Reclamă

Cum i-a afectat divorțul de Brad Pitt cariera Angelinei Jolie

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit în anul 2016, însă divorțul lor nu este încă finalizat. Angelina Jolie a recunoscut că divorțul de Brad Pitt a forțat-o să schimbe direcția carierei sale. Cum i-a afectat divorțul de Brad Pitt cariera Angelinei Jolie?

Publicat: 30 aprilie 2021, 7:37

Câștigătoarea premiului Oscar pentru rolul din „Girl Interrupted”  a recunoscut că deși își concentrase în ultimii ani ai mariajului atenția pe regie, din cauza divorțului de Brad Pitt a fost nevoită să se concentreze mai mult pe familia sa și să „aleagă oferte de muncă care se întindeau pe o perioadă mai scurtă de timp”(în domeniul actoriei, not.red.).

Cum i-a afectat divorțul de Brad Pitt cariera Angelinei Jolie

„Îmi place să regizez, dar situația mea familială s-a schimbat. Din această cauză nu am mai putut să mă concentrez pe regie”, a declarat actrița pentru Entertainment Weekly, fiind citată și de Hello Magazine.

A trebui să mă reîntorc la a fi actriță pentru că proiectele actoricești sunt mai scurte. Acesta este adevărul.

– Angelina Jolie

Angelina este mama lui Maddox, în vârstă de 19 ani, un băiețel adoptat de ea în 2002, în timp ce participa la filmările producției „Tomb Rider”, în Cambodgia; a lui  Pax, de 17 ani, născut în Vietnam și adoptat în 2007; a Zaharei, în vârstă 16 ani, născută în Etiopia și adoptată în 2005; dar și a lui Shiloh, în vârstă de 14, primul copil biologic al actriței cu Brad Pitt; și gemenilor Vivienne și Knox, ceilalți doi copii biologi ai acestora, în vârstă de 12 ani.

Angelina Jolie s-a căsătorit cu Brad Pitt în anul 2014, după 12 ani de relație. În septembrie 2016 cei doi au șocat mass-media când și-au anunțat despărțirea.

Reclamă

Deși au trecut patru ani de la depunerea cererii de divorț, perechea nu a ajuns încă la un acord, aceștia având în continuare conflicte legale legate de custodia celor șase copii. Procesul de divorț este unul anevoios, în care Angelina Jolie l-a atacat dur pe Brad Pitt.

Angelina Jolie și copiii săi locuiesc în prezent în cartierul hollywoodian, Los Feliz, într-un imobil care ar valora aproximativ 25 milioane de dolari.

Actrița, în vârstă de 45 de ani, a regizat trei filme între anii 2014 și 2017: „Unbroken”, „By The Sea”, în care a jucat și Brad Pitt, dar și „First They Killed My Father”.

Reclamă

Viața de după divorț

De la despărțirea de Brad Pitt, Angelina Jolie a jucat într-o serie de filme destinate copiilor, precum „Maleficient” sau „Kung Fu Panda”, ori în thriller-ul „Those Who Wish Me Dead”, ce va fi lansat pe 14 Mai 2021, informează Hello Magazine.

Actrița este extrem de implicată în educația copiilor săi și încearcă să petreacă cât de mult tip posibil cu aceștia. Aceasta a mrturisit că unul dintre interesele celor mici este aprofundarea limbilor străine.

„Toți copiii învață limbi diferite. I-am întrebat ce limbi doresc să învețe. Shi învață Khmai, care este o limbă cambodgiană, Pax își concentrează atenția pe pe vietnameză, Mad studiază limba germană și rusă, Z(ahara) vorbește franceză, Vivienne a vrut foarte mult să învețe araba și Knox învață limbajul semnelor”, a mărturisit Angelina Jolie, într-un interviu pentru BBC.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×