Reclamă

Angelina Jolie își petrece timpul liber împreună cu fiica sa. Vedeta a ieșit la cumpărături cu Zahara Jolie-Pitt

Angelina Jolie își petrece timpul liber împreună cu fiica sa. Vedeta a fost surprinsă la cumpărături cu Zahara Jolie-Pitt. Fiica actriței are un program încărcat din cauza studiilor universitare, însă își face de fiecare dată timp pentru plimbările în oraș cu mama sa.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 mai 2023, 6:35

Angelina Jolie a fost pozată din toate unghiurile. Vedeta internațională și-a eliberat agenda pentru a sta mai mult timp cu fiica sa. Aceasta a fost surprinsă într-o ținută extrem de elegantă. Jolie pare că și-a făcut și o schimbare de look.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelina Jolie își petrece timpul liber împreună cu fiica sa

Fosta soție a lui Brad Pitt a părut complet transformată în cele mai recente imagini. Jolie a fost pozată pe străzile din New York alături de fiica sa. Ea și Zahara au petrecut o zi întreagă la cumpărături. Cele două au fost de nedespărțit.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Angelina Jolie și Zahara Jolie-Pitt în timp ce merg de mână la cumpărături
Angelina Jolie și Zahara Jolie-Pitt și-au petrecut timpul împreună / Profimedia Images

Zahara Jolie-Pitt și-a ținut tot timpul mama de mână. Jolie nu a vrut să iasă la cumpărăături singură. Alături de ea și fiica ei s-a aflat și un bodyguard. Diva vrea să se asigure că este în siguranță atunci când iese pe stradă.

Reclamă

Pentru ieșirea în oraș, Jolie a ales o fustă neagră, elegantă. La aceasta a asortat un pulover alb și o geantă. Din ținuta actriței nu au lipsi pantofii cu toc și ochelarii de soare. Fanii au remarcat și o schimbare de look. Se pare că vedeta își deschide tot mai mult nuanța părului.

Pare că fosta soție a lui Brad Pitt își dorește să se întoarcă la părul blond. Zahara a dat și ea dovadă de eleganță și stil. Fiica actriței a purtat o bluză galbenă la care a asortat o pereche de pantaloni negri. Adolescenta în vârstă de 18 ani și-a scurtat lungimea părului.

Aceasta pare că vrea să-i calce pe urme mamei sale și să devină o femeie elegantă. Zahara urmează în prezent cursurile de la Spelman College.

Reclamă

De-a lungul timpului Zahara și-a exprimat pasiunea pentru studiile politice și nu numai. Aceasta a participat la nenumărate proiecte alături de mama sa.

Angelina Jolie are o familie frumoasă 

Angelina Jolie este o mamă mândră. Aceasta s-a implicat mereu în creșterea copiilor săi și a încercat să le ofere cea mai bună educație. Recent diva a fost pozată alături de fiul său, Maddox, în vârstă de 21 de ani, la Casa Albă. Fiul actriței studiază în prezent în Coreea de Sud.

El a studiat biochimia la Universitatea Yonsei din Seul. Angelina și fiul său au zburat pentru prima dată în Coreea de Sud în 2019 pentru a vizita mai multe campusuri universitare.

Jolie are alături de Brad Pitt șase copii. Jolie este mama lui Maddox, Pax, de 19 ani, Knox Leon, de 14 ani, Zahara, de 18 ani, Shiloh, de 16 ani și Vivienne, de 14 ani. Maddox, Pax și Zahara sunt copiii adoptați ai actriței însă aceștia își fac mama foarte mândră.

Jolie și Pitt încă se luptă pentru custodia copiilor. Cei doi s-au despărțit în anul 2016 și sunt încă în mijlocul divorțului. Apropiații actriței susțin că aceasta face tot ce îi stă în putere pentru a obține custodia copiilor ei. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×