Reclamă

Cum arată fiica lui Jude Law și cu ce se ocupă. Iris Law are 21 de ani, dar impresionează cu frumusețea sa

Anul acesta a fost un an al transformărilor pentru Iris Law. Fiica lui Jude Law are 21 de ani și are o frumusețe aparte. Interesul pentru ea a crescut în ultimul timp datorită calităților fizice pe care le posedă.

Publicat: 5 decembrie 2021, 7:03

În luna iulie a acestui an, fiica în vârstă de 21 de ani a lui Jude Law și a lui Sadie Frost a fost senzația internetului când a apelat la o transformare îndrăzneață. A trecut de la părul brunet la blond și acum atrage toate privirile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am vrut să fac ceva care să pară eliberator. În ziua în care m-am ras în cap, mi-am schimbat viața. Nu am mai făcut așa ceva până acum”, a spus ea pentru British Vogue la acea vreme.

Fiica lui Jude Law are 21 de ani

După ce a decis cum vrea să arate din punct de vedere fizic și a fost mulțumită de rezultat, tânăra a fost o prezență constantă pe covorul roșu. Iris și-a făcut debutul la Festivalul de Film de la Cannes în iulie. Mai apoi a stat în primul rând la spectacolul Fendi x Versace din septembrie într-o ținută aleasă de Donatella Versace. Ulterior a făcut un adevărat spectacol la The Fashion Awards în luna noiembrie când a apărut într-un sutien argintiu, scrie PageSix.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Iris Law, la o ieșire în oraș, în haine decoltate
Iris îi calcă pe urme tatălui ei și se pregătește pentru un rol în viitorul serial Sex Pistols al lui Danny Boyle / Profimedia Images
Reclamă

Toate aceste apariții nu sunt ceva nou pentru fiica actorului Jude Law. Ea a reprezentat imaginea campaniei Burberry Beauty când avea doar 16 ani. A pășit pentru prima dată pe podium pentru Miu Miu în 2020 și a lucrat cu mărci de la Marc Jacobs la Dior. Acum însă, vrea cu orice preț să atragă toate privirile. Ținutele ei sunt dintre cele mai sexy și mai decupate.

Aceasta nu este doar o prezență pe podiumurile de modă. Ea îi calcă pe urme tatălui ei și se pregătește pentru un rol în viitorul serial Sex Pistols al lui Danny Boyle. Este doar începutul pentru această tânără care pare că vrea să se remarce prin forțele proprii și nu prin numele părinților.

O altă tânără care a moștenit tot ce e mai frumos de la părinți este Deva Cassel. Fiica Monicăi Belluci este o adevărată apariție.

Reclamă

Cu ce se ocupă Iris Law

Așa cum fac toți tinerii de vârsta ei dornici de afirmare, Iris Law este extrem de activă pe rețelele sociale. În mediul online Iris Law are deja o comunitate activă. Fanii sunt interesați de tot ceea ce face și așteaptă cu nerăbdare fiecare postare.

Iris Law se trage dintr-o familie cu gene bune. Este fiica actorului Jude Law și a actriței britanice Sadie Frost, dar și fina lui Kate Moss. Așa cum era de așteptat, Iris este o feministă convinsă. De fiecare dată când a acordat un interviu a ținut să menționeze că femeile din viața sunt sursă de inspirație în tot ceea ce face.

„Femeile din viața mea mă inspiră zilnic prin bunătatea lor și firea lor muncitoare. Îmi place să organizez evenimente în care să îi reunesc pe cei dragi. Sper să îmi ajut familia și prietenii să se aprecieze și să prețuiască unii pe ceilalți”, a spus Iris într-un interviu pentru L’Officiel.

De asemenea, deși a crescut într-o lume a petrecilor și a spectacolelor, Iris a ținut să menționeze în mai multe rânduri că niciunul dintre părinți nu a împins-o de la spate să intre în lumea filmului. Aceasta a spus că pentru ea școala a fost mereu o prioritate. Cu toate acestea, fiica lui Jude Law recunoaște că atunci când ia decizii importante se consultă cu părinții.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×