Reclamă

Cum i-a afectat divorțul de Brad Pitt cariera Angelinei Jolie

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit în anul 2016, însă divorțul lor nu este încă finalizat. Angelina Jolie a recunoscut că divorțul de Brad Pitt a forțat-o să schimbe direcția carierei sale. Cum i-a afectat divorțul de Brad Pitt cariera Angelinei Jolie?

Publicat: 30 aprilie 2021, 7:37

Câștigătoarea premiului Oscar pentru rolul din „Girl Interrupted”  a recunoscut că deși își concentrase în ultimii ani ai mariajului atenția pe regie, din cauza divorțului de Brad Pitt a fost nevoită să se concentreze mai mult pe familia sa și să „aleagă oferte de muncă care se întindeau pe o perioadă mai scurtă de timp”(în domeniul actoriei, not.red.).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum i-a afectat divorțul de Brad Pitt cariera Angelinei Jolie

„Îmi place să regizez, dar situația mea familială s-a schimbat. Din această cauză nu am mai putut să mă concentrez pe regie”, a declarat actrița pentru Entertainment Weekly, fiind citată și de Hello Magazine.

A trebui să mă reîntorc la a fi actriță pentru că proiectele actoricești sunt mai scurte. Acesta este adevărul.

– Angelina Jolie

Angelina este mama lui Maddox, în vârstă de 19 ani, un băiețel adoptat de ea în 2002, în timp ce participa la filmările producției „Tomb Rider”, în Cambodgia; a lui  Pax, de 17 ani, născut în Vietnam și adoptat în 2007; a Zaharei, în vârstă 16 ani, născută în Etiopia și adoptată în 2005; dar și a lui Shiloh, în vârstă de 14, primul copil biologic al actriței cu Brad Pitt; și gemenilor Vivienne și Knox, ceilalți doi copii biologi ai acestora, în vârstă de 12 ani.

Angelina Jolie s-a căsătorit cu Brad Pitt în anul 2014, după 12 ani de relație. În septembrie 2016 cei doi au șocat mass-media când și-au anunțat despărțirea.

Reclamă

Deși au trecut patru ani de la depunerea cererii de divorț, perechea nu a ajuns încă la un acord, aceștia având în continuare conflicte legale legate de custodia celor șase copii. Procesul de divorț este unul anevoios, în care Angelina Jolie l-a atacat dur pe Brad Pitt.

Angelina Jolie și copiii săi locuiesc în prezent în cartierul hollywoodian, Los Feliz, într-un imobil care ar valora aproximativ 25 milioane de dolari.

Actrița, în vârstă de 45 de ani, a regizat trei filme între anii 2014 și 2017: „Unbroken”, „By The Sea”, în care a jucat și Brad Pitt, dar și „First They Killed My Father”.

Reclamă

Viața de după divorț

De la despărțirea de Brad Pitt, Angelina Jolie a jucat într-o serie de filme destinate copiilor, precum „Maleficient” sau „Kung Fu Panda”, ori în thriller-ul „Those Who Wish Me Dead”, ce va fi lansat pe 14 Mai 2021, informează Hello Magazine.

Actrița este extrem de implicată în educația copiilor săi și încearcă să petreacă cât de mult tip posibil cu aceștia. Aceasta a mrturisit că unul dintre interesele celor mici este aprofundarea limbilor străine.

„Toți copiii învață limbi diferite. I-am întrebat ce limbi doresc să învețe. Shi învață Khmai, care este o limbă cambodgiană, Pax își concentrează atenția pe pe vietnameză, Mad studiază limba germană și rusă, Z(ahara) vorbește franceză, Vivienne a vrut foarte mult să învețe araba și Knox învață limbajul semnelor”, a mărturisit Angelina Jolie, într-un interviu pentru BBC.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×