Reclamă

Cum arată Knox Jolie-Pitt la 13 ani. Fiul Angelinei Jolie a fost surprins pe stradă într-o ținută neobișnuită

Fanii Angelinei Jolie au văzut recent cum arată Knox Jolie-Pitt la 13 ani, după ce a acesta a fost surprins de paparazzi pe stradă, în timp ce se îndrepta spre un curs de arte marțiale. Tânărul a fost fotografiat în uniforma specifică.

Publicat: 6 octombrie 2021, 8:21

Angelina Jolie și Brad Pitt au șase copii împreună, trei dintre ei adoptați. În timp ce unii dintre ei, precum Zahara, sunt surprinși des alături de mama lor, alții stau mai departe de camere și lumina reflectoarelor. Knox Jolie-Pitt și sora sa geamănă, Vivienne, nu sunt fotografiați la fel de des.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Knox Jolie-Pitt, în vârstă de 13 ani, a fost surprins de paparazzi în timp ce mergea la cursuri de arte marțiale, scrie Hollywood Life

Tânărul nu e surprins adesea singur, fără mama sa sau sora geamănă, Vivienne Jolie-Pitt. 

Cum arată Knox Jolie-Pitt la 13 ani

În drum spre cursurile de arte marțiale, Knox Jolie-Pitt a fost acompaniat de o femeie. Ea era îmbrăcată într-o rochie vaporoasă, de vară, în nuanțe de mov.

Knox a purtat o uniformă de arte marțiale neagră, cu o centură albă. El a optat și pentru un tricou negru și pantofi în aceeași culoare. Adolescentul a purtat și o mască de protecție neagră. 

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Knox Jolie-Pitt, alături de o femeie necunoscută, într-o rochie mov. El poartă o uniformă neagră de karate. Fanii Angelinei au văzut cum arată Knox Jolie-Pitt la 13 ani
Knox Jolie-Pitt a fost surprins de paparazzi în timp ce se îndrepta spre cursuri de arte marțiale / Profimedia Images

Aceasta și-a serbat cea de-a 46-a aniversarea în New York. Alături de ea au fost Pax, în vârstă de 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, în vârstă de 14 ani, și gemenii Knox și Vivienne. Knox a fost surprins cu Angelina la prânz, alături de Pax, la unul dintre cele mai cunoscute restaurante din oraș.

Reclamă

Mulți fani au comparat cum arată Knox Jolie-Pitt cu trăsăturile tatălui său, celebrul Brad Pitt. El a fost surprins ultima dată în public cu mama sa, Angelina, în New York.

Knox și frații lui sunt în continuare implicați în divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

La fel ca frații săi, Knox Jolie-Pitt continuă să fie implicat în divorțul părinților faimoși, Angelina Jolie și Brad Pitt.

Acesta a început în septembrie 2016, când Angelina a intentat divorț. De atunci, ea a cerut custodia copiilor, însă Brad a obținut custodia comună. Potrivit apropiaților, decizia ar fi supărat-o pe Angelina, ce intenționează să o conteste.

De-a lungul timpului, au ieșit la iveală mai multe detalii despre relația lui Angelina Jolie cu Brad Pitt. Recent, s-a aflat că cei doi sunt într-o dispută legală din cauza castelului în care s-au căsătorit, Château Miraval, ce are o valoare de 164 de milioane de dolari. 

Fanii Angelinei Jolie au putut vedea cum arată Knox Jolie-Pitt, la 13 ani. Acesta a fost surprins pe stradă în timp ce mergea la cursuri de arte marțiale. În ciuda fapului că Angelina și Brad au custodie comună, copiii au fost surprinși recent mai ales în compania mamei lor.

Recent, Angelina a susținut că s-a temut pentru siguranța copiilor săi în timpul mariajului cu Brad.

„Nu sunt genul de persoană care ia ușor decizii precum deciziile pe care am fost forțată să le iau. A fost nevoie de foarte multe lucruri ca eu să ajung în poziția în care am simțit că trebuie s mă separ de tatăl copiilor mei,” a declarat Angelina, scrie The Guardian.

De când Knox Jolie-Pitt a început să apară în fața camerelor alături de părinții lui, mulți fani au comparat cum arată adolescentul cu trăsăturile tatălui său, Brad Pitt.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×