Reclamă

Shiloh Jolie-Pitt a fost surprinsă părăsind o sală de dans din Los Angeles. Ce ținută a ales să poarte fiica actriței Angelina Jolie

Shiloh Jolie-Pitt a fost surprinsă părăsind o sală de dans din Los Angeles. Fiica Angelinei Jolie a fost urmărită de fotografi la fiecare pas. Tânăra în vârstă de 15 ani are o adevărată pasiune pentru acest sport și merge deseori să exerseze coregrafiile alături de instructorul său.

Publicat: 29 noiembrie 2021, 7:37

Shiloh Jolie-Pitt îi seamănă tot mai mult mamei sale. După ce a trecut prin mai multe transformări în încercarea de a-și găsi stilul personal, Shiloh a demonstrat tuturor că s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La 15 ani impresionează cu frumusețea sa de fiecare dată când apare pe covorul roșu alături de Angelina Jolie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shiloh Jolie-Pitt a fost surprinsă părăsind o sală de dans din Los Angeles

Shiloh Jolie-Pitt știe cum să atragă privirile tuturor. Fotografii au surprins-o recent după ce și-a încheiat un antrenament la sala de dans. Aceasta merge deseori la un studiou special din Los Angeles unde se antrenează și exersează o mulțime de coregrafii. Copiii Angelinei Jolie au fost tot timpul în atenția presei. De când Shiloh a început să apară tot mai des pe covorul roșu alături de mama sa, paparazzi au urmărit-o la fiecare pas.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Shiloh Jolie-Pitt într-o ținută sport albastră a fost surprinsă părăsind o sală de dans din Los Angeles
Fiica celebrei actrițe a optat pentru o ținută sport care să-i permită să se miște în voie / Profimedia Images

Shiloh Jolie-Pitt a fost surprinsă de această dată părăsind o sală de dans. Fiica celebrei actrițe a optat pentru o ținută sport care să-i permită să se miște în voie. Shiloh a ales un tricou albastru oversized cu un imprimeu  colorat la care a asortat o pereche de pantaloni de trening albaștri cu pete albe.

Reclamă

În picioare aceasta a avut pantofi sport, iar în spate un mic rucsac negru. Shiloh a purtat tot timpul masca de protecție și  avut după ea un termos și telefonul. Părul adolescenței a fost prins într-o coadă lejeră la spate. Fotografii au surprins-o exact când a părăsit sala de dans.

Aceasta a mers la mașină însoțită de un bodyguard. Fiica Angelinei se transformă într-o adevărată domnișoară și îi calcă pe urme mamei sale. Fanii și-au arătat de multe ori uimirea atunci când au văzut asemănarea izbitoare dintre cele două.

În ciuda faptului că a fost mulți ani la rând adepta unui stil androgin, se pare că Shiloh experimentează cu ținute feminine atunci când apare pe covorul roșu lângă mama sa.

Reclamă

Transformarea lui Shiloh Jolie-Pitt

Shiloh Jolie-Pitt a fost surprinsă părăsind o sală de dans din Los Angeles. Adolescenta în vârstă de 15 ani a optat pentru o ținută sport. În ultimii ani, aceasta a trecut printr-o transformare impresionantă. Tânăra a experimentat cu multe stiluri vestimentare, iar preferatul său părea să fie cel androgin.

În trecut, Angelina Jolie a declarat că fiica sa explorează ce îi face plăcere încă de la vârsta de trei anișori. Actrița spune atunci că Shiloh își dorește să fie băiat, așa că îi tundea părul scurt și o lăsa să poarte haine de băiat. Totodată, Angelina spunea în 2010 că Shiloh se crede unul din frații săi, motiv pentru care este mult mai atrasă de stilul androgin. Totuși, de-a lungul timpului stilul adolescentei a evoluat.

Angelina Jolie a strălucit alături de fiicele sale, Zahara și Shiloh Jolie-Pitt la premiera filmului Eternals din Roma
Pe covorul roșu cele trei au fost de nedespărțit. Fotografii le-au surprins tot timpul de mână, iar Angelina a fost cea mai zâmbitoare dintre ele / Profimedia Images

De când a început să meargă la evenimentele publice alături de mama sa, Shiloh a purtat tot mai des rochii. La premiera filmului Eternals, Shiloh și-a acompaniat mama și a optat pentru una din rochiile celebrei actrițe.

Angelina și-a încuraja mereu copiii să fie unici și autentici și nu i-a oprit niciodată din a face ceea ce-și doresc. În ceea ce privește stilul vestimentar, pare că Shiloh îi calcă pe urme mamei sale și se transformă într-o tânără de o frumusețe aparte.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×