Reclamă

Brad Pitt a vorbit despre cei mai frumoși bărbați din lume. Actorul a întocmit un top al acestora

Brad Pitt a vorbit despre cei mai frumoși bărbați din lume. Actorul a întocmit un top al acestora în cel mai recent interviu pe care l-a acordat publicației Vogue. Vedeta din Bullet Train a făcut un adevărat spectacol în timp ce a vorbit despre o parte din colegii săi de la Hollywood.

Publicat: 1 octombrie 2022, 6:23

Brad Pitt este unul din cei mai râvniți burlaci de la Hollywood. Cu toate acestea, actorul nu se consideră a fi cel mai frumos bărbat din lume. De fapt, gusturile actorului sunt puțin diferite, iar acest lucru s-a putut observa în cel mai recent interviu pe care l-a acordat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brad Pitt a vorbit despre cei mai frumoși bărbați din lume

Brad Pitt nu se teme să răspundă provocărilor. Acesta a fost invitat să vorbească despre cei mai frumoși bărbați din lume. Chiar dacă nu i-a fost ușor să aleagă, Pitt s-a mobilizat rapid și a făcut spectacol în timpul interviului. Spectatorii s-au amuzat pe cinste, iar răspunsurile actorului au fost complet surprinzătoare pentru cei mai mulți admiratori ai acestuia.

Vezi mai multe imagini cu Brad Pitt în Galeria Foto!

”Când vine vorba de lumea filmului, pentru că este lumea în care și eu mă învârt, cred că cel mai frumos bărbat a fost Paul Newman. A reușit să îmbătrânească într-un mod atât de grațios. A fost o persoană cu totul specială, caldă și generoasă. Dacă ar fi să numesc pe cineva din prezent, probabil acela ar fi George Clooney”.

Reclamă

Totodată, Pitt a povestit despre proiectele pe care le realizează în această perioadă. După succesul filmului Bullet Train, Pitt a anunțat că se avântă și mai mult în lumea artei. Acesta și-a lansat propriile sculpturi, creații care au avut un real succes în rândul publicului.

Chiar dacă nu a mai pus accentul la fel de mult pe întâlniri, mai ales după despărțirea de Angelina Jolie, Pitt pare că este la fel de fericit.

Actorul se concentrează asupra carierei sale, dar și a relației pe care o are cu copiii săi din fosta căsnicie. Procesul de custodie al copiilor săi cu Angelina Jolie nu s-a finalizat.

Reclamă

Brad Pitt nu a prioritizat întâlnirile după despărțirea de Angelina Jolie

Au trecut mai bine de șase ani de la despărțirea de Angelina Jolie, însă Pitt nu pare pregătit să-și întemeieze o nouă familie. Au fost mai multe zvonuri că ar fi avut câteva relații, însă niciunul nu a fost confirmat de actor.

Apropiații actorului spun că acesta își dorește să se concentreze asupra carierei sale, De altfel, divorțul de Angelina l-a lăsat pe actor cu multe probleme pe plan personal.

”Războiul cu Angelina l-a afectat foarte mult pe Brad. Din fericire acesta are o voință de apreciat. Actorul are și un grup de prieteni pe care se bazează. Apreciază momentele frumoase, mai ales când vremurile sunt grele”.

Angelina a susținut în repetate rânduri că a luat decizia de a divorța pentru bunăstarea copiilor săi. Actrița și fostul soț duc în continuare lupre privind custodia copiilor. Brad este foarte atașat de cei șase adolescenți. Acesta depune eforturi considerabile pentru a fi prezent în viețile lor.

Deși mulți spun că Angelina încearcă să-l țină departe pe Pitt de copii, acesta nu renunță la lupta legală privind custodia adolescenților. Actorul nu pare dispus să-și întemeieze o altă familie alături de altcineva. În schimb, Pitt vrea să fie un tată implicat pentru copiii pe care i-a avut alături de Jolie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×