Reclamă

Shiloh Jolie-Pitt a făcut cumpărături în Los Angeles. Fiica de 16 ani a Angelinei Jolie a fost văzută singură pe stradă

Shiloh Jolie-Pitt a făcut cumpărături în Los Angeles. Fiica de 16 ani a Angelinei Jolie a fost văzută singură pe stradă în timp ce purta o ținută casual în zona Los Feliz.

Publicat: 2 august 2022, 7:03

Shiloh Jolie-Pitt, în vârstă de 16 ani, pare să facă singură niște cumpărături pentru o zi de naștere. Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt a fost fotografiată ținând un balon pe care scria "La mulți ani". Ea avea și o pungă albă de cumpărături în timp ce se plimba în Los Feliz. Ea a purtat un hanorac negru, pantaloni scurți negri și adidași asortați. Adolescenta a purtat tot timpul mască de protecție pe parcursul ieșirii în public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shiloh Jolie-Pitt a făcut cumpărături

De asemenea, aceasta avea părul blond strâns la spate și nu părea să acorde atenție camerelor în timp ce trecea pe lângă fotografi. Nu este clar pentru cine făcea cumpărături. Fratele ei cel mai mare, Maddox, împlinește 21 de ani pe 5 august. Este posibil ca articolele cumpărate să aibă ceva de-a face cu ziua lui.

Oricum, este cu siguranță cineva important, deoarece adolescenta a mers singură pentru a obține cadourile.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Shiloh Jolie-Pitt, pe stradă, în Los Angeles, alături de o gardă de corp
Înainte de cea mai recentă ieșire la cumpărături a lui Shiloh, ea a apărut în presă pentru că a participat cu bucurie la un concert alături de mama ei în Roma / Profimedia Images
Reclamă

Înainte de cea mai recentă ieșire la cumpărături a lui Shiloh, ea a apărut în presă pentru că a participat cu bucurie la un concert alături de mama ei în Roma. Actrița și familia ei au petrecut mult timp recent în Italia.

Ambele au fost fotografiate în mulțime în timp ce urmăreau câștigătorul Eurovision 2021, Måneskin.

Amândouă au purtat ținute negre și păreau că se distrează în timp ce vorbeau, râdeau, cântau și dansau împreună. Jolie a fost tot timpul zâmbitoare și s-a distrat alături de fiica sa. Shiloh este o împătimită a muzicii, dar și a dansului. Aceasta obișnuia să meargă deseori la dans în Los Angeles.

Reclamă

Shiloh, mereu în compania mamei sale

De asemenea, Shiloh a fost văzută luând înghețată în orașul italian împreună cu unii dintre frații ei cu doar câteva săptămâni înainte de concert. Ea a fost fotografiată purtând salopetă scurtă neagră peste un tricou negru și pantofi sport roșii și albi. Și atunci a purtat părul strâns într-un coc înalt și purta o mască neagră pentru a fi în siguranță.

Când Shiloh nu petrece timp cu familia ei în timpul excursiilor la cumpărături și la înghețată, dansează. O sursă ne-a dezvăluit recent că adolescenta e pasionată de dans. Angelina face tot ce poate pentru a o susține.

„Shiloh a început cu lecții private înainte de a se alătura unui mic studio lângă casa lor. Apoi, pe tot parcursul pandemiei, a făcut cursuri pe zoom. Ea este foarte dedicată în tot ceea ce face, a spus insiderul în exclusivitate pentru HollywoodLife.

„Angelina este uimită de cât de talentată este Shiloh. Mai mult decât atât îi place să vadă cât de fericită este Shiloh când dansează. O carieră în dans este ceva ce ar putea urma într-o zi. Angelina nu o împinge deloc în această direcție. O încurajează să o facă pur și simplu pentru că o face fericită”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×