Reclamă

Angelina Jolie a purtat o haină bej în timpul unei ieșiri în Los Angeles. Actrița a fost însoțită de fiul ei, Pax

Angelina Jolie a purtat o haină bej în timpul unei ieșiri în Los Angeles. Actrița a arătat șic în timp ce savura masa la restaurantul vegan Crossroads. Alături de ea a fost tot timpul fiul ei, Pax. Băiatul apare foarte rar în public, mai ales în compania mamei sale.

Publicat: 26 noiembrie 2022, 8:29 / Actualizat: 28 noiembrie 2022, 15:02

Câștigătoarea Premiului Academiei, în vârstă de 47 de ani, a apărut îmbrăcată într-o haină lungă bej. Aceasta a purtat și o curea care i-a scos talia în evidență. Ea a completat ținuta elegantă cu o pereche de pantaloni de culoare închisă și tocuri nude.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelina Jolie a purtat o haină bej în timpul unei ieșiri

Angelina s-a accesorizat cu bijuterii delicate din aur și și-a purtat părul coafat într-o parte. Angelina a optat pentru un machiaj care i-a accentuat trăsăturile naturale, scrie DailyMail.com.

Pax este unul dintre copiii Angelinei care a preferat discreția. Acesta este rareori văzut în public, mai ales după ce s-a aflat că băiatul este cel care l-a scos din minți pe Brad Pitt atunci când actorul a reacționat violent la adresa actriței și a copiilor ei.

Pax, cel mai mare copil al Angelinei, a sărit să-și apere mama în fața furiei actorului. Despre momentul care a dus la despărțirea Angelinei de Brad s-a spus că Pax a fost strâns de gât de tatăl său adoptiv, în timp ce actorul era amețit de aburii alcoolului.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Angelina Jolie, într-o haină bej, lungă, în timpul unei ieșiri în Los Angeles
Angelina s-a accesorizat cu bijuterii delicate din aur și și-a purtat părul coafat într-o parte / Profimedia Images

Ieșirea în oraș vine după ce Angelina a văzut inundațiile devastatoare din Pakistan. Vedeta s-a și întâlnit cu unele dintre persoanele afectate de catastrofa naturală.

Recent, ea a publicat pe pagina ei de Instagram câteva fotografii. Acestea au fost făcute în timpul vizitei în zonele afectate de dezastru. Alături de ea au fost implicate și @rescueorg și alte organizații locale.

Reclamă

După ce a povestit cum „inundațiile severe au inundat 1/3 din pământul țării”, Jolie a dezvăluit mai multe dintre statisticile sfâșietoare.

Cum se implică Angelina Jolie în acțiunile umanitare

„33 de milioane de oameni sunt afectați. Peste 6 milioane au nevoie de asistență umanitară de urgență”, a scris ea, înainte de a adăuga, „Pakistanul găzduiește încă peste un milion de refugiați afgani. Nu se pot întoarce în siguranță din cauza situației actuale.”

„Cei pe care i-am putut contacta erau încă în stare de șoc. Au fugit de talibani, iar acum au aflat că țara în care au fugit este într-o situație de urgență”.

Ea a continuat să îi roage pe cei 13,8 milioane de fani de pe Instagram să „urmăriți ce se întâmplă”. I-a îndemnat să „împingă guvernele să înțeleagă că creșterea emisiilor, nerezolvarea conflictelor și lipsa comerțului echitabil provoacă mai multe decese și suferințe pentru milioane de familii din întreaga lume”.

După ani de serviciu în calitate de ambasador al bunăvoinței UNHCR, Jolie a fost numit trimis special al organizației. Numirea a fost făcută în aprilie 2012.

În rolul său extins, i s-a dat autoritatea de a reprezenta Guterres și ICNUR la nivel diplomatic, cu accent pe crizele majore ale refugiaților. În calitate de trimis special pentru ICNUR, Agenția ONU pentru Refugiați, Jolie s-a întâlnit cu persoane afectate de inundații în Dadu, provincia Sindh, Pakistan, pe 20 septembrie.

Actrița câștigătoare a Oscarului se întâlnește și cu copii care sunt plecați din casele lor din cauza dezastrului din Pakistan.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×