Reclamă

Elon Musk a fost fotografiat în New York. Cum a fost surprins alături de Grimes și de fiul lor

Directorul executiv al companiei Tesla a fost surprins de paparazzi pe aeroportul Teterbo, alături de partenera sa și micuțul lor copil. Acesta urmează să fie gazda emisiunii Saturday Night Live. Cu această ocazie, Elon Musk a fost fotografiat în New York, alături de cântăreața Grimes și fiul lor.

Publicat: 9 mai 2021, 7:21 / Actualizat: 11 noiembrie 2021, 13:04

Controversatul om de afaceri, Elon Musk, a fost zărit sosind pe un aeroport de pe coasta de est a SUA, înainte de repetițiile pentru apariția sa în celebra emisiune Saturday Night Live.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avionul în care Musk a zburat a aterizat pe aeroportul Teterbo, din apropierea New York-ului. Musk, în vârstă de 49 de ani, era însoțit de partenera sa, cântăreața Grimes, în vârstă de 33 de ani. Cei doi erau alături de fiul lor X Æ A-XII, ce urmează să împlinească un an în această lună.

Elon Musk a fost fotografiat în New York

Musk, care recent și-a mutat locuința din California în Texas, a putut fi văzut purtând un tricou gri și pantaloni de culoare neagră, și o bandană la gât.

Cântăreața Grimes, al cărei nume real este Claire Elise Boucher, a purtat o fustă florală și un pulover de culoare neagră, iar pe cap o șapcă albastră, cu cozorocul întors invers.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Elon Musk, alături de cântăreața Grimes și fiul lor
Elon Musk sosește pe aeroport, alături de partenera sa și fiul lor / Profimedia Images

Musk a putut fi văzut ținându-și în brațe fiul. Copilul purta o costumație de culoare albastru deschis. La începutul lunii martie, Elon Musk a postat pe Twitter o fotografie de familie cu Grimes și fiul lor.

Vestea că Musk va fi gazda show-ului Saturday Night Live (SNL) a stârnit o serie de reacții în mediul online. Mulți dintre cei care urmăresc emisiunea de comedie nu au fost de acord cu această decizie. Aceștia consideră că un om de afaceri nu ar trebui să devină gazda SNL, ci un actor, potrivit Daily Mail.

Reclamă

Omul de afaceri a solicitat pe Twitter sugestii pentru reprezentarea sa din cadrul SNL. Comediantul Andrew Dismukes, fost scenarist al emisiunii SNL, a pus sub semnul îndoielii decizia ca omul de afaceri să fie gazda emisiunii.

Povestea de dragoste dintre Elon Musk și Grimes

Grimes este o cântăreață și producătoare canadiană. Ea a lansat mai multe albume apreciate de critici, iar albumul ei, „Visions” a câștigat Premiul Juno pentru Albumul Electronic al Anului.

Grimes și Elon Musk, directorul executiv al companiei Tesla și SpaceX, s-au „cunoscut” pe Twitter. Musk plănuia să facă un comentariu despre inteligența artificială, însă a descoperit că Grimes i-o luase înainte. În mai 2018, cu puțin înainte de Gala Met, presa zvonea că cei doi se întâlneau pe ascuns deja de câteva săptămâni. Grimes și Musk au participat împreună la Gala Met din 2019. Aceasta a fost prima lor apariție oficială ca cuplu. Cei doi au mai participat de-a lungul timpului împreună la evenimente și au fost fotografiați în diverse ipostaze. Iar recent, Elon Musk fotografiat în New York alături de cântăreața Grimes și fiul lor.

În cadrul Game Awards 2019, Elon Musk s-a numărat printre spectatorii din public, în timpul reprezentației artistice a iubitei sale. În ianuarie 2020, Grimes a postat o fotografie pe conturile ei de Instagram și Twitter, în care dădea de înțeles fanilor săi că era însărcinată. În seara zilei de 4 mai 2020, Musk anunța pe Twitter că s-a născut bebelușul cu nume controversat, potrivit Business Insider.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×