Reclamă

Brad Pitt a vorbit despre cei mai frumoși bărbați din lume. Actorul a întocmit un top al acestora

Brad Pitt a vorbit despre cei mai frumoși bărbați din lume. Actorul a întocmit un top al acestora în cel mai recent interviu pe care l-a acordat publicației Vogue. Vedeta din Bullet Train a făcut un adevărat spectacol în timp ce a vorbit despre o parte din colegii săi de la Hollywood.

Publicat: 1 octombrie 2022, 6:23

Brad Pitt este unul din cei mai râvniți burlaci de la Hollywood. Cu toate acestea, actorul nu se consideră a fi cel mai frumos bărbat din lume. De fapt, gusturile actorului sunt puțin diferite, iar acest lucru s-a putut observa în cel mai recent interviu pe care l-a acordat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brad Pitt a vorbit despre cei mai frumoși bărbați din lume

Brad Pitt nu se teme să răspundă provocărilor. Acesta a fost invitat să vorbească despre cei mai frumoși bărbați din lume. Chiar dacă nu i-a fost ușor să aleagă, Pitt s-a mobilizat rapid și a făcut spectacol în timpul interviului. Spectatorii s-au amuzat pe cinste, iar răspunsurile actorului au fost complet surprinzătoare pentru cei mai mulți admiratori ai acestuia.

Vezi mai multe imagini cu Brad Pitt în Galeria Foto!

”Când vine vorba de lumea filmului, pentru că este lumea în care și eu mă învârt, cred că cel mai frumos bărbat a fost Paul Newman. A reușit să îmbătrânească într-un mod atât de grațios. A fost o persoană cu totul specială, caldă și generoasă. Dacă ar fi să numesc pe cineva din prezent, probabil acela ar fi George Clooney”.

Reclamă

Totodată, Pitt a povestit despre proiectele pe care le realizează în această perioadă. După succesul filmului Bullet Train, Pitt a anunțat că se avântă și mai mult în lumea artei. Acesta și-a lansat propriile sculpturi, creații care au avut un real succes în rândul publicului.

Chiar dacă nu a mai pus accentul la fel de mult pe întâlniri, mai ales după despărțirea de Angelina Jolie, Pitt pare că este la fel de fericit.

Actorul se concentrează asupra carierei sale, dar și a relației pe care o are cu copiii săi din fosta căsnicie. Procesul de custodie al copiilor săi cu Angelina Jolie nu s-a finalizat.

Reclamă

Brad Pitt nu a prioritizat întâlnirile după despărțirea de Angelina Jolie

Au trecut mai bine de șase ani de la despărțirea de Angelina Jolie, însă Pitt nu pare pregătit să-și întemeieze o nouă familie. Au fost mai multe zvonuri că ar fi avut câteva relații, însă niciunul nu a fost confirmat de actor.

Apropiații actorului spun că acesta își dorește să se concentreze asupra carierei sale, De altfel, divorțul de Angelina l-a lăsat pe actor cu multe probleme pe plan personal.

”Războiul cu Angelina l-a afectat foarte mult pe Brad. Din fericire acesta are o voință de apreciat. Actorul are și un grup de prieteni pe care se bazează. Apreciază momentele frumoase, mai ales când vremurile sunt grele”.

Angelina a susținut în repetate rânduri că a luat decizia de a divorța pentru bunăstarea copiilor săi. Actrița și fostul soț duc în continuare lupre privind custodia copiilor. Brad este foarte atașat de cei șase adolescenți. Acesta depune eforturi considerabile pentru a fi prezent în viețile lor.

Deși mulți spun că Angelina încearcă să-l țină departe pe Pitt de copii, acesta nu renunță la lupta legală privind custodia adolescenților. Actorul nu pare dispus să-și întemeieze o altă familie alături de altcineva. În schimb, Pitt vrea să fie un tată implicat pentru copiii pe care i-a avut alături de Jolie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×