Reclamă

Zahara Jolie-Pitt

Angelina Jolie alături de fiica sa, Zahara Jolie-Pitt și poeta Amanda Gorman în timp ce zâmbesc la cameră
Divertisment
// 8 februarie 2022

Angelina Jolie și Zahara au mers la cumpărături în Los Angeles. Actrița a petrecut timp de calitate cu fiica ei de 17 ani

Angelina Jolie și Zahara au mers la cumpărături în Los Angeles. Vedeta și-a răsfățat fiica în vârstă de 17 ani, Zahara, cu o zi la Salonul Foxtail. Actrița atrage toate privirile ori de câte ori iese în public. Așa cum era de așteptat, ținuta vedetei nu avea cum să treacă neobservată.
Reclamă
Angelina Jolie și cinci dintre copiii săi, în ținute complementare
Divertisment
// 2 ianuarie 2022

Mame și fiice celebre care își împart hainele. Zahara a purtat hainele Angelinei Jolie, iar Harper a împrumutat rochia Victoriei Beckham

Actrița și mamă a șase copii, Angelina Jolie a fost mult timp o susținătoare a modei sustenabile. Ea a vorbit recent despre acest lucru la British Vogue. A și demonstrat asta la premiera din Los Angeles a filmului Eternals, împrumutându-i fiicei sale, Zahara, rochia ei de la Oscar 2014, Elie Saab. Cele două se află pe lista cu mame și fiice celebre care își împart hainele.
Angelina Jolie alături de Zahara și fiul său Pax pe covorul roșu la premiera Maleficent din Tokyo
Divertisment
// 21 decembrie 2021

Angelina Jolie a postat o fotografie cu fiica sa, Zahara. Cum și-au petrecut ziua în vizită la Washington, D.C

Angelina Jolie a postat pe contul său personal de Instagram o fotografie cu fiica sa, Zahara. Actrița în vârstă de 46 de ani a mers în vizită cu adolescenta sa la Washington, D.C. Acolo s-au întâlnit cu reprezentantele combaterii violenței împotriva femeilor. Actrița este mentorul fiicei sale, conform Yahoo! News și are grijă să o inițieze în toate activitățile umanitare pe care le desfășoară.
Angelina Jolie a strălucit într-o rochie argintie la premiera filmului Eternals din Roma alături de fiicele sale
Divertisment
// 25 octombrie 2021

Angelina Jolie a strălucit alături de fiicele sale. Cum a fost surprinsă actrița la premiera filmului Eternals din Roma

Angelina Jolie a strălucit alături de două dintre fiicele sale. Actrița a participat la premiera filmului în care joacă, Eternals, care a avut loc la Roma. Alături de ea s-au aflat cele două fiice ale sale, Zahara și Shiloh Jolie-Pitt. Vedeta a mers pe covorul roșu de mână cu cele două adolescente.
Reclamă
Angelina Jolie cu un machiaj natural și ruj roșu în timp ce pozează la un eveniment dedicat femeilor
Divertisment
// 4 octombrie 2021

Angelina Jolie și fiica sa, Zahara Jolie-Pitt, au atras privirile tuturor. Cum au fost fotografiate pe covorul roșu

Angelina Jolie și fiica sa, Zahara Jolie-Pitt, au atras privirile tuturor. Mama și fiica au luat parte un eveniment care a celebrat puterea femeilor. Alături de Jolie și Zahara s-a aflat și poeta Amanda Gorman care s-a aflat pe lista tinerelor care urmau să fie premiate. Angelina Jolie a fost cea care i-a oferit tinerei trofeul și care a ținut un discurs emoționant.
×