Reclamă

Elon Musk a publicat o fotografie rară cu soția Grimes și fiul lor

Elon Musk a publicat o fotografie rară cu soția Grimes și fiul lor, X Æ A-Xii. Cuplul se află în prezent într-un oraș de pe coasta golfului din Texas. 

Publicat: 9 martie 2021, 14:04 / Actualizat: 11 noiembrie 2021, 13:05

Fondatorul SpaceX și CEO-ul Tesla, Elon Musk, a distribuit o fotografie de familie rară pe Twitter. Cuplul se află în prezent în „Starbase”, un loc de pe coasta golfului din Texas unde Musk plănuiește să își construiască propriul oraș.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Locația fotografiei de familie este o referință la anunțul făcut de Musk săptămâna trecută. „Crearea orașului Starbase, Texas.”, a scris omul de afaceri pe Twitter.  „De acolo pe Marte, și apoi la Stelele”, a completat el mai apoi. 

Elon Musk a publicat o fotografie rară cu soția Grimes și fiul lor

Fotografia postată de Elon Musk îl surprinde alături de soția lui, cântăreața Grimes, și de fiul pe care îl au împreună, X Æ A-Xii, care va împlini un an în luna mai. Copilul este surprins în timp ce atinge un buchet de flori sub supravegherea atentă a părinților lui. 

Grimes și Musk au făcut relația publică la Gala Met în 2018 și au întâmpinat primul copil pe 4 mai 2020. Musk, care a fost căsătorit de trei ori, de două ori cu Talulah Riley, are cinci copii din relațiile anterioare.

Reclamă

Musk i-a acordat credit lui Grimes pentru cea mai mare parte a numelui băiatului lor. Acesta a spus că A-12 a fost contribuția sa, o trimitere la avionul Archangel A-12. Lockheed A-12 a fost un precursor al SR-71, pe care Musk l-a numit „cel mai tare avion vreodată”.

Grimes a oferit la rândul ei o interpretare a numelui pe Twitter. Artista a scris că X este „variabila necunoscută”, iar Æ înseamnă iubire sau inteligență artificială.

Reclamă

Grimes, în vârstă de 32 de ani, a documentat creșterea fiului ei pentru rețelele de socializare.

În februarie, cântăreața, al cărui nume real este Claire Boucher, a postat o fotografie cu ea și cu X Æ A-Xii, în vârstă de 9 luni, după ce i-a dat fiului ei o tunsoare „inspirată” de una dintre emisiunile sale TV preferate, The Last Kingdom.

Copiii lui Musk, educație cu Youtube și Reddit

Elon Musk a spus că majoritatea educației copiilor săi provine de pe internet.

CEO-ul Tesla și SpaceX a fost întrebat despre educație în timpul unui interviu live pe aplicația audio Clubhouse. Unul dintre intervievatori l-a întrebat pe Musk care ar fi cel mai bun mod de a educa un copil de 5 ani în lumea de astăzi și cum s-ar gândi la educația acelui copil în următorii cinci până la 10 ani.

Musk a spus că internetul a avut rol formativ în educația copiilor săi.

„Ei bine, observația mea este că copiii mei au fost educați în mare parte de YouTube și Reddit”, a spus Musk. „Cred că au existat și lecții, dar, judecând după cât timp au petrecut online, se pare că majoritatea educației lor provine de fapt de pe internet”, a declarat Musk, potrivit Insider.

Musk crede că educația ar trebui să fie „cât mai interesantă și dustractivă posibil” și că jocurile video i-ar putea ajuta pe copii să fie mai implicați.

„Dacă copiii pot fi foarte implicați în jocuri video, există o modalitate prin care aceștia pot fi foarte implicați și în educație”, a spus Musk.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×