Reclamă

Knox seamănă leit cu Brad Pitt. Cum a fost fotografiat fiul acestuia de 12 ani, alături de Angelina Jolie

Angelina Jolie este binecunoscută pentru timpul pe care îl acordă copiilor săi. Iar în ultimul timp ieșirile sale alături de cei șase copiii au fost surprinse în mod repetat de paparazzi. Cele mai recente fotografii ne arată cum unul dintre copii, Knox, seamănă leit cu Brad Pitt, fostul său soț.

Publicat: 22 iunie 2021, 7:30 / Actualizat: 22 iunie 2021, 15:44

Într-una dintre ultimele escapade ale Angelinei Jolie, alături de fii săi, Pax, de 17 ani, și Knox, de 12, cel din urmă a atras atenția pentru asemănarea cu tatăl său. Acesta pare a fi copia fidelă a actorului Brad Pitt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Knox seamănă leit cu Brad Pitt

Knox a avut un look casual. El a purtat un hanorac de culoare albă, pantaloni de culoare neagră și o pereche de teniși. În vreme ce fratele său, Pax, a optat pentru o cămașă în carouri și o pereche de pantaloni.

De cealaltă parte, Jolie a purtat o salopetă satinată, lungă, de culoare neagră, cu cordon. Accesorizată cu o geantă de culoare maronie și încălțăminte asortată cu rochia, potrivit presei internaționale.

Vezi mai mute imagini în GALERIA FOTO!

Angelina Jolie poartă o rochie neagră de satin, împreună cu fiul ei KNox, ce este îmbrăcat într-un hanorac alb
Angelina, alături de fiul ei, Knox / Profimedia Images
Reclamă

Knox Jolie-Pitt

Knox și Vivienne, cei doi frați gemeni ai fostului cuplu Jolie-Pitt, s-au născut la 12 iulie 2008. Knox și Vivienne sunt cei mai mici dintre șase copii. Ceilalți frați ai lor, de la cel mai mic la cel mai mare, sunt: ​​Shiloh, Zahara, Pax, și Maddox. Unii dintre copiii celor doi actori sunt adoptați, iar trei dintre aceștia sunt biologici: Knox, Vivienne și Shiloh. Maddox a fost primul copil adoptat al actriței, încă de dinainte de a fi alături de Brad Pitt.

Gemenii s-au în Nisa, Franța. Medicul care a asistat naștere gemenilor ar fi fost fost destul de nervos din cauza celebrității Angelinei și lui Brad Pitt. Knox ar fi mai mare decât sora sa geamănă cu un minut.

Reclamă

Sora sa se mai numește Marcheline, prenumele bunicii sale materne. Marcheline Bertrand a murit cu doar un an înainte de nașterea lui Vivienne și Knox. Pe de altă parte, Knox și-a primit prenumele de la bunicul patern al lui Pitt, Hal Knox Hillhouse, iar celălat prenume al său, Leon, este numele străbunicului lui Jolie.

Jolie și Pitt au ales să-și țină copiii oarecum departe de lume (niciunul dintre copii nu se află pe rețelele de socializare, de exemplu). Rareori cei mici își fac apariția la evenimente, doar alături de mama lor, care îi protejează de indiscrețiile presei.

În ianuarie, s-a dezvăluit că Knox și sora sa geamănă, Vivienne, sunt niște mici antreprenori. Aceștia și-au creat un stand la care au vândut gustări pentru căței, în preajma parcului de câini de lângă zona casei, din Los Angeles. Dovada a fost o fotografie postată de Instagram de una dintre persoanele care a cumpărat de la standul celor doi mici afaceriști.

Jolie și Pitt au ales să-și educe copiii la domiciliu, așa că în perioada pandemiei, Jolie s-a ocupă în principal de educația lor. Cei mici urmează cursuri de bază ( matematică, știință), dar învață și limbi străine și fac o mulțime de activități fizice care implică fotbal, cursuri de autoapărare, skateboarding. Knox a fost vocea personajului Ku Ku, în filmul Kung Fu Panda 3, potrivit SheKnow.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×