Cum i-a afectat divorțul de Brad Pitt cariera Angelinei Jolie

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit în anul 2016, însă divorțul lor nu este încă finalizat. Angelina Jolie a recunoscut că divorțul de Brad Pitt a forțat-o să schimbe direcția carierei sale. Cum i-a afectat divorțul de Brad Pitt cariera Angelinei Jolie?

30 aprilie 2021 la 7:37

Câștigătoarea premiului Oscar pentru rolul din „Girl Interrupted”  a recunoscut că deși își concentrase în ultimii ani ai mariajului atenția pe regie, din cauza divorțului de Brad Pitt a fost nevoită să se concentreze mai mult pe familia sa și să „aleagă oferte de muncă care se întindeau pe o perioadă mai scurtă de timp”(în domeniul actoriei, not.red.).

Cum i-a afectat divorțul de Brad Pitt cariera Angelinei Jolie

„Îmi place să regizez, dar situația mea familială s-a schimbat. Din această cauză nu am mai putut să mă concentrez pe regie”, a declarat actrița pentru Entertainment Weekly, fiind citată și de Hello Magazine.

A trebui să mă reîntorc la a fi actriță pentru că proiectele actoricești sunt mai scurte. Acesta este adevărul.

– Angelina Jolie

Angelina este mama lui Maddox, în vârstă de 19 ani, un băiețel adoptat de ea în 2002, în timp ce participa la filmările producției „Tomb Rider”, în Cambodgia; a lui  Pax, de 17 ani, născut în Vietnam și adoptat în 2007; a Zaharei, în vârstă 16 ani, născută în Etiopia și adoptată în 2005; dar și a lui Shiloh, în vârstă de 14, primul copil biologic al actriței cu Brad Pitt; și gemenilor Vivienne și Knox, ceilalți doi copii biologi ai acestora, în vârstă de 12 ani.

Angelina Jolie s-a căsătorit cu Brad Pitt în anul 2014, după 12 ani de relație. În septembrie 2016 cei doi au șocat mass-media când și-au anunțat despărțirea.

Deși au trecut patru ani de la depunerea cererii de divorț, perechea nu a ajuns încă la un acord, aceștia având în continuare conflicte legale legate de custodia celor șase copii. Procesul de divorț este unul anevoios, în care Angelina Jolie l-a atacat dur pe Brad Pitt.

Angelina Jolie și copiii săi locuiesc în prezent în cartierul hollywoodian, Los Feliz, într-un imobil care ar valora aproximativ 25 milioane de dolari.

Actrița, în vârstă de 45 de ani, a regizat trei filme între anii 2014 și 2017: „Unbroken”, „By The Sea”, în care a jucat și Brad Pitt, dar și „First They Killed My Father”.

Viața de după divorț

De la despărțirea de Brad Pitt, Angelina Jolie a jucat într-o serie de filme destinate copiilor, precum „Maleficient” sau „Kung Fu Panda”, ori în thriller-ul „Those Who Wish Me Dead”, ce va fi lansat pe 14 Mai 2021, informează Hello Magazine.

Actrița este extrem de implicată în educația copiilor săi și încearcă să petreacă cât de mult tip posibil cu aceștia. Aceasta a mrturisit că unul dintre interesele celor mici este aprofundarea limbilor străine.

„Toți copiii învață limbi diferite. I-am întrebat ce limbi doresc să învețe. Shi învață Khmai, care este o limbă cambodgiană, Pax își concentrează atenția pe pe vietnameză, Mad studiază limba germană și rusă, Z(ahara) vorbește franceză, Vivienne a vrut foarte mult să învețe araba și Knox învață limbajul semnelor”, a mărturisit Angelina Jolie, într-un interviu pentru BBC.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×