Reclamă

Cine este Tom Ellis din serialul Lucifer și în ce filme a jucat actorul de-a lungul timpului

Thomas John Ellis este unul dintre cei mai cunoscuți actori ai momentului. Deși are în spate o carieră impresionantă în lumea filmului, acesta a devenit cunoscut cu adevărat în urma serialului de succes Lucifer. Cunoscut tuturor drept Tom Ellis, actorul și-a făcut un nume la Hollywood și a impresionat publicul cu talentul înnăscut.

Publicat: 8 noiembrie 2021, 7:07 / Actualizat: 8 noiembrie 2021, 16:53

Tom Ellis s-a născut pe data de 17 noiembrie 1978 în Cardiff. Acesta a crescut și copilărit în Anglia unde a dezvoltat o adevărată pasiune pentru actorie. Thomas mai are trei surori, dintre care una dintre ele este sora sa geamănă. A fost întotdeauna atras de artă și de lumea filmului și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și atinge visul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parcursul profesional al actorului Tom Ellis

Încă din copilărie Tom Ellis și-a arătat interesul pentru artă. La o vârstă fragedă, actorul a învățat să cânte la corn francez, apoi a devenit tot mai interesat de lumea filmului. Actorul a obținut o diplomă în Studii Dramatice la o universitate prestigioasă din Glasgow.

De-a lungul timpului a obținut nenumărate roluri, însă succesul său avea să atingă culmile cele mai înalte în urma apariției din Lucifer. Primele apariții ale actorului au avut loc în diferite emisiuni televizate. Ulterior, acesta a obținut un rol în serialul Merlin produs în 2008.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

De aici a avut mai multe apariții episodice în seriale precum Doctor Who, No Angels, Holby City și multe altele. Tom a devenit tot mai vizibil publicului după apariția sa ca Detectivul Inspector Bland în seria Agatha Christie’s Poirot. În februarie 2015, viața actorului avea să se schimbe definitiv.

Acesta a reușit să obțină rolul principal în seria de succes Lucifer care urma să aibă la bază seria de benzi desenate produsă de DC Comics. Lucifer Morningstar a reușit să ajungă rapid la inimile milioanelor de fani. Serialul a avut premiera în 2016 și a înregistrat un succes remarcabil.

Serialul a rulat timp de șase sezoane strângând an de an tot mai mulți admiratori. În 2021, Tom Ellis a câștigat premiul Tell-Tale TV Award la categoria Favorite Actor. Tom a devenit foarte cunoscut în întreaga lume și s-a bucurat de aprecierea binemeritată.

Reclamă

De-a lungul timpului el a avut apariții în filme precum High Heels and Low Lifes, Buffalo Soldiers, Vera Drake, The Best Man, Calon Gaeth și Miss Conception.

Viața din spatele camerelor

Succesul venit în urma rolului din Lucifer a adus multe schimbări în viața lui Tom Ellis. Deși mulți se așteptau ca acesta să fie un actor împlinit, bărbatul a mărturisit că lucrurile nu au fost deloc așa. Actorul în vârstă de 42 de ani a declarat că a întâmpinat probleme emoționale în timpul pandemiei de COVID-19.

Actorul a mai adăugat că cel mai mult l-a afectat faptul că nu a putut petrece timp cu soția și copii săi. Tom și Meaghan Oppenheimer s-au căsătorit în anul 2019. Actorul are două fete din fosta căsnicie cu Tamzin Outhwaite. Florence în vârstă de 13 ani și Marnie care are nouă anișori.

”Să nu-mi văd copii a fost cel mai îngrozitor sentiment pe care l-am putut experimenta. A fost dificil, însă m-am bucurat să am alături un terapeut bun. Terapia m-a ajutat să descopăr multe lucruri pe care trebuia să le rezolv la mine.”

Actorul mai are încă o fiică, Nora de 16 ani, din fosta relație cu actrița Estelle Morgan. Tom face deseori drumul din Los Angeles până în Londra pentru a-și vedea fiicele. Cu toate acestea, pandemia de COVID l-a împiedicat pe acesta să meargă la fel de des.

Cum s-a schimbat viața lui Tom Ellis după rolul din Lucifer

Actorul a mărturisit că a început să facă terapie cu un specialist de mai bine de un an. Tom spune că trece prin multe probleme pe care nu le poate gestiona fără ajutorul unui specialist. La fel ca mulți alți actori, Ellis a trecut printr-un proces amplu și dificil pentru a se cunoaște cu adevărat în urma rolurilor interpretate.

Tom Ellis a întâmpinat și probleme cu aspectul fizic. După ce a terminat filmările pentru Lucifer, acesta a luat câteva kilograme în plus care l-au pus în dificultate.

Actorul spune că s-a simțit foarte bine atunci când interpretat rolul lui Lucifer Morningstar. Cu toate acestea să păstrezi tot timpul imaginea perfectă, poate duce la multe probleme emoționale.

A fost incredibil. Am învățat multe lucruri despre corpul eu. Totuși, cred că există o problemă atunci când ești tot timpul interesat de aspectul tău fizic. Extremele nu aduc nimic bun.

– Tom Ellis

Actorul încurajează oamenii să fie atenți al fizicul lor, dar să facă acest lucru cu măsură, fără a transforma rutina de sport într-o obsesie. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×