Reclamă

Angelina Jolie și Knox au mers la cumpărături în California. Adolescentul de 14 ani și-a ajutat mama cu bagajele

Angelina Jolie și Knox au mers la cumpărături împreună în California. De obicei artista este fotografiată în compania fiicelor sale, însă de data aceasta a fost însoțită de adolescentul în vârstă de 14 ani. Acesta s-a oferit să o ajute pe actriță să-și ducă bagajele la mașină.

Publicat: 16 august 2022, 12:10

Angelina trebuie să fie o mamă foarte mândră. Unul din gemenii săi, Knox, a ales să o însoțească pentru a-i ușura munca. Actrița în vârstă de 47 de ani a fost fotografiată imediat ce a ieșit din magazin. Se pare că diva a fcut mai multe cupărături pentru familia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelina Jolie și Knox au mers la cumpărături în California

Recent s-a aflat faptul că Brad Pitt își dorește să fie aproape de copiii săi. Apropiații actorului spun că Jolie ar încerca să-i țină pe adolescenți departe de tatăl lor. În ultimele săptămâni Angelina s-a aflat în Italia.

Vezi mai multe imagini cu Angelina Jolie și fiul ei în Galeria Foto!

Angelina Jolie și Knox au meres împreună la cumpărături în California
Angelina a fost ajutată de fiul ei, Knox / Profimedia Images

Vedeta a avut în desfășurare un proiect foarte important, motiv pentru care a ales să-și aducă o parte din copii alături de ea. În decursul lunii iulie, Jolie a fost zărită pe străzile din Italia alături de fiicele sale. Zahara a fost cea care a însoțit-o cel mai des pe mama sa.

Reclamă

De data aceasta diva s-a întors în Statele Unite și a ales să petreacă mai mult timp cu unul din băieții săi. Knox și sora sa geamănă, Vivienne, și-au sărbătorit aniversarea pe data de 12 iulie. La eveniment a luat parte și Brad Pitt.

Actorul le-a făcut adolescenților o vizită surpriză. Jolie pare că de această dată și-a reluat activitățile zilnice. De-a lungul timpului a demonstrat că este o mamă implicată și dedicată. Adolescentul vedetei de 14 ani este complet transformat și pare că a moștenit complet frumusețea părinților săi.

Deși Knox nu apare la fel de des în lumina reflectoarelor, tânărul se bucură să-i fie alătur mamei sale ori de câte ori aceasta are nevoie.

Reclamă

Brad Pitt își dorește să fie mai aproape de copii săi

La șase ani de la despărțirea de Angelina Jolie, Pitt simte că relația sa cu cei șase adolescenți este tot mai rece. Actorul se simte îndepărtat din viața copiilor lui. Apropiații acestuia spun că Jolie ar avea un plan de amânare al procesului de custodie.

Se pare că diva intenționează să amâne momentul până ce copiii vor avea vârsta majoratului. Viața lui Pitt arată complet diferit după despărțirea de angelina. Acesta încearcă să fie cât mai prezent în viața copiilor lui, dar de multe ori programul aglomerat nu-i permite. Pitt s-a despărțit de Angelina în 2016, iar divorțul s-a finalizat în 2019.

Cu toate acestea, procesul privind custodia copiilor continuă și în prezent. Actorul are alături de fosta soție șase copii. Cei doi i-au crescut împreună de-a lungul timpului și au încercat să-i educe împreună.

Apropiații lui Pitt susțin că Jolie își dorește să-i îndepărteze cât mai mult pe adolescenți de tatăl lor. Se pare că aceasta nu-și dorește ca adolescenții să apeleze la ajutorul tatălui lor atunci când vor ajunge la maturitate.

Între timp, vedeta este fotografiată deseori în preajma copiilor pe care încearcă să-i implice în cât mai multe din activitățile sale zilnice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×