Reclamă

Reese Witherspoon o sfătuiește pe fiica ei să vorbească cu Zoe Kravitz. Ava Phillippe îi seamănă perfect mamei sale

Actrița este conștientă de faptul că copiilor săi nu le este deloc ușor să îi semene atât de bine. De aceea, Reese Witherspoon o sfătuiește pe fiica ei să vorbească cu Zoe Kravitz atunci când oamenii îi spun cât de mult îi seamănă mamei sale și ea se supără din ce în ce mai tare.

Publicat: 10 noiembrie 2021, 8:17

Într-un interviu cu Gayle King pentru InStyle, vedeta în vârstă de 45 de ani a discutat despre cariera ei, modă și multe altele. Aceasta a dat detalii și despre fiica sa de numai 22 de ani, Ava Phillippe. A mai vorbit și despre reacția oamenilor din jur atunci când văd asemănarea izbitoare dintre ele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reese Witherspoon o sfătuiește pe fiica ei să vorbească cu Zoe Kravitz

„Oamenilor le place mereu să vă privească pe tine și pe Ava împreună. Sincer, nimeni nu poate nega că ea este fiica ta. Îți plac reacțiile pe care le primești de la oameni când vă văd împreună pe rețelele sociale?”, i-a spus King lui Witherspoon în timpul interviului lor.

Reese Whiterspoon a spus că îi place să fie confundată cu ea pentru că acest lucru o face să se simtă mult mai tânără: „Sunt atât de mândră de ea. Ea chiar se luptă cu acest lucru. Sunt sigură că nu este ușor să arăți exact ca mama ta”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reese Whiterspoon și fiica sa, la un eveniment monden
Ava Phillippe este fiica lui Reese Whiterspoon cu fostul ei soț / Profimedia Images
Reclamă

Actrița a spus că adesea a simțit că Ava se frustrează din acest motiv. Din fericire, Phillippe are o altă celebritate cu care poate discuta atunci când are nevoie de un sfat în acest sens, scrie Insider.com.

„Vorbim mult cu Zoe Kravitz. Pentru că ea și mama ei sunt identice. Așa că, ori de câte ori Ava este frustrată, îi spun să o sune sau să-i trimită un mesaj lui Zoe. Ea știe exact ce să-i spună în această situație. E un alt combo mamă-fiică care par gemeni identici.”

Reese Whiterspoon, o femeie care a luptat mereu pentru drepturile ei

Reclamă

Cu toate acestea, relația mamă-fiică dintre Reese și Ava nu a fost deloc afectată de aceste lucruri care se spun despre asemănarea dintre ele. În ultimul timp, cele două au apărut foarte des împreună. Au fost la eveniment pe covorul roșu, au făcut „seri de fete”, de unde au publicat imagini pe Instagram. Au purtat ținute asortate de sărbători și își țin fanii la curent cu ceea ce se întâmplă între ele.

Ori de câte ori fanii văd imagini cu cele două pe rețelele sociale, oamenii spun că Ava este copia fidelă a mamei sale. De cele mai multe ori, internauții ajung să creadă că pozele cu Ava sunt de fapt imagini din tinerețea lui Reese. Actrița și Ryan, tatăl Avei, au fost căsătoriți timp de 7 ani, dar au divorțat în anul 2006.

Reese Witherspoon este una dintre cele mai iubite și mai apreciate actrițe din lume. Vedeta a fermecat producătorii de la Hollywood cu frumusețea și talentul ei. Reese Witherspoon, acum în vârstă de 45 de ani, este o feministă în adevăratul sens al cuvântului.

Aceasta a luptat mereu pentru drepturile sale. A vrut dintotdeauna să demonstreze că poate face lucruri frumoase și de calitate și nu este decât o față frumoasă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×