Reclamă

Bodyguardul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt a renunțat la job după 18 luni. De ce nu a putut rezista alături de cuplul celebru

Bodyguardul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt a renunțat la job după 18 luni. Se pare că acesta nu a putut rezista mai mult alături de cuplul celebru. Totul s-a întâmplat înainte de incidentul dintre cei doi soți din anul 2016.

Publicat: 19 august 2022, 11:17

Mark Billy Billingham, cel care ar fi trebuit să asigure securitatea cuplului, a declarat că a avut cel mai greu job în perioada în care a lucrat pentru cei doi actori. Stresul a fost atât de mare încât acesta a renunțat la puțin timp după un an de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bodyguardul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt a renunțat la job după 18 luni

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au separat în anul 2016. Recent au apărut mai multe informații despre incidentul care a avut loc între cei doi. Se pare că Pitt ar fi fost violent cu Angelina în avionul privat în care se aflau. Jolie l-a acuzat pe fostul soț că a încercat să-și agreseze inclusiv unul din cei șase copii.

Vezi mai multe imagini cu Angelina Jolie și Brad Pitt în Galeria Foto!

Brad Pitt îmbrăcat la frac alături de fost sa soție Angelina Jolie la Annual Academy Awards în anul 2012
Angelina Jolie este extrem de dezamăgită de decizia finală a judecătorilor / Getty Images

În prezent actrița vrea să-i dea în judecată pe oficialii de la FBI, care l-au găsit pe Pitt nevinovat. Acum, fostul bodyguard al cuplului a rupt tăcerea și a oferit mai multe informații din viața privată a celor doi actori celebri.

Reclamă

Mark Billingham a fost invitat să vorbească pentru publicația The Sun. Mark spune că la scurt timp după ce s-a angajat a devenit un fel de ”tată neoficial” al celor șase copii. Billingham a servit pentru mai mulți ani la British Special Air Service. Timp de 27 de ani acesta s-a aflat în serviciul militar, ceea ce a fost un antrenament perfect pentru a-i proteja pe Pitt și familia sa.

”Eram șeful echipei de securitate al lui Brad și Angelina Jolie. Armata m-a pregătit perfect pentru ceea ce am făcut pentru ei. Angie și Brad erau tot timpul îngrijorați cu privire la persoanele care se apropie de copiii lor. Am avut o chimie foarte bună de la început și au avut încredere în mine să stau cu cei șase copii”

Bodyguardul și-a amintit de un moment periculos din timpul serviciului său. Acesta spune că Angelina era urmărită tt timpul de un individ care încerca să o prindă singură.

Reclamă

De altfel, Mark era însărcinat inclusiv cu imaginea copiilor lui Jolie. Acesta trebuie să se asigure că cei mici nu erau pozați de paparazzi în ipostaze care le-ar fi putut pune în pericol imaginea.

Care a fost motivul pentru care Mark Billingham și-a dat demisia

Bodyguardul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt a renunțat la job după 18 luni. În ciuda faptului că a rezistat în serviciul militar, acesta nu a putut să reziste alături de cuplul celebru. Mark spune că a trebuit să se confrunte cu multe persoane care i-ar fi putut pune viața în pericol Angelinei sau a lui Brad Pitt.

”A existat un bărbat care o urmărea pe Angelina la fiecare pas. L-am văzut la studiouri, apoi l-am văzut câteva zile mai târziu în mulțimea de fani. L-am văzut ulterior venind la o sesiune de autografe. Tipul acela era peste tot. A trebuit să mă asigur că o țin pe Angelina departe de acel individ”.

Un alt lucru care a devenit dificil pentru Mark a fost grija copiilor. Acesta îi ducea pe cei șase copii la înot sau la alte activități după școală. Tot el era responsabil pentru felul în care cei șase copii se îmbrăcau. Mark spune că a rămas surprins inclusiv de atitudinea lui Jolie și a soțului ei.

”Mi s-a părut mereu că sunt puțini rupți de realitate. Faptul că au trăit pentru atât de mult timp în propria lor lume i-a dus la o deziluzie privind viața reală. Cât am lucrat pentru ei nu am avut niciodată o viață privată. Eram epuizat și îmi pierdusem direcția, iar treptat îmi pierdeam propria viață de familie”.

Mark a renunțat la job pentru a se concentra asupra propriilor nevoi și a nevoilor familiei sale. Acesta nu și-a dorit să se rupă de realitate l-a fel cum s-a întâmplat cu Jolie și soțul său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×