Reclamă

Rochia Angelinei Jolie, care a pus capăt căsătoriei lui Brad Pitt cu Jennifer Aniston. Cum arată celebra ținuta

După o căsătorie oficială de cinci ani și o relație de șapte ani, actorul de la Hollywood Brad Pitt și Jennifer Aniston și-au anunțat despărțirea pe data de 24 ianuarie 2005. Cu toate acestea, puțini știu despre rochia Angelinei Jolie, care a pus capăt căsătoriei lui Brad Pitt cu Jennifer Aniston.

Publicat: 12 septembrie 2022, 7:55

Declarația oficială a cuplului spunea: "Am dori să anunțăm că după șapte ani împreună am decis să ne despărțim oficial.” Dar nu mulți oameni știu exact momentul care a dus la despărțire. Acum, un videoclip vechi scoate în evidență "The Affair Dress" purtată de Angelina Jolie. Potrivit unui stilist de la Hollywood, a fost începutul sfârșitului unuia dintre cele mai puternice cupluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rochia Angelinei Jolie, care a pus capăt căsătoriei lui Brad Pitt cu Aniston

Un clip vechi din 2019 care aparține unui episod al unei emisiuni OTT Styling Hollywood, Jason Bolden, un stilist apreciat, poate fi văzut vorbind cu stilista Irene Albright, despre o rochie pe care o numesc „The Affair Dress”.

E vorba despre o rochie din pene de struț a designerului Giambattista Valli. Potrivit lui Irene, este „ceea ce a cauzat despărțirea lui Jennifer Aniston de Brad Pitt”, scrie timesofindia.com.

Stiliștii afirmă că rochia a dus la inițierea unei aventuri dintre actor și Angelina Jolie. Actrița a îmbrăcat rochia pentru o ședință foto a unei reviste. Potrivit informațiilor, cele 60 de pagini despre care se vorbește mult pentru revista W a fost publicată încă din 2005.

Reclamă

Potrivit The Sun, „deși nu se poate dovedi că această rochie a fost parțial responsabilă pentru ruperea căsătoriei, se încadrează în cronologia problemelor conjugale”.

Cum a început povestea dintre Angelina și Brad Pitt

Brad și Angelina s-au întâlnit, au devenit parteneri pe platourile de filmare și, în cele din urmă, s-au căsătorit. Ei și-au unit destinele pe 23 august 2014. Cei doi au cerut divorțul în 2016, în urma unei presupuse altercații în avion dintre Brad și Maddox.

Reclamă

Potrivit The Sun, în februarie 2017, Angelina a vorbit despre divorț pentru prima dată. Ea a spus „vom trece peste această perioadă și sperăm să fim o familie mai puternică”. În august 2017, s-a aflat că divorțul a fost „pus în așteptare”. Se pare că cei doi chiar se gândeau să se împace după o „consiliere spirituală”.

Apoi, în luna februarie a anului următor, „au primit aprobarea instanței de a continua negocierea termenilor divorțului”. Potrivit tabloidului, în aprilie 2019 a fost dezvăluit că Angelina, în vârstă de 44 de ani, i-a dat lui Brad, în vârstă de 56 de ani, acces la copii.

În prezent, Brad Pitt își dorește foarte mult să stea în compania copiilor lui. Viața lui s-a schimbat complet după despărțirea de Angelina și chiar și după 6 ani de când au pus punct căsniciei, cei doi nu au găsit o cale de mijloc în ceea ce privește copiilor.

Deși are un program încărcat, iar copiii sunt în custodia mamei, Brad Pitt își vizitează des adolescenții. Brad Pitt și Angelina Jolie au împreună șase copii superbi. Cei doi i-au crescut împreună, iar Pitt nu a putut trece cu ușurință peste faptul că nu-i va mai putea vedea la fel de des.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×