Reclamă

Angelina Jolie a strălucit alături de fiicele sale. Cum a fost surprinsă actrița la premiera filmului Eternals din Roma

Angelina Jolie a strălucit alături de două dintre fiicele sale. Actrița a participat la premiera filmului în care joacă, Eternals, care a avut loc la Roma. Alături de ea s-au aflat cele două fiice ale sale, Zahara și Shiloh Jolie-Pitt. Vedeta a mers pe covorul roșu de mână cu cele două adolescente.

Publicat: 25 octombrie 2021, 11:32

Fotografii au surprins-o pe Angelina Jolie mândră peste măsură de cele două fiice ale sale, Zahara și Shiloh Jolie Pitt. După ce actrița și-a dus copiii la premiera filmului Eternals de la Los Angeles, de data aceasta le-a ales pe cele două adolescente pentru a o însoți în călătoria de la Roma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelina Jolie a strălucit alături de fiicele sale

Actrița Angelina Jolie știe cum să se facă remarcată. Vedeta internațională a pășit pe covorul roșu alături de doi dintre copiii săi. Cele două adolescente ale vedetei, Zahara și Shiloh Jolie-Pitt și-au însoțit mereu cu zâmbetul e buze, mama. Fotografii au fost surprinși de apariția celor trei. Angelina Jolie a strălucit alături de fiicele sale într-o rochie mulată cu umerii goi într-o nuanță puternică de argintiu.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Angelina Jolie a strălucit alături de fiicele sale, Zahara și Shiloh Jolie-Pitt la premiera filmului Eternals din Roma
Pe covorul roșu cele trei au fost de nedespărțit. Fotografii le-au surprins tot timpul de mână, iar Angelina a fost cea mai zâmbitoare dintre ele / Profimedia Images

Zahara, în vârstă de 16 ani a optat pentru o rochie albă elegantă care să-i pună în evidență frumusețea și trăsăturile naturale. Tânăra a optat pentru un machiaj simplu și un look elegant. Dacă Zahara a ales o ținută albă. Shiloh Jolie-Pitt a decis să poarte o rochie neagră.

Reclamă

Adolescenta în vârstă de 15 ani a surprins din nou publicul cu o apariție rară. De la hainele largi și băiețești, Shiloh a trecut la o rochie neagră elegantă. În picioare a optat pentru o pereche de conversi cu animal print. Părul a fost stilizat în codițe împletite, în timp ce machiajul i-a pus în evidență trăsăturile feței.

Oamenii nu au putut să nu remarce asemănarea izbitoare dintre Angelina Jolie și Shiloh Jolie-Pitt. Se pare că adolescenta a moștenit frumusețea mamei sale. Angelina Jolie a strălucit alături alături de fiicele sale de care este foarte mândră.

Nu este de mirare că vedeta a optat pentru o rochie într-o nuanță de argintiu. Fanii spun că rochia are o semnificație aparte și simbolizează amestecul dintre negru și alb, nuanțe alese de cele două fiice ale sale.

Reclamă

Pe covorul roșu cele trei au fost de nedespărțit. Fotografii le-au surprins tot timpul de mână, iar Angelina a fost cea mai zâmbitoare dintre ele. 

Angelina Jolie a fost însoțită de copiii săi la premiera filmului Eternals din Los Angeles

Dacă la Roma, Angelina Jolie a strălucit alături de două dintre fiicele sale, la premiera filmului Eternals de la Los Angeles, actrița a surprins publicul complet alături de copiii săi. La premiera din Los Angeles, vedeta internațională și-a adus adolescenții să se bucure împreună de marele eveniment.

Alături de ea au fost prezenți Zahara de 16 ani, Maddox de 20 de ani, gemenii Vivienne și Knox de 13 ani și Shiloh în vârstă de 15 ani. Singurul care a lipsit de la premiera Eternals a fost fiul actriței, Pax. La premiera din Los Angeles, Zahara a purtat rochia pe care a avut-o Angelina Jolie la Premiile Oscar din 2014. Adolescenta s-a bucurat de multe aprecieri din partea publicului și a fanilor actriței.

Shiloh Jolie-Pitt a surprins și e a publicul atunci când a apărut într-o rochie ce avea nuanță asemănătoare cu rochia mamei sale. Actrița a declarat pe covorul roșu faptul că toate hainele purtate de ea și de copii săi sunt vintage și au fost reciclate din ținutele sale vechi.

Cealaltă fiică a actriței, Shiloh s-a făcut remarcată prin eleganță. De-a lungul timpului, Shiloh și-a obișnuit fanii cu un stil androgin. Actrița a povestit în trecut despre dorința adolescentei de a fi băiat. Însă în ultima vreme Shiloh pare că își redescoperă feminitatea.

Atât în Los Angeles, cât și la Roma, Shiloh Jolie-Pitt a optat pentru rochii feminine care să-i pună frumusețea în evidență. Fanii au remarcat imediat asemănarea dintre adolescentă și mama sa. Shiloh îi calcă pe urme Angelinei, iar vedeta nu poate fi mai mândră de acest lucru.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×