Reclamă

Fiica lui Johnny Depp a fost surprinsă la întâlnire cu noul său iubit. Imaginile cu Lily-Rose Depp în barațele lui Yassine Stein

Fiica lui Johnny Depp a fost surprinsă la întâlnire cu noul său iubit. Tânăra în vârstă de 22 de ani a mers la cumpărături alături de rapperul francez Yassine Stein. Cei doi au stat tot timpul îmbrățișați și și-au oferit sărutări dulci.

Publicat: 17 noiembrie 2021, 6:45

Lily-Rose Depp a crescut și este o femeie în toată regula. Fiica celebrului actor Johnny Depp nu a ținut cont de nimic și s-a bucurat de timpul petrecut alături de noul partener. Zvonurile privind relația celor doi au început să circule încă din luna septembrie a acestui an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica lui Johnny Depp a fost surprinsă la întâlnire cu noul său iubit

Lily-Rose Depp pare că se află într-o călătorie de descoperire. Actrița în vârstă de 22 de ani a fost surprinsă în brațele unui nou bărbat. După ce în urmă cu trei luni fotografii au pozat-o în Londra alături de actorul Austin Butler, se pare că povestea de dragoste a ajuns la sfârșit, iar Lily și-a găsit fericirea alături de altcineva.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Lily-Rose Deep în timp ce îl sărută pe iubtul său Yassine Stein
Vedeta internațională a fost văzută alături de rapperul francez Yassine Stein / Profimedia Images

Vedeta internațională a fost văzută alături de rapperul francez Yassine Stein. Cei doi și-au făcut cumpărăturile împreună în Los Angeles. Yassine a fost protector cu iubita sa pe care a ținut-o tot timpul lângă el. Lily nu a ținut nici ea cont de camerele fotografilor prezenți și l-a sărutat pe Yassine în plină stradă.

Reclamă

Relația celor doi este abia la început, însă Lily pare mai fericită ca niciodată. Sursele spun că fiica lui Johnny Depp a fost surprinsă la întâlnire cu noul său iubit prima dată în septembrie. De atunci au stat feriți de ochii curioșilor. Înainte de Yassine, vedeta s-a întâlnit cu Austin Butler și cu celebrul actor din Dune, Timothee Chalamet.

Lily și Timothee au fost colegi de platou în filmul The King. Relația celor doi nu a rezistat presiunii din jur. Fotografiile cu ei sărutându-se la mare au ajuns să circule pe internet, iar Timothee a fost vizibil afectat de acest lucru. La acel moment, actorul și-a exprimat nemulțumirea față de imaginile distribuite în mediul online de media.

Cum a s-a schimbat viața fiicei lui Johnny Depp, Lily-Rose Depp

Reclamă

Fiica lui Johnny Depp a fost surprinsă la întâlnire alături de noul său iubit. Actrița în vârstă de 22 de ani a avut mai multe relații eșuate în ultimele luni. Se pare că de data aceasta și-a găsit iubirea alături de rapperul francez Yassine Stein. Tânăra nu a ținut cont de prezența fotografilor și l-a sărutat pe Stein cu pasiune.

Vedeta este urmărită la tot pasul datorită carierei sale de succes. Lily-Rose Depp este fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis. Aceasta s-a născut în Franța unde și-a petrecut cea mai mare parte din copilărie. La fel ca mulți alți copii ai vedetelor, aceasta a călcat pe urmele părinților săi.

La 15 ani a apărut în filmul Tusk, iar de atunci a continuat să joace în nenumărate filme. Tot pe platourile de filmare l-a cunoscut și pe fostul său iubit, Timothee Chalamet.

Viața vedetei a fost destul de aglomerată în ultima perioadă. Lily este ocupată să-și pună la punct o carieră de succes în lumea filmului. Fotografii nu o scapă din ochi la niciun pas și așteaptă cu nerăbdare să o surprindă pe aceasta în public. Lily nu se sfiește de privirile curioșilor și se lasă pozată de fiecare dată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×