Reclamă

Cum s-au îmbrăcat vedetele pe covorul roșu la Premiile Oscar 2021

Premiile Oscar 2021 au avut loc anul acesta noaptea trecută, pe data de 25 aprilie. Evenimentul a fost amânat cu două luni din cauza pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea, cel mai așteptat eveniment al anului nu avea cum să lipsească cu desfăvârșire. Cum s-au îmbrăcat vedetele pe covorul roșu la cel mai mare eveniment din industria cinematografică.

Publicat: 26 aprilie 2021, 10:48 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 14:48

Nomadland a fost desemnat cel mai bun film al anului, iar la categoria cel mai bun actor/cea mai bună actriță au câștigat Frances McDormand și Anthony Hopkins.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ceremonia de anul acesta s-a transmis din două locații: Dolby Theatre şi Union Station, ambele în Los Angeles, dar au existat și locații în afara țării, una în Anglia și alta în Franța.

Cum s-au îmbrăcat vedetele pe covorul roșu

Covorul roșu a existat și el, chiar dacă nu la nivelul anilor trecuți. Numărul jurnaliștilor și fotografilor a fost și el limitat, dar vedetelele au așteptat cu nerăbdare momentul să îmbrace cele mai frumose ținute. Hai să vedem împreună cum s-au îmbrăcat celebritățile și ce rochii au ales, potrivit Vogue.com.

Margot Robbie a optat pentru o rochie Chanel cu model floral, bijuterii elegante și o coafură lejeră.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Margot Robbie, într-o rochie Chanel, la Premiile Oscar 2021
Margot Robbie a optat pentru o rochie Chanel cu model floral / Profimedia Images

Carey Mulligan, nominalizată la categoria ce mai bună actriță, a optat pentru o ținută Valentino, aurie, cu paiete și mult volum, în contrast cu statura și dimensiunile trupului ei.

Halle Berry a ales pentru cea de-a 93 ediție a Premiilor Oscar o rochie vaporoasă marca Dolce&Gabbana.

Reclamă

Youn Yuh-jung, care a și câștigat cea mai bună actriță în rol secundar pentr rolul din Minari, a optat pentru o rochie Louis Vuitton.

Youn Yuh-jung, pe covorul roșu, la Premiile Oscar 2021
Yuh-Jung Youn, actrița de origine sud-coreeană a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar / Profimedia Images

Viola Davis a atras toate privirile cu o ținută albă, marca Alexander McQueen. Ea a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriță. Trofeul Premiilor Oscar 2021 pentru această categorie a fost însă ridicat de Frances McDormand.

Zendaya a optat pentru o ținută de culoare galbenă, vaporoasă, marca Valentino.

Regina King a optat pentr o rochie strălucitoare realizată de brand-ul Louis Vuitton.

Regina King, pe covorul roșu, la Premiile Oscar 2021
Regina King a optat pentru o rochie albastră cu inserții strălucitoare la Premiile Oscar 2021 / Profimedia Images

Brad Pitt a impresionat din nou cu aspectul fizic într-un costum elegant, negru. Actorul și-a accesorizat ținuta cu o serie de brățări, un ceas elegant și papion.

Andra Day a optat pentru o rochie aurie, cu decupaje în zona abdomenului și un șliț adânc pe piciorul stâng.

Andra Day, într-o rochie strălucitoare, pe covorul roșu, la Premiile Oscar 2021
Andra Day a optat pentru o rochie aurie, cu decupaje în zona abdomenului / Profimedia Images

Premiile obținute la cele mai importante categorii

Premiile Oscar sunt atribuite în fiecare an pe baza voturilor exprimate de cei 9 000 de membri ai Academiei de Film Americane.

Anthony Hopkins a primit un Oscar la categoria cel mai bun actor în rol principal. Premiul i-a fost acordat pentru rolul din producția The Father.

Frances McDormand a primul premiul Oscar pentru interpretarea sa din filmul Nomadland. La această categorie au mai fost nominalizate Viola Davis, Andra Day, Vanessa Kirby și Carey Mulligan. Ea este prima actriță care câștigă două premii Oscar pentru același film, pentru personajul ei, dar și pentru producție.

Nomadland a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film. Producția a primit deja recunoaștere și la BAFTA și la Globurile de Aur la aceeași categorie. Filmul a primit premiul Oscar și pentru regie, care i-a fost atribuit lui Chloe Zhao.

Yuh-Jung Youn, actrița de origine sud-coreeană a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar. La această categorie au mai fost nominalizate Maria Bakalova, Glenn Close, Olivia Colman și Amanda Seyfried. Este primul premiu Oscar pe care actrița îl primește în carieră, dar a mai câștigat un premiu BAFTA în acest an cu rolul din Minari.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×