Reclamă

Brad Pitt a purtat o fustă pe covorul roșu. Actorul și-a făcut apariția la premiera filmului Bullet Train

Brad Pitt a purtat o fustă pe covorul roșu. Actorul în vârstă de 58 de ani și-a luat complet prin surprindere admiratorii care l-au întâmpinat cu aplauze și urale. Fostul soț al Angelinai Jolie a participat la premiera celui mai recent film în care joacă, Bullet Train. Premiera a avut loc în Berlin, Germania.

Publicat: 20 iulie 2022, 12:00

Brad Pitt și-a dorit să aibă o apariție memorabilă, prin urmare a ales o ținută care să nu poată fi prea ușor uitată. Actorul și-a expus gambele lucrate la sală într-o fustă. Admiratorii săi nu s-au aștptat să-l vadă așa pe covorul roșu. Imaginile cu Pitt în ținuta nonconformistă țin primele pagini ale presei internaționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brad Pitt a purtat o fustă pe covorul roșu

Brad Pitt este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood. Dacă până acum și-a obișnuit admiratorii cu apariții elegante la costum, de data aceasta și-a schimbat complet stilul vestimentar. Pitt a abordat un stil unic care să-l facă să rămână în mentalul colectiv.

Vezi mai multe imagini cu Brad Pitt în Galeria Foto!

Brad Pitt a purtat o fustă pe covorul roșu la premiera filmului Bullet Train din Berlin
Brad Pitt este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood / Profimedia Images

Fostul soț al Angelinei Jolie nu a ținut cont de părerile celor din jur și  apărut pe covorul roșu într-o fustă. Costumația aleasă este una cu totul nouă pentru actorul de la Hollywood. Brad Pitt a purtat o fustă maro pe covorul roșu.

Reclamă

Fusta asimetrică a fost asortată cu o cămașă într-o nuanță de roz pudrat și o geacă largă din același material ca fusta aleasă. La întreaga ținută a asortat o pereche de bocanci din piele și o pereche de ochelari de soare.

Ținuta sa a fost completată de câteva accesorii pe care le-a purtat la gât. Fusta asimetrică a lăsat la vedere colecția impresionantă de tatuaje pe care actorul o are pe picioare. Gambele lucrate la sală au devenit rapid subiect de discuție în mediul online.

Pitt a fost așteptat de către fanii entuziasmați. Fanii actorului l-au recunoscut cu greu pe acesta, însă au așteptat cu nerăbdare să primească un autograf, în ciuda ținutei aparte pe care a ales să o poarte.

Reclamă

Pitt a fost văzut recent și în compania fostei sale soții, Angelina Jolie. Actorul a mers să-și viziteze copiii în Roma și a participat la aniversarea gemenilor Knox și Vivienne, care au împlinit vârsta de 14 ani.

Brad Pitt a anticipat purtarea fustelor de către bărbați încă din anul 2004

Brad Pitt a purtat o fustă pe covorul roșu după ce a anticipat acest trend încă din anul 2004. Conform publicației British Vogue, Pitt a declarat că bărbații vor începe să poarte fuste în anul 2004.

”Bărbații vor adopta fustele în garderoba lor până vara viitoare. Asta e predicția mea. Trebuie să fim realiști, grecii antici au purtat fuste în vremea lor”.

Actorul a mai fost fotografiat de-a lungul timpului în ținute nonconformiste. Acesta a luat parte la un pictorial realizat de fotograful Mark Seliger pentru coperta revistei Rolling Stone 1999. În cadrul pictorialului, Pitt a schimbat mai multe rochii.

Imaginile au fost realizate cu puțin înainte ca actorul să se căsătorească cu Jennifer Aniston. Actorul nu ține cont de părerile celor din jur și alege să se îmbrace cât mai comod cu putință. Acesta se află în prezent într-un turneu de promovare a filmului Bullet Train.

Săptămâna trecută acesta a fost în Paris, iar recent a fost fotografiat în Berlin. Admiratorii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce surprize vestimentare mai are actorul de arătat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×