Reclamă

Frances McDormand a obținut o nouă nominalizare la Premiile Oscar 2021

Frances McDormand este gata să cucerească gala Oscar 2021 cu nominalizarea primită pentru rolul principal din filmul Nomadland. Actrița a reușit prin muncă și perseverență să obțină cele mai bune rezultate în cariera sa. Aceasta are o lungă istorie în lumea cinematografiei, atât ca actriță, cât și în rolul de producător.

Publicat: 22 aprilie 2021, 11:45 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 14:48

Recenta sa nominalizare la Premiile Oscar 2021 aduce în lumină o nouă reușită în plan profesional. Frances McDormand se află la a treia nominalizare pentru categoria ”Cea mai bună actriță în rol principal”. Șansele pentru Gala Premiilor Oscar 2021 sunt favorabile.

Actrița a reușit să obțină de-a lungul carierei cinci nominalizări, atât în rol principal, cât și secundar, dar și două premii pentru rolurile din filmul ”Fargo” (1996) și filmul ”Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” din 2018.

Actrița Frances McDormand gata să cucerească Gala Premiilor Oscar 2021

Cu personalitatea sa exuberantă și plină de excentricitate, Frances McDormand se pregătește să aducă încă un premiu Oscar acasă. Gala Premiilor Oscar 2021 aduce în lumina reflectoarelor nume sonore precum Viola Davis și Andra Day, alături de Carey Mulligan, Vanessa Kirby și desigur, Mcdorman. Competiția de anul acesta este cu atât mai interesantă cu cât două dintre actrițe se află pentru prima dată nominalizate la categoria ”Cea mai bună actriță în rol principal”.

Rolul din filmul Nomadland i-a deschis drumul către un nou premiu Oscar

Rolul din filmul Nomadland a demonstrat măiestria pe care actrița o are în interpretarea personajelor sale. Rezultatele s-au concretizat în nominalizarea de anul acesta.  Actrița ne arată în acest film cum în ciuda durerilor și a dezamăgirilor, există întotdeauna o cale de a atinge euforia și fericirea unei vieți simple.

Reclamă
Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Frances McDormand singură pe un câmp din Nevada în Nomadland
Frances McDormand a intrat în pielea personajului Fern, o femeie care își părăsește locuința din Nevada după prăbușirea economică a unei uzine locale și începe o viață de nomad prin America de Vest la volanul unei rulote / Profimedia Images

Filmul o ilustrează pe actriță în rolul personajului principal, Fern, care se luptă să supraviețuiască în America secolului XXI. Frances McDormand aduce la viață personajul prin grația personalității sale. Actrița a dat dovadă de implicare și profesionalism în ciuda scenelor solicitante și a condițiilor meteorologice pe care le-a înfruntat. Frances McDormand este de asemenea activă în campanii feministe. Acest lucru i-a fost de ajutor oferindu-i credibilitate în rolul pe care l-a interpretat, cât și în viața sa de zi cu zi. Gala de decernare a Premiilor Oscar 2021 o aduce pe Frances McDormand într-o competiție deosebită și datorită celorlalte actrițe care au fost nominalizate. Reușita acesteia ar putea fi cu atât mai importantă cu cât ”rivalele sale” sunt pe măsura talentului.

Frances McDormand cucerește din nou lumea cinematografiei. Actrița a dat viață unui personaj puternic în noua sa interpretare din filmul Nomadland. Anul acesta Frances McDormand trebuie să fie mult mai atentă dacă va ajunge să țină în mână statueta de la Premiile Oscar.

Frances McDormand, incident neplăcut la Premiile Oscar 2018

La decernarea premiilor din 2018 actrița a reușit să treacă printr-un episod pe cât de dramatic, pe atât de comic. În timpul petrecerii oficiale organizată de Academia Americană de Film, statueta actriței a fost furată. Un bărbat și-a dorit să simtă pentru un moment că el a fost câștigătorul serii.

Acesta s-a filmat cu trofeul la piept, anunțând pe rețelele de socializare reușita sa. Frances McDormand a rămas calmă și plină de nonșalanță în momentul în care a realizat că și-a pierdut trofeul. Incidentul a fost rezolvat când bărbatul a fost prins și a fost nevoit să returneze statueta proprietarei sale de drept. Să sperăm că anul acesta Frances McDormand nu va mai avea parte de astfel de incidente.

În ciuda performanței pe care a reușit să o obțină în filmul Nomadland, Frances McDormand ar putea să nu plece acasă cu premiul Oscar pentru cea mai bună actriță. În momentul de față balanța înclină mai mult în favoarea actriței Carey Mulligan. Acest lucru este de înțeles raportat la rolul pe care l-a interpretat în Promising Young Woman. Chiar dacă Mulligan se află pe o linie ascendentă în predicțiile privind câștigarea unei statuete la Gala Premiilor Oscar 2021, este remarcabilă menținerea pe poziții a actriței. Frances McDormand a reușit să rămână constantă în ultimele luni în preferințele publicului.

În eventualitatea în care Frances McDormand nu ar obține un al treilea Oscar pentru ”Cea mai bună actriță în rol principal”, aceasta este în continuare o câștigătoare datorită succesului pe care filmul Nomadland l-a înregistrat la Premiile Bafta. Producția a reușit să obțină trei dintre cele mai importante trofee. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Selena Gomez alături de Cara Delevingne la un meci de baschet din New York
Divertisment
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Cum a fost surprinsă alături de Cara Delevingne
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Vedeta internațională s-a distrat alături de prietena sa, Cara Delevingne. Evenimentul a avut loc la arena Madison Square Garden din New York. Camerele de...
2
Selena Gomez într-o rochie portcalue cu părul negru lung dat pe spate la un eveniment public de la Hollywood din 2021
Divertisment
Selena Gomez este de nerecunoscut. Cum a apărut artista în aeroportul din New York
Selena Gomez este de nerecunoscut în cele mai recente imagini care au fost surprinse pe aeroportul din New York. Vedeta internațională s-a camuflat din cap până-n picioare într-un trening portocaliu. Pentru ca zborul să...
3
Kate Middleton de mână cu Prințesa Charlotte alături dePrințul Geroge care îl ține de mână pe Prințul William
Divertisment
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Ce spune Ducesa de Cambridge despre moștenitorul tronului regal
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Moștenitorul tronului regal are deja opt ani și se pregătește ca într-o zi să devină monarhul Marii Britanii. Părinții săi i-au...
4
Celine Dion într-o rochie argintie pe scenă în fața unui microfon în timpul unui concert din Germania
Divertisment
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Ce mesaje i-au transmis fanii pe rețelele sociale
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Vedeta internațională a fost nevoită să-și anuleze o parte din concerte din cauza unor ”spasme musculare severe și persistente”. Fanii au reacționat rapid în secțiunea...
5
Casey și Ben Affleck, îmbrățișați, pe covorul roșu, în 2016
Divertisment
Casey Affleck se sărută cu actrița Caylee Cowan. Diferența de vârstă dintre ei e de 23 de ani
Se pare că fratele lui Ben Affleck și-a găsit o nouă iubită după ce s-a despărțit de actrița Floriana Lima, cu care forma un cuplu de ceva timp. Casey Affleck se sărută cu actrița...
PARTENERI
×