Reclamă

Angelina Jolie a luat cina cu Jonny Lee Miller. Cum a fost surprinsă actrița în compania fostului soț

Angelina Jolie a luat cina cu fostul său soț Jonny Lee Miller. Cei doi s-au întâlnit la un restaurant de lux din Beverly Hills. Fotografii nu au putut rata această ocazie rară și i-au pozat pe foștii soți din toate unghiurile. Este a treia oară în ultimele luni când Angelina Jolie se întâlnește cu Jonny Lee Miller.

Publicat: 16 octombrie 2021, 7:06

La începutul lunii iunie a acestui an, Angelina Jolie a fost surprinsă în timp ce l-a vizitat pe Jonny la apartamentul acestuia din New York. Actrița a mers atunci însoțită de fiul său în vârstă de 17 ani, Pax. Câteva zile mai târziu de la acea întâlnire, Jolie a fost văzută din nou intrând în apartamentul fostului soț cu o sticlă de vin. Sursele spun că Angelina Jolie are o relație de prietenie cu fostul său soț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelina Jolie a luat cina cu Jonny Lee Miller

Actrița Angelina Jolie a fost căsătorită cu Jonny Lee Miller din luna martie a anului 1996. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare ale peliculei Hackers în anul 1995. Deși se credea la acel moment că va fi o poveste de dragoste reușită, cuplul de îndrăgostiți nu a reușit să stea foarte mult timp împreună.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Angelina Jolie după ce a luat cina cu Jonny Lee Miller
Este a treia oară în ultimele luni când Angelina Jolie se întâlnește cu Jonny Lee Miller / Profimedia Images

În anul 1997, Jolie și Miller au ales să meargă pe drumuri separate. Spre deosebire de divorțul cu Brad Pitt care durează deja de ani buni, divorțul cu Miller s-a finalizat în aproape doi ani. Conform surselor, de-a lungul timpului Angelina Jolie și Jonny Lee Miller au păstrat o frumoasă relație de prietenie.

Reclamă

Sursele spun că acesta ar fi motivul pentru care cei doi au fost surprinși luând cina împreună. De altfel, în ultima vreme s-a speculat că Angelina Jolie ar avea o relație amoroasă cu artistul The Weekend. Actrița în vârstă de 46 de ani a ales să poarte un palton lung negru și o pereche de tocuri.

Paparazzi au surprins-o când ieșea din restaurantul de lux. Angelina Jolie a luat cina cu Jonny Lee Miller, iar apoi s-a urcat în mașina fostului soț.

Sursele nu știu dacă cei doi au mers la casa actorului sau dacă acesta a lăsat-o pe vedetă la ea acasă. Se poate ca Angelina să fi mers la propria sa locuință. De altfel, actrița a fost surprinsă următoarea zi în timp ce se îndrepta la o librărie din Los Angeles.

Reclamă

Ce a făcut Angelina Jolie după întâlnirea cu fostul soț

După ce Angelina Jolie a luat cina cu Jonny Lee Miller, actrița s-a întors la sarcinile sale. Vedeta a fost surprinsă în timp ce se îndrepta către o librărie din Los Angeles. Librăria a organizat o sesiune de autografe din partea actriței pentru noua sa carte, Know Your Rights and Claim Them.

AngelinaJolie într-o bluză pe umeri gri și o fustă lungă albă după ce a luat cina cu Jonny Lee Miller
Cartea actriței a fost scrisă alături de avocata specializată pe drepturile omului, Geraldine Van Bueren / Profimedia Images

Cartea actriței a fost scrisă alături de avocata specializată pe drepturile omului, Geraldine Van Bueren. Actrița a ales să poarte o ținută lejeră, dar în același timp elegantă. Angelina a optat pentru o fustă lungă, albă din mătase și o bluză cu umerii lăsați gri. Vedeta a fost fotografiată din toate unghiurile în timp ce semna noua sa carte.

Angelina își dorește să atragă atenția asupra drepturilor omului, dar în special asupra drepturilor copiilor. Angelina a fost întâmpinată de o mulțime de fani la intrarea în librărie. Jolie a vorbit cu cei mai mulți dintre ei și a încercat să semneze cât mai multe cărți.

Apariția actriței vine la scurt timp după ce au început să circule zvonuri cu privire la viața sa amoroasă. Angelina Jolie a luat cina cu fostul său soț, Jonny Lee Miller. Sursele nu au confirmat o posibilă relație între cei doi. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×