Frances McDormand a obținut o nouă nominalizare la Premiile Oscar 2021

Frances McDormand este gata să cucerească gala Oscar 2021 cu nominalizarea primită pentru rolul principal din filmul Nomadland. Actrița a reușit prin muncă și perseverență să obțină cele mai bune rezultate în cariera sa. Aceasta are o lungă istorie în lumea cinematografiei, atât ca actriță, cât și în rolul de producător.

22 aprilie 2021 la 11:45

Recenta sa nominalizare la Premiile Oscar 2021 aduce în lumină o nouă reușită în plan profesional. Frances McDormand se află la a treia nominalizare pentru categoria ”Cea mai bună actriță în rol principal”. Șansele pentru Gala Premiilor Oscar 2021 sunt favorabile.

Actrița a reușit să obțină de-a lungul carierei cinci nominalizări, atât în rol principal, cât și secundar, dar și două premii pentru rolurile din filmul ”Fargo” (1996) și filmul ”Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” din 2018.

Actrița Frances McDormand gata să cucerească Gala Premiilor Oscar 2021

Cu personalitatea sa exuberantă și plină de excentricitate, Frances McDormand se pregătește să aducă încă un premiu Oscar acasă. Gala Premiilor Oscar 2021 aduce în lumina reflectoarelor nume sonore precum Viola Davis și Andra Day, alături de Carey Mulligan, Vanessa Kirby și desigur, Mcdorman. Competiția de anul acesta este cu atât mai interesantă cu cât două dintre actrițe se află pentru prima dată nominalizate la categoria ”Cea mai bună actriță în rol principal”.

Rolul din filmul Nomadland i-a deschis drumul către un nou premiu Oscar

Rolul din filmul Nomadland a demonstrat măiestria pe care actrița o are în interpretarea personajelor sale. Rezultatele s-au concretizat în nominalizarea de anul acesta.  Actrița ne arată în acest film cum în ciuda durerilor și a dezamăgirilor, există întotdeauna o cale de a atinge euforia și fericirea unei vieți simple.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Frances McDormand singură pe un câmp din Nevada în Nomadland
Frances McDormand a intrat în pielea personajului Fern, o femeie care își părăsește locuința din Nevada după prăbușirea economică a unei uzine locale și începe o viață de nomad prin America de Vest la volanul unei rulote / Profimedia Images

Filmul o ilustrează pe actriță în rolul personajului principal, Fern, care se luptă să supraviețuiască în America secolului XXI. Frances McDormand aduce la viață personajul prin grația personalității sale. Actrița a dat dovadă de implicare și profesionalism în ciuda scenelor solicitante și a condițiilor meteorologice pe care le-a înfruntat. Frances McDormand este de asemenea activă în campanii feministe. Acest lucru i-a fost de ajutor oferindu-i credibilitate în rolul pe care l-a interpretat, cât și în viața sa de zi cu zi. Gala de decernare a Premiilor Oscar 2021 o aduce pe Frances McDormand într-o competiție deosebită și datorită celorlalte actrițe care au fost nominalizate. Reușita acesteia ar putea fi cu atât mai importantă cu cât ”rivalele sale” sunt pe măsura talentului.

Frances McDormand cucerește din nou lumea cinematografiei. Actrița a dat viață unui personaj puternic în noua sa interpretare din filmul Nomadland. Anul acesta Frances McDormand trebuie să fie mult mai atentă dacă va ajunge să țină în mână statueta de la Premiile Oscar.

Frances McDormand, incident neplăcut la Premiile Oscar 2018

La decernarea premiilor din 2018 actrița a reușit să treacă printr-un episod pe cât de dramatic, pe atât de comic. În timpul petrecerii oficiale organizată de Academia Americană de Film, statueta actriței a fost furată. Un bărbat și-a dorit să simtă pentru un moment că el a fost câștigătorul serii.

Acesta s-a filmat cu trofeul la piept, anunțând pe rețelele de socializare reușita sa. Frances McDormand a rămas calmă și plină de nonșalanță în momentul în care a realizat că și-a pierdut trofeul. Incidentul a fost rezolvat când bărbatul a fost prins și a fost nevoit să returneze statueta proprietarei sale de drept. Să sperăm că anul acesta Frances McDormand nu va mai avea parte de astfel de incidente.

În ciuda performanței pe care a reușit să o obțină în filmul Nomadland, Frances McDormand ar putea să nu plece acasă cu premiul Oscar pentru cea mai bună actriță. În momentul de față balanța înclină mai mult în favoarea actriței Carey Mulligan. Acest lucru este de înțeles raportat la rolul pe care l-a interpretat în Promising Young Woman. Chiar dacă Mulligan se află pe o linie ascendentă în predicțiile privind câștigarea unei statuete la Gala Premiilor Oscar 2021, este remarcabilă menținerea pe poziții a actriței. Frances McDormand a reușit să rămână constantă în ultimele luni în preferințele publicului.

În eventualitatea în care Frances McDormand nu ar obține un al treilea Oscar pentru ”Cea mai bună actriță în rol principal”, aceasta este în continuare o câștigătoare datorită succesului pe care filmul Nomadland l-a înregistrat la Premiile Bafta. Producția a reușit să obțină trei dintre cele mai importante trofee. 

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×