Reclamă

Johnny Depp a spus când s-a deteriorat relația cu Amber Heard. Ce declarație a făcut recent actorul

Actorul a depus mărturie la propriul său proces purtat împotriva fostei sale soții Amber Heard. Johnny Depp a spus când s-a deteriorat relația cu Amber Heard. Momentul când l-a pedepsit că și-a scos cizmele singur, a fost cel care a dus la destrămarea relației lor.

Publicat: 20 aprilie 2022, 11:12

Depp a intentat procesul împotriva lui Heard în 2019, susținând că l-a defăimat descriindu-se într-un articol de opinie de la Washington Post ca fiind o victimă a violenței domestice. Deși Heard nu a folosit numele lui Depp în articolul ei, Depp a susținut că orice cititor ar înțelege că este o referire la relația lor turbulentă și la divorțul dintre ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Johnny Depp a spus când s-a deteriorat relația cu Amber Heard

Actorul a susținut, de asemenea, că Heard a fost adevăratul abuzator în relație, batjocorindu-l și agresându-l fizic pe Depp înainte de despărțire. Depp mai susține că Amber a provocat intenționat un incident în care chiar ea și-a făcut vânătăi pe față, scrie yahoonews.com.

Heard a negat faptele greșite și a depus o cerere reconvențională de 100 de milioane de dolari împotriva lui Depp, susținând că a bătut-o de mai multe ori pe parcursul relației lor. Aceasta a descris în detaliu acele presupuse abuzuri.

Amber Heard și Johnny Depp au apărut la Toronto International Film Festival, în 2015. Ea a purtat o rohie neagră cu decolteu, păr blond lung, el a purtat un costum gri, cu o cămașă roșie
Johnny Depp și Amber Heard au avut una dintre cele mai controversate relații din deceniul trecut. La Toronto International Film Festival, din 2015, cei doi au apărut împreună pe covorul roșu / Getty Images

Cei doi și-au început relația în anul 2011. Primii ani, a spus Depp, au fost „prea frumoși pentru a fi adevărați”. Depp și Heard aveau interese comune în muzica blues și literatură și totul mergea bine între ei, a spus el.

Reclamă

Heard avea, de asemenea, o rutină în care, când Depp se întorcea la apartamentul sau la hotelul lui de la filmări, ea îi scotea cizmele și îi dădea un pahar de vin. Depp, care a mărturisit câteva întâmplări despre mama sa abuzivă, a spus că a apreciat gestul la acea vreme.

„Nu am experimentat niciodată așa ceva înainte”, a spus el.

Tensiunile dintre ei au început să apară, a spus Depp, când acea rutină s-a rupt. Într-o noapte, când a venit acasă de la filmare, Heard era ocupată să vorbească la telefon. Așa că Depp și-a scos singur cizmele.

Reclamă

Când Heard a observat, ea „s-a apropiat cu o expresie ciudată pe față” și l-a pedepsit, a spus Depp, înainte de a-i aduce un pahar de vin.

Ea a spus: „Asta este treaba mea. Asta fac. Tu nu faci asta”, a spus Depp. „Am făcut o pauză când am văzut că era vizibil zguduită sau supărată că i-am încălcat regulile sau rutina”.

Ce declară alți martori din proces

În acel moment, a spus Depp, lucrurile s-au înrăutățit. „Odată ce observi așa ceva, observi și alte detalii și ies lucruri la iveală”, a spus Depp. „Și în decurs de un an, un an și jumătate, ea devenise o altă persoană”.

Alți martori din proces, inclusiv garda de corp a lui Depp și consilierul matrimonial al cuplului, au depus mărturie despre strigăte de amenințare între cei doi. Consilierul, Laurel Anderson, a spus că a existat un „abuz reciproc” și că Heard, care este cu peste 20 de ani mai tânără decât Depp, nu are abilități bune de comunicare.

Recent, Johnny Depp a mai depus la dosar și un material video în care Amber Heard este dezbrăcată într-un lift. Alături de ea apar în imagini Elon Musk și James Franco.

Heard i-a spus lui Anderson că „a intensificat” luptele, a mărturisit Anderson, de teamă că Depp o va abandona.

„Știu că a condus de mai multe ori și a început totul pentru a-l ține cu ea”, a spus ea. „Pentru că abandonul și plecarea lui a fost cel mai rău coșmar al ei”.

Ce spune actorul despre consumul de substanțe interzise

Johnny Depp s-a apărat marți împotriva acuzațiilor fostei soții Amber Heard. Aceasta a spus că ar avea o problemă cu abuzul de substanțe interzise și că acestea au alimentat un comportament violent. Actorul a spus că aceasta este doar o poveste „înflorită”.

„Caracterizarea mea, citatul fără ghilimele, abuzul care a fost făcut de domnișoara Heard este doar o poveste extrem de înfrumusețată. Îmi pare rău să spun. Multe dintre ele sunt pur și simplu false”, a spus Depp în timpul mărturiei sale.

În timpul declarațiilor din procesul pentru defăimare, Elaine Bredehoft, avocatul lui Heard, l-a numit pe Depp un „monstru”.

„Și acel monstru ieșea când bea și când lua droguri”, a spus Bredehoft săptămâna trecută.

După mărturia prietenilor lui Depp, a membrilor familiei și a persoanelor care au lucrat pentru el, actorul a depus și el mărturie. Depp a spus că este „obsedat de adevăr”. El a descris-o pe Heard ca fiind „atentă, iubitoare, inteligentă, amabilă, amuzantă” când a cunoscut-o prima dată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×