Reclamă

Maye Musk a fost prezentă la Dior Couture Paris Fashion Week. Mama lui Elon Musk a purtat imprimeu leopard și cizme matlasate

Maye Musk a fost prezentă la Dior Couture Paris Fashion Week. Mama lui Elon Musk a avut o apariție excentrică la evenimentul organizat la Săptămâna Modei de la Paris. Aceasta a ales să-și pună silueta în valoare cu imprimeu leoparda și cizme înalte cu șireturi.

Publicat: 26 ianuarie 2022, 6:15

Deși are 73 de ani, Maye Musk știe care sunt trend-urile în modă . Aceasta și-a făcut apariție la Săptămâna Modei de la Paris. Ea a purtat o bluză hanorac de la brand-ul menționat mai sus, cu imprimeu leopard.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maye Musk a fost prezentă la Dior Couture Paris Fashion Week

Aceasta și-a asortat hanoracul cu o fustă midi tot cu imprimeu leopard, care a lăsat suficient le vedere din cizmele înalte cu șireturi lungi, scrie yahoo.com.

Ținuta mamei lui Elon Musk a fost completată de o șapcă bleumarin cu detalii geometrice din plasă. Maye a purtat o geantă de umăr din piele roșie, cu cataramă aurie clasică Dior și curea. Când vine vorba de modă, autoarea cărții „A Woman Makes a Plan” nu se teme să facă cele mai îndrăznețe alegeri. De obicei, aceasta poartă mereu pantofi colorați cu vârf ascuțit sau sandale cu bretele. Folosește brand-uri precum Louboutin și Giuseppe Zanotti.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Maye Musk, în mulțime, la prezentarea Dior de la Săptămâna Modei de la Paris
Maye Musk a avut o relație cu Errol Musk, tatăl lui Elon Musk în anul 1970 / Profimedia Images
Reclamă

Atunci când nu apare la evenimente, Maye Musk poartă de regulă pantofi tip Oxford de la The Office of Angela Scott, cizme de la brand-ul By Far și pantofi sport Alexander McQueen. Maye Musk stârnește controverse pe oriunde merge. De câte ori apare în public, acesta atrage toate privirile cu aparițiile sale. Alege să poarte mereu ținute pe care nu oricine la poate îmbrăca.

Maye Musk și-a petrecut timpul între Canada și SUA în anii 1980, țări în care s-a dedicat carierei de model. Ea și-a luat și diplomele în științe nutriționale. Recent, mama lui Elon Musk a pozat pentru CoverGirl.

Maye a devenit cel mai în vârstă model, la cei 69 de ani ai săi. Despre mama lui Elon se spune că popularitatea ei a crescut pe măsură ce a înaintat în vârstă.

Reclamă

Povestea lui Maye Musk

Maye Musk a avut o relație cu Errol Musk, tatăl lui Elon Musk în anul 1970. Presa tabloidă a scris de mai multe ori că femeia a fost nevoită să îndure abuzurile fizice și emoționale ale partenerului ei. Pe atunci, cei doi locuiau în Africa de Sud. Acolo acest gen de comportament nu era considerat suficient pentru a pune capăt unei căsătorii.

Mama lui Elon Musk a descris toată acea perioadă mai târziu în cartea sa, A Women Makes a Plan. Maye a detaliat cum a reușit să se despartă de Errol, abia dupp ce legile au fost schimbate. A mai spus că de multe ori nici măcar nu avea ce să le pună să mănânce celor trei copii. Tot ea a spus că traiul cu tatăl lui Elon era foarte dificil de îndurat.

Cu toate acestea, Maye a reușit să se dedice copiilor săi și să le ofere cea mai bună educație. Kimbal Musk este acum un antreprenor de succes. Fiica sa, Tosca, este un renumit producător și regizor în Africa de Sud.

De cele mai multe ori, Maye apare în public alături de Elon Musk. CEO-ul Tesla și fondatorul SpaceX este unul dintre cei mai bogați oameni ai lumi. Cu toate acestea, de cele mai multe ori deciziile lui sunt controversate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×