Reclamă

Brad Pitt a vorbit despre cei mai frumoși bărbați din lume. Actorul a întocmit un top al acestora

Brad Pitt a vorbit despre cei mai frumoși bărbați din lume. Actorul a întocmit un top al acestora în cel mai recent interviu pe care l-a acordat publicației Vogue. Vedeta din Bullet Train a făcut un adevărat spectacol în timp ce a vorbit despre o parte din colegii săi de la Hollywood.

Publicat: 1 octombrie 2022, 6:23

Brad Pitt este unul din cei mai râvniți burlaci de la Hollywood. Cu toate acestea, actorul nu se consideră a fi cel mai frumos bărbat din lume. De fapt, gusturile actorului sunt puțin diferite, iar acest lucru s-a putut observa în cel mai recent interviu pe care l-a acordat.

Brad Pitt a vorbit despre cei mai frumoși bărbați din lume

Brad Pitt nu se teme să răspundă provocărilor. Acesta a fost invitat să vorbească despre cei mai frumoși bărbați din lume. Chiar dacă nu i-a fost ușor să aleagă, Pitt s-a mobilizat rapid și a făcut spectacol în timpul interviului. Spectatorii s-au amuzat pe cinste, iar răspunsurile actorului au fost complet surprinzătoare pentru cei mai mulți admiratori ai acestuia.

Vezi mai multe imagini cu Brad Pitt în Galeria Foto!

”Când vine vorba de lumea filmului, pentru că este lumea în care și eu mă învârt, cred că cel mai frumos bărbat a fost Paul Newman. A reușit să îmbătrânească într-un mod atât de grațios. A fost o persoană cu totul specială, caldă și generoasă. Dacă ar fi să numesc pe cineva din prezent, probabil acela ar fi George Clooney”.

Reclamă

Totodată, Pitt a povestit despre proiectele pe care le realizează în această perioadă. După succesul filmului Bullet Train, Pitt a anunțat că se avântă și mai mult în lumea artei. Acesta și-a lansat propriile sculpturi, creații care au avut un real succes în rândul publicului.

Chiar dacă nu a mai pus accentul la fel de mult pe întâlniri, mai ales după despărțirea de Angelina Jolie, Pitt pare că este la fel de fericit.

Actorul se concentrează asupra carierei sale, dar și a relației pe care o are cu copiii săi din fosta căsnicie. Procesul de custodie al copiilor săi cu Angelina Jolie nu s-a finalizat.

Reclamă

Brad Pitt nu a prioritizat întâlnirile după despărțirea de Angelina Jolie

Au trecut mai bine de șase ani de la despărțirea de Angelina Jolie, însă Pitt nu pare pregătit să-și întemeieze o nouă familie. Au fost mai multe zvonuri că ar fi avut câteva relații, însă niciunul nu a fost confirmat de actor.

Apropiații actorului spun că acesta își dorește să se concentreze asupra carierei sale, De altfel, divorțul de Angelina l-a lăsat pe actor cu multe probleme pe plan personal.

”Războiul cu Angelina l-a afectat foarte mult pe Brad. Din fericire acesta are o voință de apreciat. Actorul are și un grup de prieteni pe care se bazează. Apreciază momentele frumoase, mai ales când vremurile sunt grele”.

Angelina a susținut în repetate rânduri că a luat decizia de a divorța pentru bunăstarea copiilor săi. Actrița și fostul soț duc în continuare lupre privind custodia copiilor. Brad este foarte atașat de cei șase adolescenți. Acesta depune eforturi considerabile pentru a fi prezent în viețile lor.

Deși mulți spun că Angelina încearcă să-l țină departe pe Pitt de copii, acesta nu renunță la lupta legală privind custodia adolescenților. Actorul nu pare dispus să-și întemeieze o altă familie alături de altcineva. În schimb, Pitt vrea să fie un tată implicat pentru copiii pe care i-a avut alături de Jolie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Încărcător lăsat în priză
Timp liber
Cât consumă încărcătorul lăsat în priză. Câți bani dai în plus la factura lunară
Dacă vrei să știi cât consumă încărcătorul lăsat în priză și dacă un încărcător conectat folosește energie, răspunsul direct este „Da”. Cu toate acestea, se pare că nu trebuie să te îngrijorezi prea tare...
2
Prăjitura Krem a la Krem decorată cu pudră de cacao, pe un platou negru, cu linguriță
Rețete
Prăjitura Krem a la Krem. Rețetă de colecție
Dacă ți-ai propus să-ți delectezi familia și prietenii cu un desert delicios și nu foarte greu de preparat, prăjitura Krem a la Krem îndeplinește cu succes toate condițiile. Tot ce trebuie să faci pentru...
3
Rita Ora în timp ce prezintă un spectacol de modă
Divertisment
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața a participat la British Fashion Awards 2022
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața internațională a participat la British Fashion Awards 2022. Diva și-a făcut apariție într-o ținută care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta a fost încântată de toată...
4
Fată frumoasă îmbrăcată în negru ți în mână un felinar, o bufniță și un păianjen
Horoscop
Ce animal de companie ți se potrivește, în funcție de zodie. Află ce spun specialiștii
Dacă vrei să știi ce animal de companie ți se potrivește în funcție de zodie, trebuie să înțelegi că alegerea unui astfel de companion necesită multe angajamente. Este vorba despre mult mai multe detalii...
5
O femeie care poartă mănuși galbene de cauciuc are în mână un burete galben cu verde și curăță un colț de lângă o fereastră care are mucegai pentru a ilustra cum poți scăpa de mucegaiul din casă
Timp liber
Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe persoane. Pe lângă aspectul inestetic al petelor de mucegai, acestea sunt și periculoase pentru sănătate. Ți-am pregătit câteva soluții despre cum...
PARTENERI
×