Reclamă

Cum i-a afectat divorțul de Brad Pitt cariera Angelinei Jolie

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit în anul 2016, însă divorțul lor nu este încă finalizat. Angelina Jolie a recunoscut că divorțul de Brad Pitt a forțat-o să schimbe direcția carierei sale. Cum i-a afectat divorțul de Brad Pitt cariera Angelinei Jolie?

Publicat: 30 aprilie 2021, 7:37

Câștigătoarea premiului Oscar pentru rolul din „Girl Interrupted”  a recunoscut că deși își concentrase în ultimii ani ai mariajului atenția pe regie, din cauza divorțului de Brad Pitt a fost nevoită să se concentreze mai mult pe familia sa și să „aleagă oferte de muncă care se întindeau pe o perioadă mai scurtă de timp”(în domeniul actoriei, not.red.).

Cum i-a afectat divorțul de Brad Pitt cariera Angelinei Jolie

„Îmi place să regizez, dar situația mea familială s-a schimbat. Din această cauză nu am mai putut să mă concentrez pe regie”, a declarat actrița pentru Entertainment Weekly, fiind citată și de Hello Magazine.

A trebui să mă reîntorc la a fi actriță pentru că proiectele actoricești sunt mai scurte. Acesta este adevărul.

– Angelina Jolie

Angelina este mama lui Maddox, în vârstă de 19 ani, un băiețel adoptat de ea în 2002, în timp ce participa la filmările producției „Tomb Rider”, în Cambodgia; a lui  Pax, de 17 ani, născut în Vietnam și adoptat în 2007; a Zaharei, în vârstă 16 ani, născută în Etiopia și adoptată în 2005; dar și a lui Shiloh, în vârstă de 14, primul copil biologic al actriței cu Brad Pitt; și gemenilor Vivienne și Knox, ceilalți doi copii biologi ai acestora, în vârstă de 12 ani.

Angelina Jolie s-a căsătorit cu Brad Pitt în anul 2014, după 12 ani de relație. În septembrie 2016 cei doi au șocat mass-media când și-au anunțat despărțirea.

Reclamă

Deși au trecut patru ani de la depunerea cererii de divorț, perechea nu a ajuns încă la un acord, aceștia având în continuare conflicte legale legate de custodia celor șase copii. Procesul de divorț este unul anevoios, în care Angelina Jolie l-a atacat dur pe Brad Pitt.

Angelina Jolie și copiii săi locuiesc în prezent în cartierul hollywoodian, Los Feliz, într-un imobil care ar valora aproximativ 25 milioane de dolari.

Actrița, în vârstă de 45 de ani, a regizat trei filme între anii 2014 și 2017: „Unbroken”, „By The Sea”, în care a jucat și Brad Pitt, dar și „First They Killed My Father”.

Reclamă

Viața de după divorț

De la despărțirea de Brad Pitt, Angelina Jolie a jucat într-o serie de filme destinate copiilor, precum „Maleficient” sau „Kung Fu Panda”, ori în thriller-ul „Those Who Wish Me Dead”, ce va fi lansat pe 14 Mai 2021, informează Hello Magazine.

Actrița este extrem de implicată în educația copiilor săi și încearcă să petreacă cât de mult tip posibil cu aceștia. Aceasta a mrturisit că unul dintre interesele celor mici este aprofundarea limbilor străine.

„Toți copiii învață limbi diferite. I-am întrebat ce limbi doresc să învețe. Shi învață Khmai, care este o limbă cambodgiană, Pax își concentrează atenția pe pe vietnameză, Mad studiază limba germană și rusă, Z(ahara) vorbește franceză, Vivienne a vrut foarte mult să învețe araba și Knox învață limbajul semnelor”, a mărturisit Angelina Jolie, într-un interviu pentru BBC.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×