Reclamă

Pax și Maddox vor lucra alături de Angelina Jolie la filmul Without Blood. De ce a ales actrița să-și angajeze copiii

Pax și Maddox vor lucra alături de Angelina Jolie la filmul Without Blood. Producția este regizată chiar de actriță și este filmată în Italia. Printre actorii principali care vor apărea în film se numără Salma Hayek, prietena foarte bună a Angelinei. De data aceasta diva vrea să-și implice și copiii în proiectele sale.

Publicat: 18 august 2022, 13:15

Nu este prima dată când Jolie ia decizia de a-și implica adolescenții în proiectele sale. De-a lungul timpului actrița și-a luat copiii la diferite evenimente publice pentru a le deschide orizonturile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica sa, Zahara, s-a arătata a fi foarte interesată de latura politică, în timp ce Shiloh adoră să se implice în proiectele umanitare.

Pax și Maddox vor lucra alături de Angelina Jolie la filmul Without Blood

De data aceasta a venit rândul băieților lui Jolie să se implice în activitățile actriței. Pax are deja 18 ani și este pregătit să-și asume propriile responsabilități, Fratele său mai mare, Maddox, în vârstă de 21 de ani, este la fel de dornic să se afle pe platourile de filmare alături de mama lor.

Vezi mai multe imagini cu copiii Angelinei Jolie în Galeria Foto!

Shiloh Jolie-Pitt care a purtat rochia mamei sale, alături de Zahara într-o rochie galbenă, Angelina Jolie, Vivienne, Knox și Maddox la premiera filmului Eternals din Londra
Actrița Angelina Jolie și-a făcut apariția pe covorul roșu din Londra alături de copiii săi / Profimedia Images
Reclamă

Jolie are o experiență vastă în fața camerelor de filmare. De data aceasta și-a schimbat rolul și va sta în spate. Vedeta s-a arătat a fi nerăbdătoare să-și asume funcția de regizor și producător.Vedeta va produce filmul Without Blood alături de cei doi băieți ai săi.

Producția are la bază o nuvelă lansată în anul 2002 de către Alessandro Baricco. Jolie a declarat pentru People că Pax și Maddox au devenit oficial membrii ai echipei de filmare. Filmările au început deja în Italia alături de actorii Salma Hayek și Demian Bichir.

”Lucrăm foarte bine împreună. Când echipa se înțelege foarte bine reușim să formăm o adevărată familie, iar acest aspect este foarte important.”

Reclamă

Băieții actriței lucrează în departamentul asistentului de regizor, ceea ce înseamnă că aceștia vor fii tot timpul alături de mama lor. Pax a mai lucrat cu Jolie în anul 2017 la drama First They Killed My Father. Acesta a fost responsabil cu fotografierea din timpul filmărilor.

Maddox a lucrat și el cu Jolie în anul 2015 în cadrul proiectului By The Sea. Apropiații actriței spun că aceasta face orice să-i țină departe pe adolescenți de Brad Pitt. Vedeta încearcă să-i țină pe cei mici cât mai ocupați.

Angelina Jolie a făcut declarații pentru FBI împotriva lui Brad Pitt

Pax și Maddox vor lucra alături de Angelina Jolie la filmul Without Blood. Apropiații lui Pitt spun că este parte din planul vedetei pentru a-i ține pe adolescenți departe de tatăl lor. Recent, s-a aflat faptul că Jolie a vorbit cu oficialii de la FBI despre fostul soț.

Se pare că aceasta le-a povestit despre faptul că Pitt a agresat-o în timpul unui zbor din anul 2016. Raportul întocmit de FBI a fost obținut de publicația Rolling Stone.Se pare că actorul a fost extrem de violent cu Jolie în timpul zborului.

Acesta ar fi lovit-o de mai multe ori în baia avionului privat. Incidentul a avut loc pe data de 14 septembrie 2016. Zborul avea loc pe ruta Paris – Los Angeles. Purtătorii de cuvânt ai actorului nu au oferit încă nicio informație cu privire la datele obținute de publicația mai sus menționată.

Jolie a mai declarat în raport că nu s-a simțit în siguranță pe tot parcursul zborului. Aceasta a mai spus că s-a simțit ”ostatică” în avionul privat în timp ce Pitt ar fi strigat la ea să nu-i ia copiii. Rămâne de văzut cât va cântări raportul în procesul de custodie al copiilor dintre Angelina și Brad Pitt.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×