Reclamă

Brad Pitt a purtat o fustă pe covorul roșu. Actorul și-a făcut apariția la premiera filmului Bullet Train

Brad Pitt a purtat o fustă pe covorul roșu. Actorul în vârstă de 58 de ani și-a luat complet prin surprindere admiratorii care l-au întâmpinat cu aplauze și urale. Fostul soț al Angelinai Jolie a participat la premiera celui mai recent film în care joacă, Bullet Train. Premiera a avut loc în Berlin, Germania.

Publicat: 20 iulie 2022, 12:00

Brad Pitt și-a dorit să aibă o apariție memorabilă, prin urmare a ales o ținută care să nu poată fi prea ușor uitată. Actorul și-a expus gambele lucrate la sală într-o fustă. Admiratorii săi nu s-au aștptat să-l vadă așa pe covorul roșu. Imaginile cu Pitt în ținuta nonconformistă țin primele pagini ale presei internaționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brad Pitt a purtat o fustă pe covorul roșu

Brad Pitt este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood. Dacă până acum și-a obișnuit admiratorii cu apariții elegante la costum, de data aceasta și-a schimbat complet stilul vestimentar. Pitt a abordat un stil unic care să-l facă să rămână în mentalul colectiv.

Vezi mai multe imagini cu Brad Pitt în Galeria Foto!

Brad Pitt a purtat o fustă pe covorul roșu la premiera filmului Bullet Train din Berlin
Brad Pitt este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood / Profimedia Images

Fostul soț al Angelinei Jolie nu a ținut cont de părerile celor din jur și  apărut pe covorul roșu într-o fustă. Costumația aleasă este una cu totul nouă pentru actorul de la Hollywood. Brad Pitt a purtat o fustă maro pe covorul roșu.

Reclamă

Fusta asimetrică a fost asortată cu o cămașă într-o nuanță de roz pudrat și o geacă largă din același material ca fusta aleasă. La întreaga ținută a asortat o pereche de bocanci din piele și o pereche de ochelari de soare.

Ținuta sa a fost completată de câteva accesorii pe care le-a purtat la gât. Fusta asimetrică a lăsat la vedere colecția impresionantă de tatuaje pe care actorul o are pe picioare. Gambele lucrate la sală au devenit rapid subiect de discuție în mediul online.

Pitt a fost așteptat de către fanii entuziasmați. Fanii actorului l-au recunoscut cu greu pe acesta, însă au așteptat cu nerăbdare să primească un autograf, în ciuda ținutei aparte pe care a ales să o poarte.

Reclamă

Pitt a fost văzut recent și în compania fostei sale soții, Angelina Jolie. Actorul a mers să-și viziteze copiii în Roma și a participat la aniversarea gemenilor Knox și Vivienne, care au împlinit vârsta de 14 ani.

Brad Pitt a anticipat purtarea fustelor de către bărbați încă din anul 2004

Brad Pitt a purtat o fustă pe covorul roșu după ce a anticipat acest trend încă din anul 2004. Conform publicației British Vogue, Pitt a declarat că bărbații vor începe să poarte fuste în anul 2004.

”Bărbații vor adopta fustele în garderoba lor până vara viitoare. Asta e predicția mea. Trebuie să fim realiști, grecii antici au purtat fuste în vremea lor”.

Actorul a mai fost fotografiat de-a lungul timpului în ținute nonconformiste. Acesta a luat parte la un pictorial realizat de fotograful Mark Seliger pentru coperta revistei Rolling Stone 1999. În cadrul pictorialului, Pitt a schimbat mai multe rochii.

Imaginile au fost realizate cu puțin înainte ca actorul să se căsătorească cu Jennifer Aniston. Actorul nu ține cont de părerile celor din jur și alege să se îmbrace cât mai comod cu putință. Acesta se află în prezent într-un turneu de promovare a filmului Bullet Train.

Săptămâna trecută acesta a fost în Paris, iar recent a fost fotografiat în Berlin. Admiratorii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce surprize vestimentare mai are actorul de arătat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
3
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
O femeie care stă la plajă sub umbrelă
Sănătate
Care sunt orele de plajă indicate. Sfaturi și recomandări pentru un bronz frumos și sănătos
Când vine vara, mulți oameni adoră să-și petreacă zilele bucurându-se de soare la plajă. Cu toate acestea, este important să știi că expunerea excesivă la soare poate fi dăunătoare. Află care sunt orele de...
PARTENERI
×