Reclamă

Documentele FBI au dezvăluit mai multe despre incidentul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt. Ce s-a întâmplat între cei doi în timpul unui zbor din anul 2016

Documentele FBI au dezvăluit mai multe despre incidentul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt. Este vorba despre acuzațiile pe care actrița i le-a adus fostului soț. Se pare că Pitt ar fi fost violent cu fosta soție în timpul unui zbor din anul 2016.

Publicat: 18 august 2022, 14:20

Mai multe detalii din viața celor doi actori au ieșit la iveală. Raportul FBI a ajuns pe mâna publicației Rolling Stone și a fost făcut public. Conform acestuia, Pitt nu și-a putut controla mânia în timpul zborului din data de 14 septembrie 2016 de pe ruta Paris – Los Angeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Documentele FBI au dezvăluit mai multe despre incidentul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

Angelina Jolie a cerut ajutorul oficialilor FBI în cazul de agresiune în care a fost implicată. Vedeta a susținut că atât ea, cât și adolescenții ei, au fost speriați de reacțiile violente ale fostului soț. Tot aceasta a declarat că s-a simțit ”ostatică” în avionul privat înc are a zburat alături de fostul soț. Publicațiile externe susțin că Pitt ar fi fost sub influența alcoolului la momentul la care a devenit agresiv.

Vezi mai multe imagini cu Angelina Jolie și Brad Pitt în Galeria Foto!

Angelina Jolie într-o rochie argintie în timp ce stă la o masă alături de Brad Pitt după ce au loat parte la Cinema fot peace Gala din anul 2012
Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie. Actrița este acuzată că și-a vândut ”ilegal” partea ei de acțiuni din Château Miraval / Getty Images

Conform raportului FBI, Angelina Jolie a declarat că Brad Pitt a acuzat-o că destramă familia. Acuzațiile au avut loc în timpul zborului.

Reclamă

Publicația nbcnews.com spune că raportul FBI ar fi ajuns atât la reprezentanții lui Jolie, cât și la reprezentanții lui Pitt la momentul la care a fost întocmit. Conform acestuia, copiii, care erau la acel moment toți minori, au suferit traume psihice ca un rezultat al agresiunii tatălui lor față de fosta soție. Pax și Maddox, doi dintre copiii vedetei, sunt deja majori în prezent și nu mai sunt implicați în procesul de custodie.

Pitt s-ar fi năpustit asupra Angelinei și ar fi prins-o de cap, apoi a brucat-o și a împins-o în peretele de la baia avionului. Mai mult, acesta ar fi lovit de mai multe ori cu pumnii în peretele cabinei și ar fi strigat la ea. Totul s-a întâmplat în cursul zborului.

Actrița a încercat să-și susțină mărturiile la acel moment cu fotografii ale mâinilor sale, acolo unde i-au rămas semne din timpul incidentului. Sursele spun că Jolie a cerut raportul de la investigație sub o identitate anonimă. Ea ar fi folosit numele de ”Jane Done” pentru a începe procedurile. Astfel, documentele FBI au dezvăluit mai multe despre incidentul dintre Jolie și Brad Pitt.

Reclamă

La ce concluzii s-a ajuns în urma raportului întocmit de oficialii FBI

Documentele FBI au dezvăluit mai multe despre incidentul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt. Se pare că Pitt nu a fost pus sub acuzații la acel moment. În urma raportului final s-a stability că Pitt a fost violent, dar nu și-a abuzat nicio clipă fizic copiii.

De altfel, actorul a recunoscut chiar el că a avut în trecut probleme din cauza băuturilor alcoolice. FBI nu l-a găsit pe Pitt vinovat de nicio infracțiune gravă. La patru zile de la acel incident, Jolie a depus actele de divorț.

Cuplul care a fost căsătorit de mai bine de 11 ani duce și acum o aprigă luptă privind custodia copiilor. Conform publicației Observatornews.ro, Angelina ar fi fost tare dezamăgit de raportul întocmit de FBI. Actrița ar fi dat în judecată FBI sub anonimat.

Aceasta dorește să afle de ce autoritățile au decis să nu-l pună sub acuzare pe fostul soț. Vedeta este dispusă să facă totul pentru ca Pitt să nu obțină custodia copiilor.

Apropiații lui Pitt spun că acesta nu și-ar fi putut lovi niciodată copiii, că este un om empatic și calculate, în ciuda faptului că uneori avea probleme. Jolie îl mai acuză pe Pitt că nu a fost prezent în viața copiilor lor pe parcursul anului 2018. În ciuda faptului că cei doi s-au separat, problema custodiei rămâne deschisă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×