedia Images
Reclamă

Declarațiile sale au luat complet prin surprindere admiratorii de pe internet. Aceasta a povestit despre un episod din viața lor de cuplu și modul în care trăiau înainte să se despartă.

”Aveam o gaură în saletea și i-am sugerat să cumpărăm alta. Bro a spus că nu e nevoie să cumpărăm una nouă ci să luam salteaua pe care o aveam la mine acasă și să o înlocuim pe cea găurită. Bro nici măcar nu își cumpăra o saltea nouă. Bro nu trăia ca un miliardar. ”

”El trăia la limita sărăciei. L-am întrebat dacă nu putem să ne mutăm din această casă de 40.000 de dolari care era foarte nesigură. Vecinii filmau, nu exista niciun pic de securitate, iar eu mâncam uneori opt zile la rând doar unt de arahide.”

Reclamă

La începutul lunii Mai 2020, Musk a dat un tweet prin care a declarat că urmează să-și vândă toate posesiunile și că nu va mai deține nicio casă. În același interviu Grimes a recunoscut faptul că a avut un al doilea copil alături de Musk. Fetița, Exa Dark Sideræl Musk. trebuie să rămână secretul cuplului, dar ziariștii au aflat rapid despre micuță. Cuplul mai are împreună un băiețel, X Æ A-Xii.

Ce spune Elon Musk despre averea pe care o are

Elon Musk a fost numit de către cei de la Forbes ”cel mai bogat om din lume”. Omul de afaceri deține o avere impresionantă de 300 de miliarde de dolari. Cu toate acestea, Musk este destul de discret și chibzuit când vine vorba de banii pe care îi are.

Potrivit unui interviu pe care l-a acordat recent, averea sa variază cu câteva miliarde de dolari în fiecare zi. Fondatorul SpaceX spune că nu deține un iaht, nu merge în vacanțe scumpe și nu are o casă. Acesta își petrece cea mai amre parte a timpului locuind la prietenii săi.

Musk recunoaște că are un avion pe care îl folosește în călătoriile de afaceri. Astfel, scade timpul petrecut pe drum și reușește să muncească mai mult. Deciziile sale pot face schimbări de miliaone de dolari în companiile pe care le deține, prin urmare, Musk spune că trebuie să fie foarte atent la modul în care percepe banii. Deși nu este ușor să gestionezi o sumă atât de mare, Musk muncește din greu pentru păstrarea și dezvoltarea companiilor sale.

”Ar fi cu adevărat problematic dacă aș cheltui miliarde de dolari în fiecare an doar pentru propriile mele nevoi. Nu este cazul de așa ceva. Nici măcar nu dețin o casă. Îmi petrec timpul sânt prin rotație la prietenii mei.”

Omul de afaceri a încercat să fie transparent cu privire la averea sa impresionantă. Musk nu s-a temut să răspundă afirmațiilor potrivit cărora este un miliardar.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×