Reclamă

Cum i-a afectat divorțul de Brad Pitt cariera Angelinei Jolie

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit în anul 2016, însă divorțul lor nu este încă finalizat. Angelina Jolie a recunoscut că divorțul de Brad Pitt a forțat-o să schimbe direcția carierei sale. Cum i-a afectat divorțul de Brad Pitt cariera Angelinei Jolie?

Publicat: 30 aprilie 2021, 7:37

Câștigătoarea premiului Oscar pentru rolul din „Girl Interrupted”  a recunoscut că deși își concentrase în ultimii ani ai mariajului atenția pe regie, din cauza divorțului de Brad Pitt a fost nevoită să se concentreze mai mult pe familia sa și să „aleagă oferte de muncă care se întindeau pe o perioadă mai scurtă de timp”(în domeniul actoriei, not.red.).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum i-a afectat divorțul de Brad Pitt cariera Angelinei Jolie

„Îmi place să regizez, dar situația mea familială s-a schimbat. Din această cauză nu am mai putut să mă concentrez pe regie”, a declarat actrița pentru Entertainment Weekly, fiind citată și de Hello Magazine.

A trebui să mă reîntorc la a fi actriță pentru că proiectele actoricești sunt mai scurte. Acesta este adevărul.

– Angelina Jolie

Angelina este mama lui Maddox, în vârstă de 19 ani, un băiețel adoptat de ea în 2002, în timp ce participa la filmările producției „Tomb Rider”, în Cambodgia; a lui  Pax, de 17 ani, născut în Vietnam și adoptat în 2007; a Zaharei, în vârstă 16 ani, născută în Etiopia și adoptată în 2005; dar și a lui Shiloh, în vârstă de 14, primul copil biologic al actriței cu Brad Pitt; și gemenilor Vivienne și Knox, ceilalți doi copii biologi ai acestora, în vârstă de 12 ani.

Angelina Jolie s-a căsătorit cu Brad Pitt în anul 2014, după 12 ani de relație. În septembrie 2016 cei doi au șocat mass-media când și-au anunțat despărțirea.

Reclamă

Deși au trecut patru ani de la depunerea cererii de divorț, perechea nu a ajuns încă la un acord, aceștia având în continuare conflicte legale legate de custodia celor șase copii. Procesul de divorț este unul anevoios, în care Angelina Jolie l-a atacat dur pe Brad Pitt.

Angelina Jolie și copiii săi locuiesc în prezent în cartierul hollywoodian, Los Feliz, într-un imobil care ar valora aproximativ 25 milioane de dolari.

Actrița, în vârstă de 45 de ani, a regizat trei filme între anii 2014 și 2017: „Unbroken”, „By The Sea”, în care a jucat și Brad Pitt, dar și „First They Killed My Father”.

Reclamă

Viața de după divorț

De la despărțirea de Brad Pitt, Angelina Jolie a jucat într-o serie de filme destinate copiilor, precum „Maleficient” sau „Kung Fu Panda”, ori în thriller-ul „Those Who Wish Me Dead”, ce va fi lansat pe 14 Mai 2021, informează Hello Magazine.

Actrița este extrem de implicată în educația copiilor săi și încearcă să petreacă cât de mult tip posibil cu aceștia. Aceasta a mrturisit că unul dintre interesele celor mici este aprofundarea limbilor străine.

„Toți copiii învață limbi diferite. I-am întrebat ce limbi doresc să învețe. Shi învață Khmai, care este o limbă cambodgiană, Pax își concentrează atenția pe pe vietnameză, Mad studiază limba germană și rusă, Z(ahara) vorbește franceză, Vivienne a vrut foarte mult să învețe araba și Knox învață limbajul semnelor”, a mărturisit Angelina Jolie, într-un interviu pentru BBC.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×