Reclamă

Adevărul despre relația dintre Angelina Jolie și The Weeknd. Ce se întâmplă de fapt între cei doi

După ce Angelina Jolie și The Weeknd au fost văzuți la o cină intimă, surse apropiate celor doi au declarat în exclusivitate pentru E! News ce se întâmplă între ei. Relația dintre cei doi nu mai este un mister. Adevărul despre relația dintre Angelina Jolie și The Weeknd a ieșit la iveală.

Publicat: 3 octombrie 2021, 8:16

Angelina Jolie și The Weeknd au creat isterie printre fani după ce au fost văzuți petrecând împreună în Santa Monica pe data de 25 septembrie. Fotografii i-au surprins pe cei doi savurând o masă împreun la restaurantul Giorgio Baldi. E vorba despre același restaurant la care au luat masa pentru prima dată în luna iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adevărul despre relația dintre Angelina Jolie și The Weeknd

La ieșirea la restaurant, cei doi au purtat ținute asemănătoare. Aacest detaliu a pus și mai multe semne de întrebare cu privire la relația dintre ei. Niciunul dintre cei doi nu a abordat încă subiectul relației dintre ei. O sursă a publicației mai sus menționată spune că nu este nimic romantic între cei doi.

„Nu se întâlnesc. Au interese comune și își pun ideile la un loc pentru a vedea ce proiecte pot derula împreună. Au vorbit recent despre parteneriatul în câteva proiecte umanitare împreună. Amândoi adoră să vorbească despre filme și despre artă.”

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Angelina Jolie și The Weekend după ce au luat cina împreună la un restaurant italienesc
Recent, Angelina a fost surprinsă alături de cântărețul The Weekend / Profimedia Images
Reclamă

Chiar dacă cei doi se bucură unul de prezența celuilalt atunci când sunt împreună și se simt bine, se pare că nu este vorba despre o relație amoroasă, scrie E! News.

O a doua sursă a declarat tot pentru E! News că cei doi pur și simplu petrec timp de calitate împreună după ce s-au întâlnit acum câteva luni: „The Weeknd și Angelina s-au întâlnit prin prieteni comuni din industria filmului și a divertismentului. Au multe lucruri în comun. Au reușit să se conecteze după prima lor întâlnire de la începutul acestei veri și au păstrat legătura de atunci”.

Ce s-a întâmplat în viețile celor doi în ultimii ani

Reclamă

Era de așteptat ca cei doi să păstreze secrete detaliile despre relația dintre ei, având în vedere că viața lor personală a fost mereu în atenția presei. În ultimii ani, amândoi au avut relații, dar și despărțiri care au fost în atenția publicului. Actrița Eternals, care a cerut divorțul de Brad Pitt în urmă cu cinci ani, a fost continuu într-o luptă tumultuoasă pentru custodia celor șase copii.

Între timp, The Weeknd a avut o poveste de iubire cu suișuri și coborășuri cu supermodelul Bella Hadid. Când a luat o pauză de la relația cu Hadid, The Weeknd a început să se întâlnească cu Selena Gomez. Totul s-a încheiat între ei în octombrie 2017.

Artistul a declarat în trecut că este mult mai ușor să aibă relații amoroase cu persoane publice. Acesta a spus că atunci când încearcă să cunoască o persoană care nu e sub lumina reflectoarelor, se simte vinovat pentru situațiile în care o pune, din cauza încălcării intimității de către media.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×