Reclamă

Gwyneth Paltrow s-a ascuns în casa părinților pentru 3 săptămâni după ce a câștigat Oscarul

Actrița a câștigat Oscarul pentru cea mai bună actriță în anul 1999 pentru producția Shakespeare in Love. Cu toate acestea, Gwyneth Paltrow s-a ascuns în casa părinților pentru 3 săptămâni după această mare realizare. Un trofeu atât de important a venit la pachet cu un set de emoții intense pentru ea.

Publicat: 25 martie 2021, 8:45 / Actualizat: 14 aprilie 2021, 16:13

Actrița și fondatoarea Goop, în vârstă de 48 de ani, a apărut în episodul de luni al podcast-ului Anna Faris Is Unqualified. Acolo a vorbit despre experiența de a fi nominalizată la categoria cea mai bună actriță pentru Shakespeare in Love și ce s-a întâmplat după ce a plecat acasă cu premiul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„În L.A. toată lumea a fost atât de bună cu mine. Îmi amintesc că am câștigat și am simțit cum foarte multă atenție vine deodată asupra mea. A fost într-adevăr, copleșitor.”

Gwyneth Paltrow s-a ascuns în casa părinților

Actrița a declarat că se simțea atât de ciudat încât a avut nevoie de sprijinul părinților. Simțea că doar dragostea lor o poate ajuta să depășească acea perioadă.

Îmi amintesc că am stat cu părinții mei la casa lor din Santa Monica și m-am cam ascuns trei săptămâni. Totul a fost atât de intens. Singur este cuvântul potrivit, a fost cu adevărat ciudat.

– Gwyneth Paltrow

Pentru că nu îi venea să creadă ce se întâmplă cu ea, Paltrow a spus că ajunsese chiar să se simtă jenată. Credea că nu merită Oscarul și că oamenii o vor respinge pentru reușita sa impresionantă.

Reclamă

Gwyneth Paltrow a mai vorbit și despre presiunea mediatică care s-a pus mai apoi asupra ei. Nu mai știa cine e și încotro să se îndrepte. Actrița a menționat cu tristețe în ochi că o mare parte din strălucirea ei a dispărut din cauza controlului public. Faptul că era mereu în atenția presei nu a ajutat-o deloc, fiind o tânără actriță la Hollywood.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Gwyneth Paltrow și Judi Dench, la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar
Actrița a vorbit despre experiența de a fi nominalizată la categoria cea mai bună actriță pentru Shakespeare in Love / Getty Images
Reclamă

Paltrow a mărturisit că de multe ori s-a simțit asemenea unui copil care trăiește intens fiecare activitate de care are parte, care e criticat pentru ceea ce face sau poartă. Nici faptul că industria cinematografică e atât de versatilă nu i-a plăcut la început pentru că spune ea, e „atât de greu să prinzi rădăcini”.

Viața personală a lui Gwyneth Paltrow

Vedeta a mai spus și faptul că nu mai știe cine e atunci când trebuie să stea timp de mai multe săptămâni singură într-un hotel, când se află la filmări. Gwyneth a mărturisit că este o familistă convinsă. Ea adoră să petreacă timp cu copiii, prietenii și oamenii dragi sufletului ei.

Actrița s-a căsătorit cu artistul Chris Martin în 2003. Au împreună o fiică, Apple, în vârstă de 16 ani, și un fiu, Moses, în vârstă de 14 ani. Cei doi au divorțat în anul 2016 și au pornit pe drumuri separate în viață. Paltrow s-a căsătorit mai târziu cu producătorul Brad Falchuk în anul 2018.

Gwyneth Paltrow a mai vorbit despre cât de apăsătoare poate fi celebritatea pentru un om ca ea.

„Cred că cultura noastră idealizează atât de mult faima. De fapt cred că este un lucru destul de apăsător să fim mereu în lumina reflectoarelor. Scopul nostru este de fapt dezvoltarea umană și să devenim cu adevărat cea mai bună versiune a noastră. Cred că faima este un impediment imens în acest sens. A trebuit să muncesc din greu pentru a separa faima de cine sunt eu cu adevărat”.

Actrița Gwyneth Paltrow a apărut în atenția publicului la vârsta de 22 de ani, iar de atunci și până acum s-a făcut remarcată în multe producții de succes.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre acele zodii care au așteptări mari de la viața lor
Horoscop
Zodii care au așteptări mari de la viața lor. Nativii care nu se mulțumesc cu puțin
Astrologii vorbesc despre acele zodii care au așteptări mari de la viața lor. Acești nativi nu se mulțumesc cu puțin și muncesc din greu pentru ceea ce își doresc. Unii nativi s-au născut pentru...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Deciziile spontane sunt la ordinea zilei pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024 îți aduce previziuni astrale pentru toate zodiile. Vor exista probleme pe plan financiar și momente de...
3
fotografie a unei fete zâmbitoare pe un fundal verde
Horoscop
Care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie. Ce arată astrele
Aventura este tot mai aproape pentru nativii din zodiac. Află care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie și vezi cum să te pregătești pentru propria poveste. Astrele arată că...
4
O femeie îmbrăcată elegant, în cadru feeric
Horoscop
Zodiile care sunt cei mai buni profesori. Nativii care au darul predării
Ești un profesor care caută să descopere secretele din spatele priceperii sale la catedră sau doar vrei să înțelegi care nativi au abilități înnăscute de predare? Ai mai jos o listă făcută de astrologi...
5
Înghețată de căpșuni cu lapte condensat într-o caserolă și într-o lingură de înghețată, alături de cornete și căpșuni proaspete
Rețete
Înghețată de căpșuni cu lapte condensat. Deliciul garantat al verii
Dacă îți este poftă de înghețată și cauți o rețetă mai rapidă, încearc-o pe cea de înghețată de căpșuni cu lapte condensat. Rețeta este simplă, nu necesită fierbere, ci doar amestecarea ingredientelor, respectând etapele...
PARTENERI
×