Reclamă

Angelina Jolie a vândut partea ei de acțiuni din proprietatea pe care o are cu Brad Pitt. Valoarea tranzacției este secretă

Tenute del Mondo, divizia de vinuri a Grupului Stoli, a achiziționat 50 la sută din proprietatea Château Miraval de la actriță pentru o sumă nedivulgată. Angelina Jolie a vândut partea ei de acțiuni din proprietatea pe care o are cu Brad Pitt.

Publicat: 8 octombrie 2021, 7:20

Angelina Jolie și-a vândut pachetul de acțiuni din brand-ul de vinuri francez, în valoare de 164 milioane de dolari. Proprietatea a fost achiziționată cu Brad Pitt în urmă cu un deceniu. Tenute del Mondo, divizia de vinuri a Grupului Stoli, a achiziționat 50 la sută din proprietatea Château Miraval de la Jolie. Suma tranzacției a rămas nedivulgată, potrivit unui comunicat de presă, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelina Jolie a vândut partea ei de acțiuni

Château Miraval este o proprietate din sudul Franței. Marca este cunoscută pentru sortimentul de vin miravalul roz. Partea Angelinei Jolie și faptul că a scos la vânzare acțiunile sale a fost obiectul celei mai recente dispute juridice a cuplului. Luna trecută, actrița a fost autorizată să-și vândă acțiunile la crama și proprietatea unde s-a căsătorit cu Pitt în 2014.

Anterior, Jolie a întâmpinat probleme cu vânzarea acțiunilor sale la Quimicum, compania care deține și controlează Chateau Miraval, din cauza divorțului ei și al lui Pitt. În iulie, ea a cerut unei instanțe din California să permită vânzarea, în ciuda faptului că încă își finalizau procedurile de divorț, conform documentelor instanței obținute de publicația People.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Angelina Jolie și Brad Pitt la premiera Ocean's 13, 2007, California. Amândoi poartă negru. Ea poartă o bluză neagră, fără mâneci, el poartă cămașă neagră și blazer negru
Angelina Jolie și Brad Pitt au apărut împreună pe covorul roșu la premiera Ocean’s 13, din 2007 / Getty Images
Reclamă

De asemenea, compania lui Pitt, Mondo Bongo, a deschis separat un proces împotriva companiei lui Jolie, Nouvel, cu privire la proprietate, pentru a păstra o parte majoritară din aceasta. Când cei doi actori și-au cumpărat acțiunile pentru prima dată în Quimicum în 2008. Companiile respective au împărțit proprietatea cu 60-40, Mondo Bongo deținând acțiunea majoritară. În 2013, împărțirea s-a egalat la 50-50 când Mondo Bongo a transferat niște acțiuni către Nouvel.

Documentele susțineau că Pitt, în vârstă de 57 de ani, i-a vândut acțiunilor lui Jolie în 2013 la un preț simbolic de 1 euro, sub valoarea reală a pieței. Acum, actorul susține că transferul ar trebui anulat.

Jolie a cerut divorțul de Pitt în 2016. De atunci, ei sunt într-o luptă continuă pentru custodia copiilor Maddox, 20 de ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 15 ani și gemenii Vivienne și Knox, 13 ani.

Reclamă

Angelina Jolie a fost fotografiată alături de The Weeknd

Angelina Jolie a ținut primele pagini ale publicațiilor după ce a fost fotografiată de mai multe ori în compania artistului The Weekend. Au existat multe speculații cu privire la relația dintre cei doi, dar într-un final adevărul a ieșit la iveală.

Angelina Jolie și The Weeknd au creat isterie printre fani. Cei doi au fost văzuți petrecând împreună în Santa Monica pe data de 25 septembrie. Fotografii i-au surprins luând masa împreună la restaurantul Giorgio Baldi. E același restaurant la care au luat masa pentru prima dată în luna iulie.

„Nu se întâlnesc. Au interese comune și își pun ideile la un loc pentru a vedea ce proiecte pot derula împreună. Au vorbit recent despre parteneriatul în câteva proiecte umanitare împreună. Amândoi adoră să vorbească despre filme și despre artă”, a declarat o sursă a publicației E! News.

O a doua sursă a declarat tot pentru E! News că cei doi pur și simplu petrec timp de calitate: „The Weeknd și Angelina s-au întâlnit prin prieteni comuni. Au multe lucruri în comun. Au reușit să se conecteze după prima lor întâlnire de la începutul acestei veri și au păstrat legătura de atunci”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×