Reclamă

Colegii de clasă ai Zaharei Jolie-Pitt speră să apară Brad Pitt în campusul lor. Actorul este o apariție mult așteptată

Colegii de clasă ai Zaharei Jolie-Pitt speră să apară Brad Pitt în campusul lor. Actorul este o apariție mult așteptată. Acest lucru a rămas în picioare, chiar dacă fiica sa pare că vrea să renunțe la numele de familie al tatălui ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 noiembrie 2023, 7:19

Chiar dacă Zahara Marley Jolie-Pitt părea să renunțe la celebrul nume de familie al lui Brad Pitt când a susținut un discurs la Colegiul Spelman din Atlanta, unii elevi din unitatea de învățământ încă speră la o întâlnire cu Brad Pitt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Colegii de clasă ai Zaharei Jolie-Pitt speră să apară Brad Pitt în campusul lor

„A fost deja o veste mare când a decis să meargă la școală în Atlanta. Mama ei este foarte drăguță cu toată lumea când vine în vizită”, a spus un coleg de clasă de-ai Zaharei. „Dar cu toată sinceritatea, vrem să-l vedem pe tatăl ei.”

Tânăra de 18 ani a trecut recent de la a fi un simplu elev la statutul de membru activ al grupului Alpha Kappa din campus. Ea a anunțat acest lucru într-un clip care a devenit viral: „Numele meu este Zahara Marley Jolie. Vin din Los Angeles.”

După ceremonie, mama ei, Angelina Jolie, a participat la un prânz de bun venit la hotelul local Whitley. Ea a fost însoțită de Pax, 19 ani, și Maddox, 22 de ani. Brad Pitt nu a fost la fața locului. Din păcate, se spune că relația lui cu copiii s-a deteriorat din anul 2016.

Reclamă

Un membru al școlii a spus: „A fost o discuție mare când mama ei a ajutat-o să se mute în cămin anul trecut. Așa că, acum toată lumea își încrucișează degetele pentru cel puțin o întâlnire la absolvire, dar mai sunt ani de zile.”

Jolie, în vârstă de 48 de ani, a participat și ea la mai multe evenimente din cadrul școlii.

Ce a spus Brad Pitt anul trecut despre fiica sa, Zahara

Reclamă

Născută în Etiopia, Zahara a fost adoptată la 7 luni de către Pitt și Jolie. Foștii soți, care și-au anunțat divorțul în 2016, mai au împreună alți cinci copii: Maddox, Pax, Shiloh și pe gemenii Knox și Vivienne.

De atunci, cei doi foști parteneri au fost blocați într-o luptă juridică extrem de controversată. Subiectul a acaparat presa din întreaga lume. Au avut discuții tensionate pentru custodia copiilor lor, dar și legat de proprietatea unei celebre crame franceze, Chateau Miraval.

Brad Pitt a spus într-un interviu pentru Vanity Fair anul trecut, când Zahara a decis să meargă la Spelman: „Sunt atât de mândru de ea. E atât de inteligentă. Ea va înflori și mai mult la facultate. Este un moment interesant și frumos pentru a-și găsi propriul drum și pentru a-și urmări interesele. Sunt atât de mândru”.

El a mai spus: „Unde trece timpul, nu? Ei cresc prea repede. Asta îmi aduce o lacrimă în ochi”.

O sursă a spus: „Zahara este de fapt foarte drăguță, în ciuda a ceea ce mulți au crezut pentru că are părinți celebri. Faptul că ea a decis să facă parte din AKA a făcut-o și mai identificabilă. Acum face parte dintr-o fraternitate pentru tot restul vieții”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
2
O femeie frumoasă cu ochii căprui și părul brunet pentru a ilustra ce culori de păr întineresc
Frumusețe
Culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Ce spun specialiștii în beauty
Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu câteva culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Alegerea celei mai bune culori de păr pentru ochii căprui poate fi o provocare. Există...
3
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
4
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie în bol alb cu furculiță
Rețete
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie
Pentru o masă de prânz simplă, dar delicioasă sau chiar pentru cină, merită preparată o salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie. Rețeta este simplă și rapidă, perfectă pentru atunci când timpul...
5
O femeie frumoasă care se privește în oglindă și aplică unul dintre trucurile simple de frumusețe pentru femeiele care au peste 40 de ani
Frumusețe
Trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Sfaturi de la specialiștii în beauty
Frumusețea nu are vârstă. Specialiști în beauty îți vin și de această dată în ajutor cu câteva trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Iată cum poți să-ți evidențiezi...
PARTENERI
×