Reclamă

Angelina Jolie continuă lupta cu Brad Pitt. Ce i-a cerut fostului soț

După ani de zile în care au apărut în fața judecătorilor în timpul procesului de divorț, Angelina Jolie continuă lupta legală cu Brad Pitt. Actrița a cerut judecătorilor permisiunea să rupă încă o legătură cu fostul soț.

Publicat: 11 iulie 2021, 7:41

Angelina Jolie și Brad Pitt au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz. Divorțul lor a atras la fel de multă atenție din partea publicului, mai ales după ce s-au aflat detalii despre custodia copiilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 46 de ani, Angelina Jolie vrea acum să rupă încă o legătură cu fostul soț, ce ar putea valora zeci de milioane de dolari, potrivit Daily Mail.  

Potrivit echipei sale legale, actrița ar fi vrut să evite să ajungă din nou în fața unui judecător, dar echipa lui Pitt nu i-a răspuns la solicitarea ei.

Angelina Jolie continuă lupta cu Brad Pitt. Ce i-a cerut fostului soț 

Angelina Jolie a depus noi documente prin care cere unui judecător să ridice ordinul de restricție pus pe transferul bunurilor. Actrița vrea să vândă partea ei dintr-o afacere pe care o deține cu Brad Pitt. 

Acest ordin e pus în executare automat pe bunurile unui cuplu atunci când începe procedura de divorț. Cât timp acest ordin nu e revocat, părțile nu pot vinde bunuri comune. 

Reclamă

Potrivit Daily Mail, actrița vrea să vândă partea ei din compania Nouvel, LLC. Se pare că afacerea gestionează castelul și podgoria foștilor din Chateau Miraval, Franța. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Angelina Jolie și Brad Pitt au participat la cea de-a 62-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Berlin, în anul 2012. Ea a purtat o rochie argintie, cu mănecă lungă, el a optat pentru un costum negru, cravată neagră și cămașă albă
De-a lungul relației lor, Angelia Jolie și Brad Pitt au participat la numeroase gale împreună. Cei doi au fost surprinși într-o ipostază tandră în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Berlin, în anul 2012 / Getty Images
Reclamă

Jolie și Pitt au cumpărat proprietatea în anul 2011, pentru 60 de milioane de dolari, potrivit Daily Mail. 

Angelina Jolie continuă lupta legală cu Brad Pitt pentru a obține revocarea ordinului. Ea vrea să aibă abilitatea de a-și vinde partea din afacere.  

Echipa legală a actriței susține că Jolie a găsit deja un cumpărător interesat. Actrița s-ar afla deja în faza de negociere a contractului. 

Reprezentanții ei susțin că au încercat să îi contacteze pe avocații lui Pitt, dar că aceștia nu au revenit cu termenii solicitați. 

În documentele depuse, Jolie susține că e îngrijorată că potențialul cumpărător se va retrage dacă înghețarea bunurilor va continua cât timp echipa lui Pitt analizează situația, așa că a cerut unui judecător să intervină. Solicitarea actriței nu a primit un răspuns până acum. 

Angelina Jolie și Brad Pitt împart custodia copiilor

Disputa privind Nouvel, LLC e încă un pas în lupta legală dintre Angelina Jolie și Brad Pitt. Recent, cei doi au primit custodie comună a celor șase copii – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne și Knox. 

Potrivit unor surse, Jolie a fost dezamăgită de decizia judecătorului din Los Angeles. Actrița nu ar fi vrut să împartă custodia cu fostul soț.  

Copiii cuplului ce nu au împlinit încă vârsta de 18 ani nu au fost lăsați să depună mărturie în procesul de custodie.

Angelina Jolie a intentat divorț în anul 2016, după ce ar fi avut loc un conflict cu Brad Pitt la bordul unui avion ce zbura din Franța în Los Angeles. Actrița a susținut că fostul soț s-a purtat abuziv cu fiul lor Maddox în acel moment. 

Brad Pitt nu a fost pus sub acuzare în urma incidentului, ce a fost investigat de FBI și serviciile sociale. În ciuda faptului că cei doi au tot apărut în fața judecătorilor în ultimii ani, Angelina Jolie continuă lupta cu Brad Pitt. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×